Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
sziasztok,
tanácsot kérni jöttem. Szeretnék egy 10" körüli, Win8-as tabletet, általános használatra. Játék, filmnézés, böngészgetés. 64GB-os (v nagyobb...bár az felesleges ha bővíthető), és olyan 100k körül legyen ára (Surface dejó lenne pedig). Használt, garis is játszik. Valaki írta, hogy fullhd nem annyira szerencsés mert desktop használat mellett már túl nagy ez a felbontás, ez mennyire para? Amúgy nem befolyásoló ez, ekkora képernyőn szerintem bőven jó az alacsonyabb is.
Kicsit már olvasgattam, Asus T100 kb megfelelőnek tűnik, elég jó a review, meg 1-2 vélemény is. Most megfogdostam kicsit, egyetlen kis bajom vele, hogy kicsit túl széles a kerete nekem. Ez nem annyira para, ha nem találok jobbat simán megveszem. De gondoltam megkérdezem esetleg hátha vannak még ajánlott, bevált cuccok, amikre vethetnék egy pillantást.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest