Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bako83
csendes tag
válasz
Andyka0908
üzenetére
Én úgy láttam a tesztekben, hogy mindegyiknek a dobozában alapból van billentyűzet (a leírásban mind a két linknél írják is hogy a billentyűzet magyar), de nem csodálkoznék, ha az itthoni terjesztők találtak volna valami módot a billentyűzet nélküli árusításra. Szerintem kérdezd meg őket, mert két olyan oldalt még nem láttam ami ugyan azt írta volna erről a gépről.
A saját ízlésemnek nem felel meg ez a dokkoló (nem állítható a képernyő szöge, túl könnyen kettéválik és akkor a dokkolóba bedugott USB-k megszakadnak, "lecsukott" képernyővel nem is tudsz USB-t használni a dokkban, úgy meg nincs értelmi külső monitorral használni).
Ebben az árkategóriában inkább az asus t100-at javasolnám, alacsonyabb a képernyő felbontása, de nagyobb az aksi és a dokkban ott figyel egy 500 GB-os vinyó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- XPEnology
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest