Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• raver

aktív tag

válasz tiborow #100 üzenetére

Egy olyan XP CD-t szeretnék gyártani, amiben benne vannak az álltalam használt progik, driverek,hotfixek.... A felügyelet nélküli telepítéssel, a hotfixekkel, már késsz vagyok. Most jönnek a prg-k. elsőnek az officet szeretném megcsinálni.

Valószínű hogy a verzió a felelős, mivel a hozzá tartozó SP2-es csomag sem ment bele, a ''nem megfelelő verzió'' miatt.
    Próbaképp nekiálltam SP2 nélkűl. Az msfn.org-vannak képekkel illusztrált leírások. Ezek alapján álltam neki.

Gondok a következőek:

-Az msfn-en vannak bizonyos cmd parancsok( Transform....). Na ezekre, valamiért azt írja, hogy a transform utasításokat nem ismeri :F

-Szépen megcsináltam az XP CD-n a mappastruktúrát ( $OEM$\$1\install\applications\office2003) Az install mappába raktam egy office.cmd fájlt. ennek tartalma: ECHO.
    ECHO Installing Office 2003 Professional
    ECHO Please wait...
    start /wait %systemdrive%\install\Applications\Office2003\setup.exe TRANSFORMS=Unattended.MST /qb-''
    A winnt.sif.-be pedíg: [GuiRunOnce]
    ''%systemdrive%\install\install.cmd''
    Ennek az lett az eredménye, hogy telepítés után, szépen felmásolja az pffice2003 mappát a C:\installba. Eddíg oké is lenne. De ezt követően nem telepíti.
    -természetesen az orko2003-al megcsináltam a unattended-mst fájlt. Ennek ellenére nem műxik.

Egy tanáromnak sikerűlt megcsinálni, de neki a telepítést követően nem lesz MSOcache könyvtára. És csak a rendszergazda tudja indítani az office-t. mezei user nem.

mod: közben kaptam mailt, miszerint rájött a megoldásra. Csakhát ez rajtam nem nagyon segít, mivel én addíg sem jutok el, hogy feltelepűljön....

[Szerkesztve]

Aktív témák