- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Köszönöm szépen
!
Nekem HP - m van ebben a kategóriában , de nem igazán vagyok vele megelègedve . El kezdtem nèzelődni , mire lenne èrdemes lecserèlni ebben a kategóriában . Ekkor jöttek kèpbe az Asus tabletek . Elèg jók a vèlemènyek róluk általánosságban . A mostani 10 collos Asusok közül a 4/128 - as leosztásu èrdekelne főleg . A HP- m jövő hèten jön vissza szervízből , mert jack foglalatot kellet cserèltetnem rajta . Az utolsó hónapban rendszeresen eldobta a wifi hálózatot , a vásárlás óta -1ève- rendszeresen merült alvó állapotban kb 5-10 %- ot óránkènt . Aztán napokig semmi , majd megint ... Ès így ment vègig . Lehetett win8.1 ,10 , majd újra 8.1 . Mindegy volt . Van mèg rá egy, èv prèmium garim , ha tovább is így megy , akkor megy a háztól .
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hálózati / IP kamera
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!