Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz Barthezz2 #9050 üzenetére
Basszus.. A Vista visszafelé fejlödik? Vagy nyugaton evidens hogy mindenkinek SPDIF kimenetű erösitöje van? Nekem csak sima nalóg Genius 5.1...
Akkor ezek szerint áldanom kell a sorsot h rátaláltam erre a driverre.. Aza nem is csak driver hanem teljes cd.. 2007 auguszusába buherálták emg az akkori legujabb Vista drivert kicsit, a a creative Alchemyt belerakták.. Ha kell valakinek akkor tudok adni linket.(700MB). 64 bites vistám van.. Tehát azon is fut és van EAX, meg CCS2, CCS... Megminden ami a creative drivedrekbe lenni szokott..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem visszafelé fejlődik, csak már eléggé elavult technológia volt, cserélni kellett, nekem alaplapi realtek hd audio hangkarim van, szebben szól vista alatt mint xp-n, és minden gond nélkül viszi az 5.1-et(sőt 7.1-et is ) Bár játékok alatt nem néztem mert csak két hangfalam van, de a zenénél és filmeknél próbáltam és ugy szól ahogy kell.
Még ezt találtam
Everybody lies.
-
AMD Power
titán
Ma jelenik meg a Windows Vista SP1
Ez tök jó. Ez most nekem úgy is aktuális.
-
Bali27
addikt
válasz Barthezz2 #9052 üzenetére
Nekem is x38 DS5 ös alaplapom van.. Áéllitoalg olyan hangkari van rajta hogy kb ugy szól mint egy X-fi vagy mi a jó Isten.. MOst akkor szted ajánaltosabb kivenni a régi audigy2ZSt?? MErt öszintén eléggé a szivemhez nőtt... No meg amennyibe került.. De ha megy a " ZS Eaxal meg minden... AKkor ez is megfelel.. Meg ráadásul hardveres.. Ugy tudom hogy az alaplapi hangkari kb 10% os prociterhelést csinál..
-
Bali27
addikt
ja és itt a link arról a bizonyos driver cdröl amiröl beszéltem...[link] És ez a legujabb..
Hardware supported:
- Audigy, - Audigy 2, - Audigy 2 Value, - Audigy 2 ZS, - Audigy 2 ZS Notebook, - Audigy 4
- Audigy 4 ProSoftware for Windows Vista:
- AudioConsole, - EAX Settings, - SoundFont Bank Manager, - Speaker Settings, - Volume Panel, - Diagnostics, - DVD Audio Player (32-bit only, Audigy1 is not supported), ,Karaoke Player, - SB Performance Utility (Audigy2 ZS Notebook), - Smart Recorder, - Wavestudio 7, - Vienna SoundFont Studio, - Media Toolbox, - Entertainment , Center, - MediaSource 5, - Online Manual (PDF / CHM), - MIDI Guide, - Drivers (working Advanced EQ presets) -
AthlonXP
őstag
Sziasztok.
Régóta olvasom ezt a fórumot és nagyon tetszik, mert sokat tanúlhat belőle az ember.
Most viszont nekem is lenne egy kérdésem, mégpedig a Vista rendszervisszaálítójával kapcsolatban. Nekem be van kapcsolva, de mégsem csinál visszaálítási pontokat. Én tudok ilyet készíteni vele, de az viszont a gép következő bekapcsolásakor eltűnik, pedig mindíg kiírja, hogy sikeren létrehozta a visszaálítási pontot.
Szal ez érdekelne, hogy mi lehet az oka annak, hogy mindíg eltűnik?
Nem szeretnék lemondani a használatáról, így viszont nem sokat érek vele.
Amúgy Vista HP-ot használok 32bitest. -
MODERÁTOR
Nem mondtam, hogy vedd ki, meg ha azt mondod hogy azzal a cuccal amit leszedtél hozzá azzal tökéletesen megy, akkor felesleges is, de ha gubanc van vele akkor egy próbát megér hogy megnézed az alaplapit, aztán eldöntöd h melyik a jobb, én nem akarlak rábeszélni semmire
AthlonXP: Ha van másik op rendszer is a gépen(akár egy vinyón, akár külön) akkor sztem az az oka. nekem rack-en van fent xp, és ha azt elindítom azután viszlát a vista rendszervisszaállító pontjainak, arra még nem jöttem rá hogy mért de nálam ez a helyzet
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
AthlonXP
őstag
Köszi szépen Barthezz2 !
Akkor értem már. Igen egy vinyón használom a Vistát és az XP-t. Akkor ezek szerint, ha külön vinyóra raknám őket akkor megoldódna a probléma.
Mégegyszer THXBocsi
Most olvastam még1x amit írtál, akkor sajna az se oldaná meg ahogy látom...
Vagyis, ha jól értem, akkor ez csak úgy működne jól ha csak a Vistát használnám....
Pedig egyenlőre még nem akarom az XP-t mellőzni 1-2 régebbi játékom miatt, ami Vistán nem megy.[ Szerkesztve ]
-
Takhanto
őstag
Hy all, vista 64 bit angol van fent nekem,frissítettem hungarian.mui -ra, de semmi nem történt. Továbbra is angol az egész,hol tudom beállítani hogy mint full magyar legyen?
Másik meg tudtok nekem linket mondani ahonnan le tudnék tőlteni egy rakás gadget progit?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
MODERÁTOR
válasz AthlonXP #9064 üzenetére
Hát mint írtam akkor is csak addig míg egyszer nem indítod el a másik oprendszert, mert akkor törlődik, de amig csak a vistat használod addig megmarad, nálam legalább is, esetleg próbáld meg hogy xp alatt kikapcsolod a rendszervisszaállítást teljesen
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Bali27
addikt
válasz Barthezz2 #9061 üzenetére
Nem a rábeszélésröl van szó.. Ha az a cucc amit leszedtem.. AZ akkor most az OPEN AL iylenkor szoftveres támogatást élvez? MErt ha az OPEN AL Szoftveres, akkor ezzel az erövel az alaplapit is használhatnám. Rápillantanál a linkre amit adtam? Hátha te többet ki tudsz haerdveres és szoftveres támogatás dolgában bogozni mint én az instabil angolommal...
-
nagyúr
Van egy Vista Business 64bit. Feltelepítettem minden alaplapi meg egyéb drivert, de még van egy ismeretlen eszköz az eszközkezelőben. Hogy lehet kideríteni, hogy mi az?
Ha azt mondom neki, hogy keressen hozzá magától a neten, akkor nem talál.
Abit IX38 QuadGT, Powercolor ATI HD3870.Aki él és nem boldog, az téved!
-
MODERÁTOR
Angoltudás terén kezet foghatunk
De amit másodjára linkeltem abban az van hogy szoftveresen alakítja a directsoundot openAl-re, idézném a cikkből "DirectX 7 óta változatlan DirectSound csak szoftveres emulációban létezik az új Windowsban"
egyszóval szerintem enyi erővel azt is használhatnád, de ahogy te is említetted, azért nem olcsó kártyád van...
mondom szerintem próbáld ki az alaplapit és döntsd el meik jön be jobban, de azért tény hogy eldobni egy olyan karit vétek lenne...Everybody lies.
-
Bali27
addikt
válasz Barthezz2 #9070 üzenetére
Hát igen.. Nagy nehezen siekrült belöni a vIstát.. Nem akarok kockáztatni.. Hagyom igy... Eax van meg midnen... Bár xp alatt sokkal szebben szólt... Azaz élénkebben ha lehet igy fogalmazni... Bár találtam egy nagyon fasza winamp plugint, amitöl kb 3 szor jobb lesz ahang.. Azaz élénk, tiszta, erös, szép basszus, ciripelő magas SZóval meg vagyok elégedve összesslégében..
Vista Sp1 et meg várom nagon h mit alkottak a srácok... Bár az gyanus nagyon h az Rc2 800 mega a végleges meg 500.. Magayarul akinek Rc2 van fent ott van kb 300 mega oylami cuccos, amit inkább jobbank láttak kivenni belöle???
-
Takhanto
őstag
Nagyon egyszerű megállapítani, katt az ismeretlen eszközre jobb gomb/ tulajdonságok/ 2. vagy 3. fülecskére katt és ott van leírva a tipusa
[ Szerkesztve ]
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
-
Takhanto
őstag
Jajdejó, sikerült magyarosítani a vistát
-
RI/OS
őstag
[link]Ilyen már van az update-n ma rakták fel, már csak maga az sp1 hiányzik
-
Kami11
őstag
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, most kezdtem el vistat használni, és lenne 1 kérdésem.
Hol találom a Favorites mappát?
Köszönöm előre is.® visions created with passion
-
Uzmany
őstag
Letelt a szerkesztési időm
Hol találom azt a bizonyos jobb oldali sávot, amelyben be lehet állitani az időjárás modult is? Kerestem, de nem találom® visions created with passion
-
fLeSs
nagyúr
Megőrülök.
Vki meg tudja mondani, hogy Vistában hogyan lehet felbontást hozzáadni a már meglévőkhöz? Mondjuk a monitorom tud 1680x1050-et, de a driver nem engedi ezt beállítani, azon a felbontásállító csúszkán nincs 1680x1050. Hogyan lehet ezt megoldani?"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Pee-Tee
tag
segítsetek.
Asus P5LD2 SE-C alaplap, integrált realtek lan. a vista fölpakolja a saját driverét, de sajna azzal nem akar működni, viszont nem találok hozzá új drivert az asusnál sem. van valakinek javallata? Viszont ad nekem még egy ismeretlen eszközt aminek a fizikai címe a lan kártya címe, de arra nem tudok telepíteni semmit. van valakinek javallata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest