Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
a lehető összer tüzfalat lelőttem, még a routert is kiikattam arra az időre, és semmi
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Van már egy ideje Tiny Firewall is, de annyira utálatos hogy maradtam a win beépítettnél.
-
Szabesz
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Aha, pénzemet visszaadják vajon?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg tárgytalan mert úgy látszik hogy nem lesz egyhamar AMD 64-es rendszrem... -
Tepla
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Re!! Oké csak szóljál és akko elmondom hogy kell!

-
Tepla
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hali! A Filedisk64 nevü progi. Ismeri az iso,bin,nrg kiterjesztéseket, szóval a főbbeket és tuti müxik legalábbis nekem.

-
Tepla
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem is 7.0 Messenger van azt raktam fel előbb de nem müxik!!!! Olyan mintha nem lenne Internet kapcsolatom legalábbis ő azt hiszi és mindig a 32 bites explorert akarja megnyitni ha a helpre megyek azmeg ugyebár nem müxik. Úgyhogy nem tom mi a gond aki tud az segítsen, please!!!!!!
-
jrpryv
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Néztem azt is, de közben egy másik fórumon találtak egy beta-t, ami kifejezetten a Audigy2 szériához van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)