- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Hát én mindenképpen a surface pro2-t javasolnám, de akár egy sima pro is lehet megtenné neked.
Nekem egy pro2-m van amerikából. 1000 dollár volt, de nagyon megérte, nagyon megvagyok elégedve vele. Adom is el a régi notebookom. A munkahelyemen erről fejlesztek, itt nagymonitorra van téve természetesen. Haza felé olvasni szoktam rajta a metrón, vagy játszani. Otthon meg csak netezni/facebookozni esetleg játszani szoktam róla. Az akkuja közel sem bír annyit mint a tesztekben írják. kb 4-5 óra a reális kis játékkal netezéssel. Ennek ellenére a töltőt csak hétvégére szoktam haza vinni, mert este nem szoktam lemeríteni otthon. A csatoló ugyan minidisplay, de ehhez vettem pár száz forintért kínából hdmi átalakítót.Amiért pedig benéztem ide:
A Dell Venue 8 Pro-ról van valakinek véleménye? (Vagy inkább Encore vagy Miix 2 legyen? Csak mert kint 80 dollárral olcsóbb a Dell mint a többi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs