Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
raver
aktív tag
Egy olyan XP CD-t szeretnék gyártani, amiben benne vannak az álltalam használt progik, driverek,hotfixek.... A felügyelet nélküli telepítéssel, a hotfixekkel, már késsz vagyok. Most jönnek a prg-k. elsőnek az officet szeretném megcsinálni.
Valószínű hogy a verzió a felelős, mivel a hozzá tartozó SP2-es csomag sem ment bele, a ''nem megfelelő verzió'' miatt.
Próbaképp nekiálltam SP2 nélkűl. Az msfn.org-vannak képekkel illusztrált leírások. Ezek alapján álltam neki.
Gondok a következőek:
-Az msfn-en vannak bizonyos cmd parancsok( Transform....). Na ezekre, valamiért azt írja, hogy a transform utasításokat nem ismeri
-Szépen megcsináltam az XP CD-n a mappastruktúrát ( $OEM$\$1\install\applications\office2003) Az install mappába raktam egy office.cmd fájlt. ennek tartalma: ECHO.
ECHO Installing Office 2003 Professional
ECHO Please wait...
start /wait %systemdrive%\install\Applications\Office2003\setup.exe TRANSFORMS=Unattended.MST /qb-''
A winnt.sif.-be pedíg: [GuiRunOnce]
''%systemdrive%\install\install.cmd'' Ennek az lett az eredménye, hogy telepítés után, szépen felmásolja az pffice2003 mappát a C:\installba. Eddíg oké is lenne. De ezt követően nem telepíti.
-természetesen az orko2003-al megcsináltam a unattended-mst fájlt. Ennek ellenére nem műxik.
Egy tanáromnak sikerűlt megcsinálni, de neki a telepítést követően nem lesz MSOcache könyvtára. És csak a rendszergazda tudja indítani az office-t. mezei user nem.
mod: közben kaptam mailt, miszerint rájött a megoldásra. Csakhát ez rajtam nem nagyon segít, mivel én addíg sem jutok el, hogy feltelepűljön....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest