- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Megjelent a végleges SP2, letölthető Windows Updaten keresztül, vagy innen: [link]
-
törölt tag
válasz
Paulo81
üzenetére
de igen, kicsit

de emiatt nem eri meg feltenni a rendszert
sok program egy figyelmezteto uzivel indul, hogy nem 64-bites stb, de attol meg futnak
igaz, van jo par progi, ami nem indul el
nekem csak a total commanderrel van gondom
ha az futna rendesen vagy lenne belole 64 bites verzio, en ezt a rendszert hasznalnam, meg ha angolul is van
de hat kinek mi kell, ki mit hasznal
-
törölt tag
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Könyörgöm segítsetek, ne küldjetek el!
Csak egyetlen egy kérdésem van!
Nemrég vettem egy a64 x2 3800+ procit, és azt szeretném megtudni, hogy érdemes-e 64 bites xp-re átállnom. (Dual 800mh-es alaplap pqi memcsikkel)
Észrevehető lesz a különbség akár a 32bites akár a 64bites progiknál, vagy a win működésében?
Ja, és úgy általában mindenre használom a gépet, film, zene, játék, de inkább játék...
Előre is köszi a választ!
[Szerkesztve] -
Kloss
őstag
Nekem eddig minden játék tökéletesen fut rajta. Pl a Battlefield 2 is kiírja, hogy csak 32 biten tesztelve, de mégis jobban fut.
A 64 bitre írt játékok meg hasítanak (bár nekem csak 1 van
) -
Hack3er
őstag
Szoftware körítés már van rendesen a Win 64bit-hez?
A játékok gyorsabban futnak valamennyivel? -
Petró
csendes tag
Sziasztok
Ha valaki segíteni tud írja meg azt, hogy core 2 duo prochoz van e jelenleg használható 64 bites xp verzió. Hallelújaaa Halelújaa
Kösz -
veresp
tag
válasz
rétisün
üzenetére
Béta állapotban már több is van, mint pl. a ZonaAlarm, de mindegyiknél figyelmeztetnek, hogy instabilitás léphet fel.
Azért elgondolkodtató, hogy igazából hiába vannak már évek óta 64 bites gépek és operációs rendszerek, legtöbb szoftvergyártó még mindig nem számol vele. -
krystman
őstag
Üdv!
Az OEMLOGO-t, azt hogy lehetne megcsinálni, hogy működne win64 alatt?32bites win alatt elég volt csak a System32-be másolni és egyből kitette a képet a Tulajdonságoknál.Tudtok erre valami okosságot?

-
rétisün
veterán
feltettem az agnitum outpost-ot, hát, mit mondjak....kellemesen elcseszte az addig jól működő rendszeremet, legalábbis azóta produkál rendszertelen időközönként ujraindulásokat. megnézem a rendszernaplót (vagy mit), de reinstall lesz belőle. ugy látszik a 64bites progik még hagynak maguk után némi kivánnivalót.
-
rétisün
veterán
igen, ezt én is láttam....akkor mondjuk tegyél fel comodo-t, ingyenes, ha megy 64bites xp alatt is, akkor van egy jó tűzfalad. mondjuk nekem nem jött be, 10 másodpercenként dobálta az ablakokat, aztán 10 perc után meguntam, hogy mindent 15ször kell megerősíteni,leokézni, aztán még rákérdez 16szor is...
-
veresp
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jól látom-e, de Win Xp 64-hez nincs még készen egyetlen tűzfal sem??
Ha ez így igaz, akkor itt senki nem használ tűzfalat?
-
yodee_
őstag
szeva!
SP2-t honnan tudok hozzá szedni? -
easy...rider
őstag
Sziasztok. Bocsi h így tudatlanúl hozzá szólok a fórumhoz, de lenne egy ''számotokra triviális számomra viszont nem'' kérdésem

csak annyi hogy vettem egy athlon 64-te 3500+ AM2, cseréljem e le a win xp sp2-met xp64-re?
köszi és bocsi de lusta vagyok utánna nézni így 3 körül ... thx -
norbiphu
őstag
Hali!
Adott egy ASUS A6M laptop 3400+ sempron 64 bites procival. Felraktunk rá egy windowsot, de a benne lévő geforce go 6100-hoz nem találunk semmi olyan drivert ami hajlnadó lenne felmenni. Ezt a hibát dobja ki: ''Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép.''
Benne lévő broadcom wifihez nincs fenn vhol driver?
üdv -
marsu
veterán
Szia Kloss!
Azt hiszem ma már nem küzdök vele, de holnap este kipróbálom ... Két telepítő CD is van nálam, de az egyik be sem bootol, a másik pedig az előbbi hibaüzivel kilép. Ha télleg ez csak a probléma, annak örülnék.... Most 32 bites XP-t használok, csak próbaképpen akartam felrakni a 64 bitest. Eddig nem sok sikerrel ...
Olvastam itt hogy a Total Commander nem fog működni 64 biten.
Milyen más FTP progi van, ami jó?

Köszi a segítséget!
Holnap este majd megirom, hogy mit sikerült összehoznom ...
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Win XP 64 Pro telepítésekor, bebootol CD-ről, elkezdi betölteni a fileokat, de rövidesen egy ilyen hibaüzivel megáll a telepítő:
The file iirsp.sys is corrupted.
Press any key to continue.
Ha nyomok egy any key-t, akkor újraindul, de ugyanott ugyanúgy megáll...
Mi lehet a gond?
Ez a lemezem is sérült?
-
TitiRii
senior tag
válasz
moonman
üzenetére
system32 ben nem nagyon találtam
akármenyire nézem, vagy ez már anyira rejtett hogy sehogy sem tom elöcsalni
amugy nem rosz ez
csak nekem még bugosnak tünik
msn nem hajlando filokat fogadni
ie7 böl eltünt a history
vagy én nem találom csak sehol
themakal is alkottam valamit, most már benne vanank a választhatóak között de nem jelennek meg, standard megy helyetük
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
hy all
na felraktam én is eme csodát
ami kellene nekem ehez:
magyaritás
és valaki aki elárulja hogy tudom át buzerálni a témákat
(system32/dllcache könyvtár ugyanis itt nincs ahová másoljam a uxtheme.dll t, boszantó) -
Kloss
őstag
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Hali!
A 040e.msi csak a Win server 2003-hoz használható.
Szerk: jah, szerintem sincs SP2 hozzá
[Szerkesztve] -
Bj Brooklyn
aktív tag
Üdv.
Még egy kérdés. A 040e.MSI honnan tőlthető le? A megadott honlap ( [link] ) nem tartalmazza. Vagy legalább is az iso fájlokban nem található. Előre is köfike
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Üdv!
Mi az a VISTA UPGRADE?
A x64-es mellé ez volt csomagolva a dobozba. Ez mit takar? A SP2b az a Service Pack 2 lenne x64-hez? Én úgy tudtam, hogy csak SP1 van. -
törölt tag
es total commanderbol nincs meg 64 bit?

nekem csak ez hianyozna a boldogsagomhoz... csak ezert nem hagytam fent a rendszert, mert meg nem talaltam belole... nalam a 32 bites nem muxik
-
törölt tag
[link]
ezzel kapcsolatban vagyis a MUI-val kapcsolatban van valami nformációtók? -
asass1n
csendes tag
üdv, van egy Microsoft.Windows.XP.Professional.x64.Edition.PROPER.REPACK-EcHoS om, a gond az , hogy ha nero7el kiirom cdre (cd dvd lemezkép mentés) akkor minden okén bebootol,aztán a telepítésnél kódot kér .. abból indultam ki hogy a vistanal pl ugy jartam hogy ha nero7el irtam ki akkor is kódot kért, de ha nem irtam be semmit elvileg továvbbkellett mennie, nemment..kiirtam a vistát ujra nero6al, láss csodát, továbbment..
szoval kiirtam ujra az x64 xpt nero6al, de ugyan ez a helyzet fogad ...
valakinek valami ötlete hogy hol rontanám el esetleg mit csinálok rosszul?
esetleg más használ ijen windowst?
de persze az is közre játszhat h valami gond van vele.. -
Dictator^
veterán
bocs, hogy nem olvastam végig a topicot, egyik ismerősőm érdeklődik, hogy van e végleges kidás már a win xp 64bitből? mert ő állitólag ''bétá''-t kapott egy másik ismitől..
-
zso73
veterán
Létezik 64 bites Lemez emuláló szoftver? Daemon tools nem műxik 64 biten.

-
Kloss
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Van amelyik game pont ugyanannyit megy, van amelyik kicsit többet.
Nem fog a 64 bit miatt repülni a géped, csak jobb 1 kicsit.
De ha 64-bites játékot teszel fel, az jobban hasít mint sima XP alaltt. Például HL2.
Itt megtalálod a 64 bites játékok (nem biztos, hogy teljes) listáját: [link]
[Szerkesztve] -
mcwolf79
veterán
És sebességnövekedés mennyire érzékelhető a 32 bites Win-hez képest(ha van egyáltalán)

-
mcwolf79
veterán
Hali!
A 64 bites Kindóz XP-t mennyire komálják az alkalmazások (főleg játékok)?Vannak kompatibilitási problémák? -
bogel
tag
1 kérdés:
A Pentium D 805-ös proci 64 bites utasításai valamilyen program általi kihasználásához 64 bites oprendszer kell? Mert ha nem, nem teszem föl a 64 bites XP-t hogy szívjak a driverekkel
-
djtörök
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Használj helyette Borland C-t, az tud csinálni 32 bites exe-t.

)