Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carasc0

őstag

Eléggé kompromisszumképes emberke vagyok, sőt egyre kevésbé vagyok előítéletes a kezdeti sikertelenségek tapasztalásasorán, de eddig azt tudom mondani hogy a Word 2013 alkalmazást nagyon kezdő általános iskolások programozták. Egyszerűen olyan hibákba esek bele, amelyek a 2010-ben egyáltalán nem voltak. Valószínű, hogy az általam vélt problémák funkcionális eredetűek, vagyis a programon belül kikapcsolhatóak de eszement zavaróak.

Lássuk sorba a zavaróbbnál zavaróbb hibákat:

- Képformázás még rosszabb mint a 2010-ben. Ha egy képet mozgatni akarok, állandóan egy zöld vonal jelzi hogy épp egész értékű méretvonalat értem el a vonalzón és ha picit feljebb akarom tenni a képet, akkor mintha akadály lenne. Mekkora baromság...Nekem ne segítsen semmilyen vonallal és ne akadályozzon semmit.

- Az oldalbeállítás teljesen bugos. Akár felvételt is tudok készíteni arról, hogy ha beállítok egy nagyobb lapméretet, és elkezdem állítgatni a margó méretét, szó szerint tojik rám. Mondom neki legyen a margó 1 cm. Nem... nem... nem állítja be. Pontosabban a szövegtükrön kívüli tartomány marad az eredeti, de az oldalbeállításban az 1cm-res értéket találom amit beírtam. Kézzel kell a margót állítanom a munkaterületen ami nevetséges. (Na itt rúgtam volna ki a fejlesztőt). Ez könyörgöm mi.

- Ha egy beszúrt kép a margón kívülre kerül, akkor a kép mozgatása kegyetlenül belassúl.

- Ha egy beszúrt kép elhelyezését megváltoztatom, akkor sem engedi folyékonyan a képet mozgatni, hanem mágnes elvén mindig odakúszik valamihez... De ez mi már???

- Képszerkesztés még lassúbb mint a 2010-ben. Olyan akadásokat tapasztalok, hogy az már zavaró. 2010-ben 2x olyan gyors volt a művelet.

- WordArt sablonok nem hogy több, hanem kevesebb lett, ráadásul csúnyák és aluleffektek.

- Több helyen primitívebb lehetőségeket találok, ami nevetséges.

Egyszóval felháborító. :(((

Új hozzászólás Aktív témák