- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
melyik verzió ami tutira jól működik?
nekem van egy ilyen: Windows.XP.x64.Pro.Corporate-XiSO -
nRu3
addikt
Még mindig semmi hír a magyar win xp64 bit-röl?
-
tkesy
őstag
# 840-re valaki

-
phoenix56
tag
Asszem ez az : Bővebben: link

-
corran9
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok válaszolni a kérdésemre. Tán sokakhoz hasonlóan éltem a Campusos xp csomag adta lehetőséggel, és megvettem anno 4 éve (?) az xp-t, ergo legális.
Namost, kérdésem: lehet-e olyat csinálni (mert vhol mintha olvastam volna), h legálisan becserélni 64 bitesre, v vmi upgrade formájában hozzáférni a 64 bites változathoz?
Persze tudom h illegál formában történő megszerzése könnyebb lenne, ugyanakkor úgy vagyok vele, h ha már most legális van, akkor nem fogok váltani illegál 64 bitre. Pls segítsetek ha hallottatok esetleg vmi hasonlót. (Az nem játszik, h elmegyek boltba megvenni
). -
phoenix56
tag
Én lehet hogy várok még ezzel amig nem lesz magyar verzió.
A legmegbízhatóbb még mindig a sima XP. -
Papzi
csendes tag
Helló!
Nemtudom kinek segít,de nekem rengeteg fejfájást okozott, hogy a corporate edition x64-esem nem akarta meghajtani a Linksys wmp54g PCI-adapter kártyámat, ezért nem volt net. /Annak ellenére, hogy 32 bitesen simán látta./
Szóval, a linksysnél nincs driver, de itt a megoldás:
Bővebben: link
Sok sikert akárkinek!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
krystman
őstag
Egy kérdésem lenne.Ismerősömnek letöltöttem a legújjabb Catalyst 5.6-os drivert.De amikor tenné fel a drivert akkor ki ír valami .inf fájlt,hogy nem talál.Pedig rendes 64bites drivert töltöttem le neki.Mitől van?Vagy valami megoldás van rá?Előre is köszi.
-
Balinov
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
azt már megpróbáltuk tegnap. sajna nem megy azzal se,pedig az installpackage-ban található rídmi szerint windows 64bit kompatibilits (lásd pár hsz-szel feljebb)
-
Blacious
csendes tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Kösz!!!
sajnos az én barátom nem akarta megmutatni nekem!!!
Akkor most rakom vissza majd a régit!!
Hang nélkül nem az igazi!!!! -
Blacious
csendes tag
Valaki megtudná mondani nekem, hogy az amilo a1630 notebook milyen alaplappal rendelkezik és honnan lehet leszedni hozzá 64 es drivert???
Megint csak előre is kösz!!!!!! -
Balinov
titán
válasz
Andras6800
üzenetére
2005.őszéről szállingóztak kósza hírek a tél végén/tavasszal,most nem hallottam újabb infókat.
-
Andras6800
senior tag
Valaki mondja mar meg, hogy kb mikor lesz a 64bit-es Xp-böl magyar is!

-
Blacious
csendes tag
Áh, na mindegy!!!!
Majdcsak sikerül!!!! Amúgy már végig néztem egy csomó fórumot (angol, finn, és ahol angolul írnak, de semmi)!!!
Ebből is lesz valami egyszer!!!
Kösz a segítséget!!! Azért vissza nézegetek majd sokszor!!!
[Szerkesztve] -
-
Blacious
csendes tag
Na felraktam az AMD x64 es új drivert!! Most mit csináljak???
Az alalai cucc az nincsen meg!!!! A network meg nem települ és a hangkarten ugyan úgy van, mint eddig!!!! -
Az-X
őstag
válasz
Swordfish83
üzenetére
Hú de nagyon eltévedtél.. ez a Windows-zal foglalkozó szoba nem az A64 tuning. De látom még friss vagy, ajánlanám figyelmedbe a keresőt, jobb oldalt felül van

-
Blacious
csendes tag
Különben az egészben a legjobb, hogy veszek egy 64 es gépet és nem adnak hozzá csak 32 es drivereket!!! Szopatnak engem!!!

Keresem is amúgy!!! Az AMD oldalán csak van!! A háló cuccos az megvan, de nem lehet telepíteni!!!
Ja és nemtalálom akkor az alaplapi cuccost!!! Az lesz tán mert az Everest azt írja, hogy ismeretlen!!!
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
Blacious
üzenetére
a 2-es az!!!!!! bocs,rosszul írtam az előbb.
AMD CPU drivert tedd fel,annak van xp-64bit változata tutira
network controller az az integrált lan kártya lesz,fujitsu oldalán sasold meg,ki csinálja ezeh a típushoz a kontrollert és nézd meg a gyártó honlapján van-e xp64bit változatu driver.
Base system device az tippre az alaplapi cuccos,de nem 100%. -
Blacious
csendes tag
Ja és aznak sincs meg a drivere amiket oda írtam, hogy sárga kérdőjelesek!!!
Lehet azért is mert nemtudom mit jelent az első!!! Tényleg miaz??? -
Swordfish83
csendes tag
Hali lenne 1 - 2 kérdésem.
Holnap veszek gépet valószínű AMD-t.
Abit nf8 v alap , 2,8+ 64bit 512Hynix ram
Nos a hynix ramról szeretnék kérdezni , a kingston 1500ft-al drágább nem tudom számít e valamit vagysem?
Ezeket a 2,8-as gépeket érdemes e általános felhasználás mellé tuningolni , a hűtő egy AMD Cooler Igloo 7200 Light lesz.
Előre is köszi a guruknak

-
Blacious
csendes tag
Hát ilyet nem is látok!!!!!
Itt nincsen sárga felkiáltójel, csak a modemen!!!!
Három dolog van ságra kérdőjellel!!!
1. Base System Device
2. Multimedia Audio Controller
3. Network Controller
Csak ezek -
-
Blacious
csendes tag
Hát a kicsomagolás az ment!!! De nem fogadja el!!!
Azt csinálja, hogy mikor adok neki egy inf file-t akkor kiírja, hogy ez semmire sem mutat!!!
Ahova ki kéne írnia, azt, hogy ez a driver ott nagy üresség!!!
Ja és nagyon sok inf van ám itt!!! Mind a WDM könyvtárban és a nevük kezdése Alcwdm és utánna 1-26 ig szám!!!
Ezek az inf ek vannak csak benne!!
[Szerkesztve] -
Blacious
csendes tag
Na azt hogy tudom???
Mert ez csak egy exe és hogy lehet csak valahova kicsomagolni??? Mert akkor ez a problema! -
-
Blacious
csendes tag
Hát ilyen sajnos nincsen akár hol néztem!!!!! NINCSEN!!
A BIOS olyan hiányos, hogy szinte nincsen is benne semmi!!!
Mit lehetne még tenni?? -
Blacious
csendes tag
Ezt teszem!!!
-
Blacious
csendes tag
Hát sikerült már szinte mindent megcsinálnom!!!!
CSAK a hang karten nem akar működni, még mindig!!!!
-
Blacious
csendes tag
Akkor most PROBÍREN!!! Kösz!
Sajnos a hangcuc az nem jó mert azt már egy jópárszor próbáltam!!!
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
visszaszívom.
nos, Realtek ALC655 AC97 x64 driver
SIS chipsethez pedig:
megj.: IDE driverhez nem látok XP 64 bit drivert. -
Blacious
csendes tag
SIS 755 a chipset
A hangkártya mivel nemlett telepítve így nemlátja!!
De a cég szerint Realtek AC97 - ALC655!!
Az oldalukról amit leszedtem és más oldalakrl amik elm, 64 hez valók azokat nem fogadja el, azt írja, hogy indítsam el a windows audio-t, de azt sem engedi!!
Vagy: audio
Audio magyarázat
AC'97 16-bit sztereo
Ennyit írtak hozzá!
[Szerkesztve] -
Blacious
csendes tag
Amilo A1630
KÖSZ SZÉPEN!!
[Szerkesztve] -
Blacious
csendes tag
Hál isten!!!!! Megvan a 56. driver sikerel járt!!!
Itt a link: http://seba.net.pl/~luhash/ATI_mmobility_56_x64.exe
Na most aszem már csak tán a hang kártya és a billentyűzet van hátra!!!
Csak azt kérdezném, hogy hogyan lehet angol winre magyar billentyűt felrakni??? -
Blacious
csendes tag
Hát olyan oldalt eddig még nem találtam!!!!
Amit találtam eddig az nem 64 hez valók voltak, hiszen, ha valaki diesel kocsit vesz akkor miért ne lehetne belerakni egyszerű benzint gondolták biztos!!!
Nézek egész este azt csináltam mert, hogy most felment a windows a driverek nem akarnak!!! -
Balinov
titán
válasz
Blacious
üzenetére
Hali,jólemléxem,hogy ez egy fujitsu-siemens noti? próbáld meg az noti gyártó oldaláról lekapni a drivereket (chipset,AC97,vga,stb.) könnyen el tudom képzelni,hogy más típusnál tudod letölteni ,ami neked kell. nézzél körbe azoknak a notiknak a driverletöltési oldalán,ahol jelzik,hogy winxp64bit-tel értékesítik.
-
Blacious
csendes tag
Kösz nézem!!
Hát sajnos erről az oldalról már mindet kipróbáltam (ATI oldal)!!!!
Mindegyik elindul, de aztán kiírja, hogy nem találéható az inf fájl!!!
A szörnyű, hogy amit kaptam a notebookhoz telepítő lemezt az nem 64 hez való és nem is engedi felraki!! Próbáltam 32 eset is de annál is kiírja, hogy probléma van!!!
A jó, hogy a hangkártya sem megy fel, pedig elm, abból ismegvan a 64 es kiadás (AC' 97)!
Sőt a 64 es chipsetem hez is azt írja ki, hogy -hej srác ez a gép 64 es ez meg milyen driver?- pedig a driver az 64 es!!
De most a legjobban az ATI felrakása érdekel!!
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Igen,van hozzá Winxp x64 driver.
9700 mobility radeonnal is mennie kell.egyedül a 8500-ökről hallani,hogy a 64bites driverben nem támogatja már az ati. -
Ricso
tag
Érdemes feltenni?
Gyorsabb lenne valamivel, mint a 32-bites??? Avagy lassabb?
Játékoknál változtat valamit, internetböngészésnél...stb? -
Blacious
csendes tag
ATI Mobility Radeon 9700 S
-
Blacious
csendes tag
Szevasztok megin!!

Újabb problémám támadt!! Mégpedig az ATI val!!
Nem találja az inf fájlt!! Hiába adom a szájába semmit sem ér!!! Mit lehet tenni?? -
kovsol
titán
válasz
Kakukk Marci
üzenetére
ha iso ból irod ki akkor mindegy milyen modban irod mert minden bit ugyan oda fog kerülni (tehát a boot sector is ugyan oda kerül)
-
Blacious
csendes tag
Értettem!!!!

Szorgalmasan körmölni fogom minden tapasztalatom!!! -
tkesy
őstag
Tegnap én is kiprobáltam egy ilyen 64bit-es XP-t... De két dolgot nme értettem miért csinál.. (ill. nme csinál):
1. induláskor egészen odáig ok, hogy megjelenik az XP logó, majd monitor kikapcs, aztán mire bekapcs már betöltött a win... (vagy kéri a jelszót, ha úgy van beállítva)
/ Fujitsu C779 crt monitor + r9700; és a beépített gyári ill. a legutolsó ATI drivverel is csinálja /
2. C&Q -nál, AMD driver fel, energia gazdálkodás min. és... semmi hatás, nme veszi vissza az órajelet.. (32bit-es verziónál így müködik)
Valakinek valamilyen 5lete? -
Blacious
csendes tag
Vááááááááááááááá......................
Ez volt a problem édes barátom és megmentőm és a gépem megmentője!!!!
Kösz szépen ezerszer is!!! -
Blacious
csendes tag
Most írja éppen!!!
A gép meg most ott áll, hogy csak Cd ről engedem bootolni és ezt írja nekem:
-Reboot and Select proper Boot device
or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key -
Blacious
csendes tag
Persze hogy van nékem az is!!!
Akkor most azt is kipróbálom és a CloneCD az nem látja a cue-t se és a bin-t se!! -
Blacious
csendes tag
Jaja bin van vele!!! A Daemon tools zal raktam eddig bele és ez valamiért a cuet olvasta!!

Akkor megvan a bin!! De azt sem akarja olvasni a CloneCD! -
Balinov
titán
válasz
Blacious
üzenetére
Üdv
a cue file az általában a bin/iso kiterjesztésü fileoknak a komája. Egy leíró fájl,vagy valami hasonló, csupán (mint pl. a total commanderben a darabolásnál létrehozott crc vagy svf file.mind2 megléte garantálja a sikeres írást. a cue file az pár kbyte és ugye megvan mellé az azonos nevü bin/iso is?
Bali -
Blacious
csendes tag
Oksa kipörkölöm!!! Már úgyis elment 6 CD-m szóval simán nyomom már ezeket!!

Probléma!!!! Mégsem megy elnéztem nem ISO, hanem CUE!!! Na ezzel??
[Szerkesztve] -
Blacious
csendes tag
Király akkor ha ezt megosztaná velem valaki akkor boldog lennék!!

Hát igen ez csak a telepítője amit isoban szedtem le ha ez számít valamit!!! -
Kakukk Marci
csendes tag
válasz
Blacious
üzenetére
Ha jól tudom, a boot CD nem sima adat CD, tahát ha egyszerűen adatként írod rá a CD-re a telepítő programot, az nem fog bootolni semmi áron
.
Két esetet tudok elképzelni: ha a hivatalos Windows verziót töltötted le, az iso formárumban van és automatikusan bootként írja a CD akármelyik CD-író progive, sőt RAW data-ként is. Ha viszont csak a telepítőt szerezted meg máshonnan, ott kézileg kell beállítani a boot CD írását, ami egyedibb és bonyolultabb, mint ahogy én el tudom mondani. -
Blacious
csendes tag
AMD Athlon 64 3200+ (giga memo, ATI kártya, 80 giga merv.lem.)
Amilo notebook (Fujitsu Siemens)
Boot CD ről installálom amit simán parasztosan adat CD írásával hoztam létre!!
Hát már azt csináltam, hogy mindent leszedtem és csak CD/DVd ről enged bootolni és ekkor azt írja ki, hogy vagy helyezzenbe valami frankó lemezt, vagy rebootoljon!!
[Szerkesztve] -
Blacious
csendes tag
Szevasztok, próbáltam végig olvasni a fórumot, de nem találtam benne olyat, hogy nem bírtam feltenni és most ezt szeretném pótolni!!!

Szóval leszedtem a Windows XP x64 Pro Corporate -et és egy Notebookra akarnám feltenni kevés sikerrel!!! Mondhatnám nem megy!!!
Mindent úgy csináltam mint ahogy levolt írva, de semmi!!!
A kérdésem pedig konkrétan az volna, hogy fennkell hagyni a régit (32 bit-eset) vagy szedjem le?? Valamint még az, hogy hogy kéne ezt kiírni, mert úgy csináltam, hogy az iso ból írtam ki CD re, rendes adat Cd-re!!!! Ez így jó??
Már az idegbaj keringet és a notebook ot meg a kezem romboló hatása!!!
Segítsetek kérlek titeket!!!
Ja és ezt írja mikor csak berakom a lemezt a gépbe:
-This version of windows must be installed by booting off of the CD.
Please reboot your computer with the CD in the drive
A booting off sötét terület azt nem tudom mi is volna!!
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
Tudtommal ami tuti nem megy rajta az a Doom3 mission disk, a Vampire the Masquerade: (asszem jól írtam) Bloodlines és az Area51 de ezekhez van külön telepítő amivel már működik.
-
Gergello
addikt
vmi tapasztalat: KOTOR 1 , KOTOR 2 megy rajta?
-
Emitel
tag
Megpróbáltam felrakni a 64bit-es win-t, de telepítésnél kéri a kódot.
Sehol se találtam. Tud valaki segíteni? -
Mr Bond 007
őstag
Aha sokkal simábban futnak a progik. Nekem 3000+ A64-em van. Maga a windows hihetetlenül begyorsul az sp2-höz képest. De gyorsulni a játékok nem fognak akkorát, mivel ezek még csak 32 bitesek. De a Chronicles of Riddick a Far cry (amd64-es patch-el), a Shadow ops Red Mercury már kihasználják a 64 bitet és sokkal szebbek és gyorsabbak lettek.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
az UT2004-et probáltad? nekm még nem volt szerencsém 64bit alatt kiprobálni, de 32bit alat ki fagy
néha napján
-
kovsol
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
hát ez megnyugtató volt

és érzel sebeségben változást ? + vagy - irányban esetleg ? mert azért nincs olyan erőmű gépem szóval remélem szépen megy majd azért minden -
kovsol
titán
jövőhéten én is felrakom valszeg

szóval én összesen 4 játékkal játszok:
-Warcraft3
-GTA-SA
-CS-S
-Battlefield 2
ezek mennek rajt ?
másik kérdés:
az nvidia meghajtók milyen minőségüek ? esetleg használ valaki itt 6600GT kártyát ?
magyarról gondolom a közeljövőben ne is álmodozzak ugye ?
és egy utolsó még: a Beépített tüzfala olyan mint az SP2 ben van ? -
Shalala
senior tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Koszi.
Akkor inkabb varok mig meg tudom venni az uj vinyot, mert nem akarok kockaztatni ez meg mar ugy is kicsi (80Gb) -
Balinov
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Köszi Mr. Bond,
tehát kb minimum 2gigabyte kell neki.akkor 1enlőre hanyagolom az install-t.úgysem vettem még meg... -
Mr Bond 007
őstag
''Ehez kapcsolódóan kérdeznék én is. Mekkora patrició kell az xp64bit-nek?''
Ugyan annyi mint egy win 2003-nak nagyságrendileg.( Asszem ua mint xp max 200Mb+)
''Ill. jól sejtem-e,hogy minden progit,amit használni akarsz,de már telepitettél xp32bit alá,azt az új win alá újra fel kell pakolni?''
Igen. Már ami megy 64-es winen is. -
Balinov
titán
Üdv,
Ehez kapcsolódóan kérdeznék én is. Mekkora patrició kell az xp64bit-nek? Ill. jól sejtem-e,hogy minden progit,amit használni akarsz,de már telepitettél xp32bit alá,azt az új win alá újra fel kell pakolni?
Jah,ms-es,trial letöltéshez: mult szerdán olvastam Moonman linkjét,be is regeltem egy d/l linkre,de M$ azóta is küldi a linket...lehet,hogy már nem aktuális?
Üdv
Balino -
Shalala
senior tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
ganyolas alatt mit ertessz?
El lehet vele rontani az eredeti xp-t? Mert az nekem eleg fontos most. -
Mr Bond 007
őstag
Van nod 32 64 bites winre is, de még bétás és 30 napos.
De most Symantec Antivirus van, az megy pöpecül ráadásul teljesen 64. -
Shalala
senior tag
A win xp-64-nek kell kulon particio vagy feltehetem a sima winxp melle a c: meghajtora?
Most nincs szabad particiom, letorolni a simat meg nem akarom. -
Mania
senior tag
Innen letölthető a 120 napos próbaverzió.
Regisztrálás után mail-ben küldik a linket és a CD kulcsot.
Ui:Látom pár 100 hozzászólással ezelőtt már betették ezt a linket,de jó lesz a ''későn jövőknek''
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
hUPsz..

-
Valaki le tudja írni nekem ezeket a command line switch-eseket audigy-hez? Nekem se akar egy istennek se müködni

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és azt sem, mit csinál, mikor telepíteni kezded. Enélkül pedig nemigen segíthet senki.