- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Zsolti28
csendes tag
Nem sértetél meg, ahhoz kellett volna egy kés is
. De azzal a gyertyázással el lehet küldeni az agyamat. Meg fogom nézni ezt a BORG-ot, csak az a baj, hogy 5G korlátos netem van. Talán sikerül találnom vkit, aki leszedi nekem.
Az Extended Edition frissüléséről csak annyit, h amikor még én is csináltam, volt olyan, h reggel 3/4 8-kor azzal fogadott (1/2 8-ra jár(t) be), h van frissítés néhány progihoz, belerakta, és le kellene tesztelni. Délben szólt, hogy még van frissítés, amit néhány órával ezelőtt tettek fel, és csak másnaptól lesz hivatalos(!), és azokat is le kellene tesztelni. Igaz, torrentre akkor még nem ment a cucc, csak személyesen lehett elkérni tőle. Sajnos a torrent eléggé lelassítja a frissítést, viszont valamit valamiért.
Bici: GUS Classic-om van, ha az is érdekel, dobj egy mailt. Tudtam egy MAX-ról is, csak sajnos a tulajdonosa meghalt pár éve, és nem tudom, mi lett vele. -
Zsolti28
csendes tag
Nézdd, ha ezeket a problémákat sikerrel megoldottad, és van ÉPÍTŐ JELLEGŰ javaslatod, dobj egy mailt a srácnak, biztosan nem fog elhajtani. Bár úgy tudom, mostanában elfoglalt, tehát ha nem válaszol azonnal, az nem bunkóságból van. Javaslom a fórumra feliratkozást is a wxpee.atw.hu címen.
A BIOS-nak annyi köze van a dologhoz, h az XP felismer (majdnem) minden meghajtót, tőlem is egyszer megkérdezte, fel akarom-e telepíteni a 128MB-s Pendrive-ra.Pedig nem is volt beállítva a BIOS-ban. Gondolom, ott lett volna bajban, ha le is kellett volna kezelnie, mint C: meghajtót. Más kérdés, h nem fért volna fel
.
''Ha saját célra készül egy program, akkor azzal nem kelle szerencsétlen laikusokat (mint jómagam) hülyíteni, hogy milyen szuper.'' - Mondom, azóta kissé kinőtte magát. -
Zsolti28
csendes tag
3 dologra hívnám vel a figyelmedet:
Az első és legfontasabb: ''Tudj olvasni! Nem viccelek! Sok ember nem tud korrekt módon, értelmezve olvasni. Sok éve tanítok, s látom, mekkora nehézséget okoz a digitális olvasás.''
2. ''Sajnos, bizonyos okok miatt nem lehetett beleintegrálni már eleve ezeket a ''mass-storage'' drivereket'' - Korábban az is volt, de most nem találom, hogy ha majd csinálnak normális drivereket, akkor bele lesz téve. Lehet, feladta a srác a kilátástalannak tűnő küzdelmet.
3. ''Ha viszont a BIOS-od alapból felismeri a SATA vinyódat (tehát nem kell floppy), szerencséd van, ez is menni fog probléma nélkül.''
A fejlesztőt személyesen ismerem, instruktorom volt egy rendszerinformatikusi OKJ-s tanfolyamon, azóta ''csak'' haverok vagyunk. Az első kb fél évben főleg mi ketten csináltuk. A project eredetileg rendszergazdáknak készült heterogén géppark (tehát ahol nem használható a Ghost és társai) telepítésének segítéséhez. Azóta kicsit kinőtte magát.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Gyúrósok ide!
- Temu
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest