Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Gabe
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy itt teszem fel a kérdést, de a fő Office topik elég halott és nem kapok választ a kérdésemre!
Kérdés:
Elő szeretnék fizetni egy Office 365 Egyszemélyes verzióra, melynél a hivatalos oldalon oda van írva, hogy nem kereskedelmi használatra.Viszont én másodállású vállalkozó vagyok és a vállalkozásomra (ami ugye a saját nevem) szeretném venni, arra a gépre telepíteni, ami szintén a vállalkozásom tulajdona.
Tehát előfizethetek-e és telepíthetem-e ezt a változatot a gépemre, vagy üzleti előfizetést kellene váltanom?
Nem vagyok nagyvállalat, nincsenek alkalmazottaim, nincsenek milliós bevételeim, vagy ez nem számít?
Mi van, ha előfizetek és kiderül, hogy nem magánszemélyként, hanem mint másodállású vállalkozó használom, mit tehetnek?
Kiderülhet-e?
Ellenőriz-e ilyesmit pl. a NAV?Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest