- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Gabe
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy itt teszem fel a kérdést, de a fő Office topik elég halott és nem kapok választ a kérdésemre!
Kérdés:
Elő szeretnék fizetni egy Office 365 Egyszemélyes verzióra, melynél a hivatalos oldalon oda van írva, hogy nem kereskedelmi használatra.Viszont én másodállású vállalkozó vagyok és a vállalkozásomra (ami ugye a saját nevem) szeretném venni, arra a gépre telepíteni, ami szintén a vállalkozásom tulajdona.
Tehát előfizethetek-e és telepíthetem-e ezt a változatot a gépemre, vagy üzleti előfizetést kellene váltanom?
Nem vagyok nagyvállalat, nincsenek alkalmazottaim, nincsenek milliós bevételeim, vagy ez nem számít?
Mi van, ha előfizetek és kiderül, hogy nem magánszemélyként, hanem mint másodállású vállalkozó használom, mit tehetnek?
Kiderülhet-e?
Ellenőriz-e ilyesmit pl. a NAV?Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest