Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
Ezt a Win 7-et (6801, x64, utlimate) én is kipróbáltam, s igen pozitívak az első benyomásaim:
A gép egy Fujitsu Siemens pa1538 notebook, 4 GB RAM-al, 320 GB HDD-vel. A telepítés után kb. 12 GB hely ment el, de ez betudható a 64 bites mivoltával és a 4GB hibárnáláshoz szükséges fájllal és a swap fájl is több giga.
Amit nem ismert fel:
Az alaplapi chipset egy összetevője, de egy Vista x64-es driver megfelelt neki
A VGA (Geforce 7400 go), de a laptopvideo2go-ról le tudtam tölteni egy Vista x64-es WHQL-es drivert és azzal megy.Tapasztalatok:
Stabil és gyors (a boot is és a reakciókészsége is). Windows az ilyen ?
A Media Center már kezeli a hw mpeg2 kódoló/dekódoló nélküli TV tuner kártyákat is
Beépített divx, xvid, h.264. Tudjátok mennyit szívtam a korábbi Windows-okkal, mire tudtam DVB-T-n nézni az m1HD-t?Olvastam, hogy a daemon tools nem megy fel rá. Ha Vistán megy, ezen vajon miért nem. A beépített VHD-t viszont nem találom, valaki elő tudja csalogatni?
Az flash még mindig probléma a 64 bites böngészők alatt, vajon mikor oldódik meg ez is?
Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vicces képek
- Gitáros topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest