- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
verybigboy
üzenetére
Nincs az annyira gyermek cipőben, csak ne desktopként akard használni.
Ha veszel egy iPad-et, azon sincs Mac felület, ott is csak a touch felület van, a maga Mac-től (desktop felülettől) teljesen eltérő logikájával.Persze az IOS és az android már egy beérett rendszer mobil eszközökre, tabletekre, a windows rendszer (touch felületen) meg még most alakul. Mind a felület, mind az alkalmazáskínálat. Nem is versenyezhetne az előbbiekkel, ha nem lenne ott az x86, a full desktop oprendszer, ami megadja a lehetőséget, hogy az eszköz hibrid legyen, tablet funkciók mellett kiváltson egy tartalom fogyasztásra ill. irodai munkára használt PC-t is, perifériákra kötve. Akinek ez értékes feature az jól jár már most is a windows tablettel. Akinek nem, az viszont valószínűleg jobban jár, ha marad androidon/ios-en. Én azért vettem, mert azok az alap funkciók amire én tabletet használok - böngészés (nekem bejön a metros IE), skype, facebook, zene, film, olvasás, email, naptár, stb. - a touch felületen is megvannak már azok az alap appok, amikkel ez megoldható. És plusznak remek dolog, hogy perifériákra kötve egy remek kis alacsony fogyasztású mini PC is egyben. Plusz, ha nagyon kell, akkor tabletként használva is hozzáférek a desktop dolgokhoz. Ilyenkor meg elviselem a kényelmetlenséget cserébe azért, hogy egyáltalán van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beperelte a BYD Amerikát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Futball Vintage - foci és más sport-ereklyék topicja
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha veszel egy iPad-et, azon sincs Mac felület, ott is csak a touch felület van, a maga Mac-től (desktop felülettől) teljesen eltérő logikájával.