Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezt én is tudom, másmilyenre gondoltam

megyek el mindjárt és jo lenne ha lejönne mire hazaérek -
moonman
titán
-
törölt tag
billbácsi mailben küldi majd a linket vagy mi?
mert eddig xar se jött..
ha egy direkt linket be tudnátok dobni azt megköszönném
-
joe777
senior tag
Ezt használom :Bővebben: link
tökéletesen mükszik -
kovi
senior tag
valaki ha leírná hogy mit használ a tömérdek iso és bin fileok kezeléséhez?
Daemon ugye nem megy, alcohol se megy. esetleg valami??? -
overclk
tag
Köszönöm a segítségeket !
-
AMD!4ever
őstag
Tudom hogy esélytelen,de egész véletlenül valaki nemtud Asus 7134tvtunerhez drivert 64bitxp alá???
hackerelt,akármilyen jöhetne ha vóna.
Asus oldlán nincs és azt mondják nem is lesz
még ha makarimaszka márka lenne,de ez asus!!!
Éljen az asus!

-
overclk
tag
Leteszteltem Doom 3-at 64 bites XP-vel, a legújabb alaplapi és VGA driverekkel. 6 fps-sel többet kaptam, amit egyébként csak relatív nagy proci vagy VGA húzással kapnék, tehát nem elhanyagolható. Erősítsetek vagy cáfoljatok abban a hitemben, hogy elméletileg a 64 bit erejének a megmutatkozásához 64 bites OP rendszer, 64 bites meghajtók és 64 bites program is kell. Tudomásom szerint a Doom 3 nem az... Valaki valamit erről ?

-
Dufresne
addikt
Esetleg tud valaki valamit a microsoft egerekhez és billentyűzetekhez használatos IntlliType és IntelliPoint szoftverek 64bites win alatti alkalmazhatóságáról?
Mivel a legújabb verziók egyike sem tud feltelpülni incompatibilitás miatt, a microsoft oldalán a letöltések között x64-es windowst nemlehet megjelölni, pedig azért reméltem, hogy microsoft legalább saját termékeihez csinál, vagy legalább tervez támogatást, de erre sem találtam az oldalukon támogatást.
Szóval ha valakinek van ilyen irányú információja, az kérem jelezze
-
joe777
senior tag
Szerintem csak úgy érdemes tesztelni ,ha melette megvan az x32 rendszer is egy másik patricion,hogy azt a progit is lehessen használni ,ami x64 nem müxik.
Hosszabb távon kell tesztelni,több driverrel,mert nem müxik minden játék minden driverrel rendesen.Idáig ami játékot próbáltam rajta ment mindegyik rendesen. -
Ragnar
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én tegnap raktam föl az XP x64 - et , és utána leteszteltem a konfigot. Az aqua3d nem indult , a 3dmarkok igen. Csak 3d mark2k5 alatt volt néhányszáz pontos gyorsulás. Azután a Battlefield2 - t próbáltam , de bugos volt a képmegjelenítés az árnyékoknál , meg nagyon laggolt. Ezért aztán winXP32 install. Nem hiszem , hogy sok program támogatja még az 64bitet. Talán később , ha kijönnek a 64bitet támogató patchek , vagy programok.
-
Winner_hun
félisten
Lesz abból hátrányom, ha 64 bites wint rakok fel 32 bites helyett? Értemitt ezalatt azt, hogy bizonyos progik nem mennek, vagy játékok nem indulnak el. Igazság szerint ez lenne a kérdésem, hogy játékok mennek-e normálisan?
gondolom igen

-
joe777
senior tag
Nekem kicsit gyorsabbnak tűnik a 64xp,mint a 32bites xp .
Szerintem nem rossz.Összes játékom megy vele,úgy is ,hogy nem telepítem ujra a 64 bites rendszerre,hanem használom a meglévő 32bite telepítést.
A driverhiány sajnos megvan
de egyre több driver kerül ki x64-re
Az alcohol120% pedig kifejezetten hiányzik
-
Balinov
titán
Így van. péntek délután úgyjártam,mint az ecceri parasztbácsi,jól kibasztam magammal. szépen széttúrta a 32bites winxp ntfs-ét a 64bites installja,okosan 1 patricióra akartam tenni...gyalu,majd feltoltam a 64biteset,nem rossz,minden perifériát belőttem,1edül a giga bluetooth usb kulcsot nemtudtam belőni,mert azt pofázta a widcomm software install-je,hogy ehez a win-hez nincs licenszem,...
mondom neki anyád...ma visszarakom átmenetileg a sima xp-t sp2-vel..
megvolt a tanulópénz.
üdv
Bali -
joe777
senior tag
Fontos biztonsági frissítések a Microsoft-tól
Még szinte ki se került az xp 64 és máris itt van hozzá 8 frissítés![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/joe777/img/14539373.jpg#3)
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Sziasztok,lenne egy triviális kérdésem.
Nos,aláírásomban lévő gép+ 1db 40-es vinyóra szeretnék xp 64bit-et feltenni.
Jelenleg a HDD egy ~35GB-os (C drive) és egy ~5GB-os (D drive)-ra van felosztva.
C:-n van a xp32bit prof hun, D:-n egykét szirszar csak.
Namost rémlik valahonnét,hogy elfér egymás mellett a 32bites és a 64bites oprendszer is. Jól gondolom,hogy a meglévő 32-bites mellé,ugyanarra a meghajtóra,de más folderbe pakoltathatom az 64bites telepítőjét és lesz majd egy bootmenü,hogy épp melyik win-t akarnám használni? Ha nem így van,kérlek javítsatok ki ill. szívesen várom az építő jellegű hsz-eket,javaslatokat.
Köszi és üdv
Balinov -
joe777
senior tag
Tévedtem ,nem 180,hanem csak 120 napos proberverzió,de gondolom ez nem probléma

Itt az url ,innen szedtem:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
joe777
senior tag
Szerintem tévedsz egy picit mert a 3790 -ben már benne van a service pack 1
Annak azért jobban örültem volna ,ha megprobálsz segíteni ,és nem hüjének nézni
Gyárilag ez a háttérképe
vajon miért
de ez lehet meggyözőbb![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/joe777/size2/14458162.jpg)
De mostmár akkor legalább mindenki tudhatja ,ez van fenn Bill bácsi honlapján 180 napos verzióban
[Szerkesztve] -
joe777
senior tag
Létezik ,hogy az xp 64 -től lassabb a gépem?? Konfig adataimnál
Legujabb sp1 amit a microsoft veblapjárol lehe leszedni(ma szedtem le)
Pl Everest nagyon lassu,a memoriaolvasás is lasu szerinte(legujabb verzió).
De még a netre csatlakozás is lassabb
Programokat még nem nagyon probáltam.
Idáig nForce3 drivert 64 bit,Forceware drivert 64 bit,Realtek hangdriver 64 bit amit feltettem,de nekem jóval lassabbnak tűnik a gép.
A 32 bites win a C -n van ez meg a D-n szóval azok nem hiszem hogy összeugranak.
Van valami tesztprogi ami már kihasználja a 64 bit előnyeit ,hogy összemérjem a két win teljesítményét? -
Ragnar
tag
Van valami program , játék , ami már 64 bites ?
-
moonman
titán
ha még nem volt
NOD32 64 bit Edition Bővebben: link -
Dufresne
addikt
Nah felraktam xin xp prof x64-et.
Namost gef3 Ti200 driver nincs hozzá, szal mx440-nek ismertettem fel, de amúgy rendesen megy a gef3 értékein semmi gond vele.
Aztán tv tunerhez nincs driver (ASUS tv fm card 7134) írtam asus-nak, hátha mondanak valamit.
Felraktam norton antivirus2003-at és frissítettem, de nemlehet az auto protection-t enable.re állítani, valami nyűgje van, amúgy frisstés, meg minden jól működik rajta ezt leszámítva.
Flashget telepítésekor is hibát jele, de felmegy teljesen és működik is.
A microsoft saját egér és billentyűzethez való progjai még nincsenek működőképes verzióban. Szal a multimedia keyboard extráit leshetem egyenlőre, mikor fogom kihasználni
Egyenlőre ennyi...hátha tudtok rá valamit
-
afterburner_
őstag
az nekem sem meg a gta san andreas fagy, driverhiba esetleg?
-
Dufresne
addikt
Nah ma szerzek be egy angol prof x64-et.
Ezen is futnak azok a programok amik 32bitesen? Codec, driver stb...? -
Dr_Thomas
csendes tag
Csak nem kifizetődő

-
Dr_Thomas
csendes tag
Elmondanám nektek, hogy a 1enlőre a Win x64 nem valami tökéletes /alkalmam volt tapasztalni/. A videokártya és alaplapi driverekkel elég sok a probléma, de viszont a normál XP-n sokkal jobban teljesít mint a 32bit-es processzor. Ígyhát megéri 64bit es processzort 32bit-es rendszeren.

-
ftc
nagyúr
Még mindig nincs 1 drver ami nekem kéne

Igy meg nem lehet használlni...mert ugye hang nélkül nem lehet élni -
Totyi
őstag
Mennyire érik a 64 bites fejlesztés?Kiforrta magát,vagy még érdemes várni vele?
-
uzsz
senior tag
Most töltöttem le valahonnan a 180napos próbaverziót, emihez ugye már nem lehet termékkulcsot igényelni. Nincs valakinek valami ötlete a dologra?
-
kovsol
titán
válasz
operator10
üzenetére
32 bites de megy vele minden! szóval nekem megfelel !
tudja valaki az okát, hogy a Warcraft3 miért 64bites amikor semmit se csinálok vele ? (kivéve legújabb pecs de anélkül is 64bites 2001 es játék) -
Winner_hun
félisten
Van már magyar 64 bites windows?
-
-
moonman
titán
válasz
operator10
üzenetére
dehonnem, ha megfelelő codec van alatta, bármelyik mindentudó lehet

részemről jobban komálom az egy-két kézzel telepített, valóban _szükséges_ codecet, mint a pekkeket, tele vannak minden szarral. -
moonman
titán
mér kell egy jó rendszert tönkretenni gány codec packkel?

-
uzsz
senior tag
Hát nekem a edobott linkek valahogy nem jók, van ahol én vagyok a sötés, van ahol azt írja ki, hogy nincs fent a cucc.
Legyen olyan kedves valaki, hogy bedob nekem egy működő linket!
Köszönöm. -
kovsol
titán
hát nekem minden program ugyan úgy vagy gyorsabb fut mint a 32 bitesen!
mindenhez találtam drivert és egy Ace Mega codek packot felraktam meg egy windvd -t és minden megy f@szán
-
operator10
senior tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Eddig beváltak a tanácsaid, köszi

Mondjuk esetleg valami jó 64-es Benchmark progit nemtudsz?vagy a 3dmarkok-futnak?Próbálta már valaki?És esetleg az everest-et?kíváncsi lennék/ezért kellenek ezek a progik/ mennyivel gyorsabb ez a 64, mint a ''hagyományos'' Xp
Ja és ezen a Q@a Amdplaneten nekem semmit nem enged letölteni
Regelhetek én akárhányszor akárhogy
-
Mania
senior tag
Otlet tapasztalat a #921-re?

-
operator10
senior tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Köszi, keresgélek tovább szorgalmasan

Az Mplayer jó ötlet, Linuxban is nagy Király
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
operator10
üzenetére
Használj Mplayert! Az mindent visz és codec sem kell hozzá. Linket sajna nem tudok de ha rákeresel gugliban biztos megtalálod a winre írt változatot.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
operator10
üzenetére
Total commander 64 bitesben még nincs. Nero viszont van a 6.6.12 fölött már mindegyik fut gond nélkül.
-
Petya25
őstag
Sziasztok! Lenne egy-két alap kérdésem....
Van ma gyakorlati haszna a 64-es Windowsnak, vagy csak későbbi progikkal lesz? Az AMD-nek készen van a 64-es procija, Intelnek van ilyen? -
Gergello
addikt
MOH:AA megy a 64 bitesen?
-
operator10
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
Ennyi ideje még egy normális codeck-et sem találtam

Rohadt gugli is minden szemetet kidob

-
operator10
senior tag
Helló.
Pár dologban a segítségetekre szorulnék, lenne szükségem ha lehet
Először is Total commandernek nem találom a 64-es verzióját?Van?Létezik eggyáltalán?
Aztán pedig kellene nekem egy Nero is.És nem utolsó sorban valami klassz kis rendszer, registy takarító.Lévén azért csak XP-ről van szó

Tehát megköszönném ha e pár dologban segítenétek

-
Mania
senior tag
Feltettem..
nalam nem mukodik a tuner(Pinnacle) ,bluetooth(MSI),es a jatekok valamiert 1FPS-t produkalnak.A 120 napos probaverziot toltottem le a MS honlapjarol,es minden driverbol a legfrissebbet tettem fel.(NV,ATI)
Otletek??? -
operator10
senior tag
Helló.
Planet AMD-ről probálnék letölteni.De valamiért semmit nem enged.Nemtudjátok véletlenül mi oka lehet?Be vagyok ''regelve'' és mégis sz@ik velem
-
kovsol
titán
tud valaki nekem mondani megoldást arra hogy a GTR elinduljon?? fontos lenne köszi
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
feltelepítettem egy ideje a 64es xp-t, de igazán még nem nagyon használtam.
Tegnap próbáltam egy két dolgot telepíteni, de miután nem jött össze, törölni akartam, és itt adódott egy kis problémám. Minden win install után első dolgom a kukát inaktívvá tenni, azaz minden egyből törlödik. Itt is megtettem ezt, de semmi eredménye, a kukába kerül minden. Egyenként lehúzva 0-ra a kuka méretét a meghajtókon, utána inaktívvá tenni, stb, már mindent próbáltam de nem jön össze és ez zavar. Valakinél fordult elő hasonló? Ja, persze nem béta, céta stb verzió, hanem eredeti.
Köszi!
Con -
TrollBalint
addikt
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
miért mia baj vele?

-
válasz
TrollBalint
üzenetére
a lehető összer tüzfalat lelőttem, még a routert is kiikattam arra az időre, és semmi
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Van már egy ideje Tiny Firewall is, de annyira utálatos hogy maradtam a win beépítettnél.
-
TrollBalint
addikt
gondolom a win-nek nincsen baja, és akkor szerintem is a tűzfal lesz. Mivel jelenleg nem vagyunk 64-bites tűzfalakkal elárasztva, tudtommal 2 féle van. Lehet a windows-os tűzfal, meg az nvidiás. Nálam pl. nem müködik az nvidia, mert állítólag nem talál valami nem tudom milyen profile-t gondolom neked is ez van, probáld ki, hogy leszeded. Esetleg rövid időre a win-es tűzfalat is kikapcsolod, ha be van kapcsolva
-
kovsol
titán
felraktam a fantom DVD -t nagyon fasza

-
kovsol
titán
most tettem fel én is

minden driver elsőre felment minden megy tökéletesen !!
szóval megvagyok elégedve
3dmark ban is ugyan úgy teljesít a gép mint 32bitesen
eddig minden game ment rajt rendesen net is megy
NOD32 -t raktam fel már csak egy normális virtual cd progira várok
-
Már a 400adik hszek környékén is írtam, de sajnos senki nem segített rajta, az, hogy vkinek megy az engem marhára hidegen hagy, de azt nem képes leírni, hogy miért megy mit csinált stb...
Kérek bárkit, hogy akinek hasonló problémája felmerült, és sikerült megoldania, az segítsen, a ''nekem tökéletesen megy'',''atom stabil, nem tom miért nem megy neked'' hsz-ektől kíméljetek meg plz
[Szerkesztve] -
Hello!
Nekem csupán annyi problémám van, hogy a 64 bites exploreren kívűl semmi más nem hajlandó a ntre kimenni, na ez vajon miért lehet? És kezd baromi idegesítő lenni, mer a rohadt messenger sem jelentkezik be...
Köszönöm előre is a segítséget, fontos lenne!
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
válasz
Sad Devil
üzenetére
www.planetamd64.com Be kell reggelni itt van minden.
A legújabb a végleges kiadás: Windows xp 64 (ajánlott corporate-et szedni mert nem kell aktiválni)
Régi benchmark progik elfutnak ezen is. 3dmark ment. Speciálisan erre írt, talán ha jól láttam vhol az a Sandra Benchmark. -
Sad Devil
csendes tag
HELLo!!!
tud valaki mondani olyan oldalt ahol vannak 64-bites progik?
és tudj valaki hogy mikori a legujjabb kiadás? mivel nekem egy igencsak instabil 2004-es van meg.
u.i.
ud valaki 64 bites benchmark progikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ud valaki 64 bites benchmark progikat?