- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kkdesign #11907 üzenetére
Hogy melyiket érdekesebb venni neked kell eldönteni ,ha lényeges hogy tableten a játék,es tartalom.fogyasztás akkor talán ipad,ha kicsit munkára,tartalom előállítás,pl office es tsai ,illetve tartalom fogyasztás,teljes értékű pc-re van szükséged akkor windows,mert a 2 in 1 gépekkel bármit meg tehetsz amit a winnel,szerintem az ms se avultatja úgy a vasat mint az almás cég .
Használni a érintő kijelzot win alatt semmi problémát nem jelent ,igaz feljebb kell skálázni az ajánlottnál,illetve a betűk méretét se art nagyobbra venni a kényelmes használat érdekében,de ezeket beállítva gond mentes a használat,dokkolóval pedig notebooka alakul...
Én droidrol jöttem win tabra és nem bántam meg,felüdülés a droid után ..
Amúgy igy nézd tartalom fogyasztó eszköz vs teljes értékű pc ...
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Lenovo Tab 7 Essential
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest