Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
gabag28
üzenetére
azok mellett, amiket Necc írt eggyel feljebb:
3) amennyiért billentyűzetes, minőségi androidos tabletet kapsz, annyiért van Win8-cal is hasonló vagy jobb gép. Pl. az androidos Asus Transformerek és az Aspire Switch 10 vagy az Asus T100
A win is használható a tabletes dolgokra, és ott vannak az asztali OS extra funkciói. -
Necc
addikt
válasz
gabag28
üzenetére
1) ha az a plusz 1-2 dolog sok gepelest igenyel, billentyuzetes dokkoloval ellatott 2in1 tablet/netbook hibridet ajanlok
2) ha visszafele sulne el a dolog, vagy csak ugy lennel vele hogy barmikor hianyolnad az androidot, windowsra van par jo emulator, pl. BlueStacks. Visszafele ugyanez mar viszont egyaltalan nem igaz.
-
Necc
addikt
válasz
gabag28
üzenetére
Amit tapasztaltal az a tipikus hulye juzer szindromaban szenvedo gep volt, azon szamitogepek kapjak el ezt a ritka, de elsosorban plazakban es bemutatotermekben elofordulo betegseget, amiket kiraknak a kirakatba, es a sok sok juzer kiprobalhatja oket.

Kulonosebb reszletekbe menes nelkul, a sajat altalanos tapasztalatom a win8.1-el, hogy pusztan az a teny hogy most erintest hasznalsz jo oreg eger helyett nem fog hatranyt okozni, hiszen a windowst emlekeim szerint mar a 95-os kiadas ota felkeszitik egyeb beviteli eszkozok hasznalatara is, amire viszont meg mindig nem keszitettek fel, az az erintos kezelesbol fakado logikai elteresek (pl. a hatarozott, de melleerintes lekezelese, veletlen erintesek megfelelo kezelese).
Osszessegeben ezek a hatranyok nem biztos hogy mindenkinel jelentkeznek, de alap dolgokra (netezes, PDF olvasgatas) biztosan hasznalhato. Nagyobb gondok akkor lesznek csak, ha az asztali rendszert kezdi el hasznalni az ember, vagy ha szovegbevitelt szeretne csinalni nagyobb mennyisegben (csak a jo oreg, total fapados, teljes kijelzoszelessegu fekete qwerty erintobillentyuzet erheto el, es nem lehet ugy cserelgetni mint pl. androidon (nincs swype, swiftkey meg ilyenek), es a hangdiktalas/hangfelismeres is teljesen hianyzik.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
gabag28
üzenetére
Nekem egy toshiba encore van de még sose "kellett" újraindítani

Nem tudom mit lehet elrontani egy tableten nyomkodással hogy annyira belassuljon."mennyire stabil és kiforrt rendszer tabletes használatra"
Miután megtanultam meg beállítgattam a gesture-öket már teljesen jó. Egyedül a felugró képernyő billentyűzet szívat néha de együtt lehet élni vele. Szerintem én nem nagyon veszek laptopot a jövőben mert minek
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest