Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
a külön partícióra dolog arról szól, hogy a D-re mennek a progik, E-re a játékok, F-re a multimédiás cuccok, letöltések, minden egyéb. mindössze annyi előnyét érzem, hogy bármit megtalálok a gépen kb. 10 mp alatt. ja és utálom begépelni h ''program files''
a rendszervinyót elírtam... rendszerpartíciót akartam. a többi partíción viszonylag nagy az adatmozgás, 100 gigának néha a 20%-a lecserélődik 1 hét alatt. és rengeteg kis fájllal dolgozom általában (weblapok, képek, ma már a zene is kis fájlnak számít) -
DeltaPower
addikt
na, én is áttanulmányoztam ezt a tuning-windózt.lehet, hogy sokaknak bejön, de spec nekem nem.
nem vagyok egy HC tuningoló, de gyakran próbálgatok drivereket és progikat, ilyenkor jól jön egy üres xp gyorsan (ghost).
másik dolog: mivel a hardverkonfigom sacc-kb állandó, dvd-rw-n van a két image (egy üres windóz és egy másik, amire kipróbált driverek és progik vannak téve). mivel fősulis vagyok, ráadásul infós, minden félévben más szoftverek másznak fel a gépre a tananyagtól függően. ha egyik félévben pl. C kell, a másikban Java, akkor nem szeressem a pl. Java laza kis párszáz megás telepítését a minimálisra redukált rendszervinyómon tartani (persze máshova nem szeret menni). nekem az az alapelvem, hogy minél kevesebb a cucc a rendszervinyón, annál jobb.
meglepő de a minimumra installált XP ghost image belefér a 700 megába, míg a win2000 nem
harmadik. a windóz mindig akkor csinálja össze magát, mikor a legnagyobb szükség lenne a gépre. nemtom ez a varázs-telepítő meg tudja-e csinálni a ghost helyreállítás 10 perces szintidejét
negyedik: ashampoo magical defrag (ez itt a reklám helye). el sem hittem h mennyit gyorsított a win működésén (nem a rendszervinyó a fő célterülete, mielőtt vki azt mondaná, h ''akkor minek a ghost image'').
nemtom a Symantec köreiben mi történt, de isteni ötlet volt kiadni a 8.2-es ghostot
remélem nem írtam túl sok hülyeséget, ez a véleményem és a módszerem erre a dologra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BIOS frissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest