Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
Sajna nagyon úgy néz ki, hogy már sehonnan se lehet letölteni.

-
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
NEmtom melyik van a legujabb amit az a mult héten le lehetett tölteni a microsoft honlapjárol , de mosmárt meg nézem mert itt az etgyik informatikus microsoft hivatalos béta tesztelő és neki mindig mindenből a legujabb van elvielg holnapra hozza a longhornt, meg a 64 bites winfost ha nekem régebbi lenne mint neki...
-
MoP_FX 57
őstag
Na le lehet már tölteni a véglegest vagy még mindig csak az rc2-t? Ha igen valaki adhatna egy linket, hogy honnan. Köszi
-
MarKoo
addikt
mihist!
Itt nincsen warez. Ha nem tetszik.... -
Microsoft honlapjárol letölthető az sp1 360 napos próba verzió szerintem ez a végleges én ki probáltam az van fenn már 5 napja egyszer nem fagyott és tökéletessen müxik ...
Havernál csak annyi a gond h. 8500 nem ismeri fel a catalist beta 4 ahoz kéne driver !! szoval ha valaki tud ezzel kapcsolatba írjon! feltélnűl! -
moonman
titán
szerintem ilyenekkel nem leszel hosszú életű itt.
-
Szasztok tud valaki 8500 ati hoz drivert?
beta 4 nemtámogatja a régebbi ati vga-kat... -
Bocs hülye voltam csak 64 bites internet exproler alól nem működik a java alkalmazás 32 bites ie alatt minden tökéletes...
Ha tudtok olyan java-t ami 64 bita ie-alatt is müxik légyszi szóljatok előre is köszi! -
sziasztok kellene nekm olyan hogy java 7. már hülyére kerestem magam és nem találtam olyat amit letöltök és müködne a weboldalakon a java alkalmazások 64 bites winfos alatt légyszí linkeljetek be egy oldalt ahol van rendes full install...
-
X-COM
nagyúr
válasz
DuncanGhola
üzenetére
meg mivel retail még később lesz így aztán nagyban valószínűsíthető, hogy maholnap senkinek nem lesz itt legális xp x64. (most kivéve az msdn letöltést)
hacsak nem vesz valamelyik nagy oem-től egy x64es gépet. -
A 32 bites driverek ugye nem mennek rajta?

-
Somydemy
senior tag
most érdemes felraknom,? mire számithatok. Fűleg teljesitmény terén.
Ez raknám fel --- w2k3sp1_1218_usa_x64fre_pro --- (Windows XP Professional x64 Edition)
ez milyen verzió lehet? -
pini1020
tag
Segítseket!!! Athlon 64-em van letöltöttem a wnidows-t is de nem birom feltenni valaki mnodja el részletesen please ugyis az ismétlés a tudás anyja.
-
Az-X
őstag
Bővebben: link
De ha googliban rákeresel: ''XP 64 release date'' biztosan kapsz még jó pár erre vonatkozó linket
-
Az-X
őstag
Ha minden igaz akkor március 28.-án lesz végleges változat. Az, hogy mikorra jut el hozzánk... kiderül majd.
-
DuncanGhola
aktív tag
nekem semmi bajom, lefuttattam pár 3dmarkot és 5 %al gyorsabb, de majd ha lesznek végre rendes 64bites bus driverek az lesz az igazi
-
Dave64
aktív tag
AZ a része tök jó, hogy mindent alpból felismert, kivéve a GF2met.
Se a MicroFos se az Nvidia nem támogatja a régebbi hardvereket (mint a fg 2-öm)
szerencsére a gf4 mx 440 driverével sikerült működésre bírni. De a tejesítménye 10-15%ot csökkent
-
tuctuc
aktív tag
Letöltöttem a microsoft-ról az xp64-bit RC2-őt, kiírtam az iso-t cd-re, elindul bootcd-ként, de kb. 10 sec múlva, mielőtt bármit is csinálna, kiírja, hogy nem találja az ini.txt file-t. Hibás lenne fenn a neten?
-
DummyBoy
senior tag
válasz
DuncanGhola
üzenetére

Én inkább az informatív adókat szeretem ... Cartoon Network , Minimax ...
-
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Én is most akartam feltenni az RC2-es 64bit XP-t, de nekem kilép, mert a graf vezérlő betöltésekor valami korrupt adatot talál ... találkoztatok már ilyennel?
Más ... látom sokan panaszkodtok, hogy nincs tuner driver ... próbáljátok ki a DScaler-t ... ha műxik 64Bites XP alatt, ugyanis annak nem kell driver a tunerhez (Legalábbis a Leadtek Winfast Expert-hez nem kell neki, de asszem a többihez sem ...) -
kovsol
titán
feltettem hangkártya (SB live 5.1) hálókártya alaplapi driver felment rendesen
de mikor az ati driverhez értem azt hittem sokkot kapok
nem néztem meg elötte hogy milyen VGA karikat támogat nekem meg szép hogy olyan van amit nem támogat (Radeon 8500) a fél világot felhajtottam egy driverért találtam is probálkozásokat de csak 2D drivert találtam ami ment szóval jött a nagy TÖRLÉS
de ha valaki tud ebben segíteni pls help me
-
F-ECT$
titán
Mikorra vár6ó a végleges?
-
leslieho
csendes tag
Valaki azóta probalkozott még x64 RC1-el???
ASUS K8N-E alalplapom van, és sehogy sem tudom feltelepíteni a hálózati és audio részeket. nForceWinXP64 4.34a driverrel próbálkoztam, de semmi. nem kelti életre a dolgokat. Hálózat nékül pedig nehéz boldogulni. Ötlet??? -
Folze
aktív tag
nekem simán felment az alaplapi cucc
épp ez az, hogy ati driver 4.3-as van, de cod-ban 15 % plus, mi lesz később?!
mint már oly sokszor írták itt: image driver nincs, és hogy miért? lásd: #226 DuncanGhola
mx510-hez nincs semmi, csak amit a win rak fel, nem volt vele gondom
audigy is simán műxik, szal ez a 64 bit ütős lesz nagyon
ja és majd el felejtettem: a microsoft sidewinder precision wheelem is tökéletesen kormányozható
[Szerkesztve] -
DuncanGhola
aktív tag
válasz
Terrorista
üzenetére
az az igazi próbaverzióhoz krekk

-
DuncanGhola
aktív tag
válasz
Terrorista
üzenetére
neten aktiválodés kész
amugy 1 éves próbaverzió -
Terrorista
senior tag
Üdv!
A WinXP RC2 1433-as verzió csak próbaverzió? Mert ma feltettem és 14 nap múlva aktiválnom kell. Ez mi?? Csak eddig lehet használni egy telepítéssel?
Nincs vmi aktivációs kulcs? -
Folze
aktív tag
válasz
DuncanGhola
üzenetére
legyen inkább 2 CD-RW és 1 DVD-RW

és való igaz, szép bizony a dobozos szoftver
épp ma adtam fel postán a call of duty game of the year edition-t
-
Folze
aktív tag
válasz
DuncanGhola
üzenetére
kiírom cd-re azt kész

-
Folze
aktív tag
válasz
DuncanGhola
üzenetére
a virtuális meghajtó azért hiányzik 
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
DuncanGhola
üzenetére
lehet driverből állítani, sima xp és RC1 alatt is onnan lőtem be, ment is faxányosan...
-
Folze
aktív tag
épp most recoverezek egy régi 1.7-es seagate vinyót
easy recovery 6.04 simán megy 64 biten
szal megtaláltam azt a linket ! ! !
Bővebben: link
most hogy jobban megnézem, nem is tom mit aggódtam annyira
[Szerkesztve] -
Folze
aktív tag
64 bites progikat (nero, stb...) honnan tudok leszedni?
plz linket, leszámítva ezt: Bővebben: link
keresgélem őket, de nem nagyon találom
...
audigyra egyébként fel tudtam tenni egy-két dolgot a hackelt 2 ZS cd-ről
speaker settings - surround mixer... a hackelt driver sajna nem sikerált, így úszott az eax console is, sebaj, a lényeg hogy tudtam kalibrálni az 5.1-es headsetet...
...itt láttam fórumon valahol egy másik topicban azt a linket, csak sajna már nemtom hol, hiába is keresem
a belinkelt oldalon szépen csokorba voltak szedve típus szerint a progik, négyzetes ikonokkal illusztrálva
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
vki pls help. felpakoltam az RC2-t, rá 66.96-os driver. minden korrekten megy, csak az a gázom, h csak 60Hz-en 3D-ben... vmi 5let? 32bites xp alatt korrekten be tudtam a driverben állítani a frissítéseket. 64bites alatt is beállítottam ugyanúgy, de b@szik rá...
-
anulu
félisten
válasz
DuncanGhola
üzenetére
RC2-re felmegy a 32bites Avalon public beta?
-
DuncanGhola
aktív tag
télleg RC2, de előbb felrakom az avalont és csak utána tesztelem

-
DuncanGhola
aktív tag
ja hogy most látom hogy egy darabig ne várjam a CDt

imádom telepithetek ma megint wint
-
anulu
félisten
válasz
DuncanGhola
üzenetére
#209-ről töltöttem le

amúgy ez nem server, hanem xp. -
X-COM
nagyúr
nem kell hozzá msdn superman-nek lenni szerintem, ha kérsz egy download-ot, akkor a mailben már az 1433as buildre küldenek linket
-
-
moonman
titán
válasz
DuncanGhola
üzenetére
-
anulu
félisten
tegnap lehúztam netről a build 1433-at, ami ha minden igaz RC2. valaki használja már ezt? tapasztalatok?
-
X-COM
nagyúr
válasz
DuncanGhola
üzenetére
najó tényleg volt rc3 ezekből, de ezek asszem nem voltak már benne cpp-ben
de, mint msdn előfizető te is tod, hogy msdn-esek kiváltságosak kicsit, megkapnak mindenféle bétát.
de azért 99%tól messze van. -
X-COM
nagyúr
válasz
DuncanGhola
üzenetére
látom te aztán képben vagy, xp-ből meg 2000-ből sem volt RC3 példának okáért, meg bevallom nem is emlékszem, hogy valamiből lett volna RC3.
persze vannak belső, hivatalos tesztelőknek kiadott buildek, de ennyi erővel akár hívhatnánk RC3578nak is.
bevallom kétlem, hogy x64ből lenne RC3 mivel nemrégiben jött ki az RC2 és elég közel van az RTM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert eddig meg semmi, legalabbis ott ahol en keresem.

beta 4 nemtámogatja a régebbi ati vga-kat...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a virtuális meghajtó azért hiányzik