Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Windowsos tablet topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#14034) Bogyó bá' válasza tlac (#14033) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

A Miix 320 "papírból van", de a - most is meglévő, 5. éves - Miix II 8"-osom agyonüthetetlen. Azt hordozom motoros túrákra a tanktáska aljában, bőven éri káros rezgés, vibráció, de a mai napig hibátlanul működik. Sőt az (az újjal ellentétben) napi 1,5 - 2 óra esti olvasgatásra is van használva, a 10"-os erre egyszerűen nagy, kényelmetlen. A Miix II keretéről kopik a festék, meg az akkuja kezd lassan gyengülni (2 naponta tölteni kell). A kicsin is simán fut a fotós RAW-konverter progim, túrákon arra mentem át (és válogatom ki) a fényképezővel lőtt képeket, stb. A "nagyon" viszont a 64 bites windowsnak hála megy a munkaeszközöm, a CAD-program is. Ez utóbbit viszont nem éri káros behatás, így bízom benne hogy ez is kibír jó pár évet nálam, a sérülékenyebb kivitele ellenére.

Nincsenek sebesség gondjaim az atomos vackokkal sem, miután a felesleges sallangot kigyomláltam / letiltottam a windowsban.

Amúgy érdekes, hogy az általam linkelt 128GB-os, FHD kijelzőjű 320-ak tűnnek el a boltokból, csak a bóvli kacatot (pocsék kijelző, 64GB tárhely) kínálja szinte mindenki.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Windowsos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.