- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nah egy rövid összefoglaló a tapasztalataimról:
kb 2 napja raktam fel a win xp x64 rc1 built 1289 et. Örült a fejem hogy minden simán megy telepítésnél, na meg driverek is akadtak szép számmal. Minden driver megy, van antivirus is, menjunk netre, gondoltam én ...aztán jött a 2 napi szívás, mert másnak nem nevezném...egyszerűen képtelen bámiféle realtek hálókarit felismerni működőképes állapotban. eszközkezelő látja, de ha vmit akarok kezdeni vele akkor Cannot find proper NIC...ez men egy darabig, vagy 10 féle drivert próbáltam semmi,...oszt elegem lett, uj hálókari be, alaplapi letiltva, bootolás...Found new hardware, de jó, van egy kis remény, hát a nagy lópikulát, ugyanaz ...ehhez is driver vadászat, és a szokásos 2 alternatíva helyett iktassunk be egy harmadikat, vagy akár negyediket...na akkor se ment, és itt kezdtem elveszteni a fonalat, erősen szidtam Bill Gates apánkat...aztán eltöprengtem és azt mondtam : há kell ez a f@szomnak, vissza jó öreg stabil xp és csókolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest