- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
BaLinux
tag
Hali!
Nem ismerem a Mandrake-et, de egészen valószínűnek tartom, hogy valami 2.4-es kernellel fut a disztrib. Ebben az esetben meg a belefordított (vagy éppen nem fordított) iptables-t lenne a legjobb használnod!
Amúgy itthon Debiant használok. Megjegyzem, hogy ez tényleg az az oprendszer amit 1x kell installálni. Még nem is láttam linuxot, amikor feltelepítettem. Azóta két gépre átmásoltam az 1x installált rendszert. Szóval 1 installt használok 3 gépen. Természetesen gyorsabb volt a gépeken egyéni beállításokat végezni, mint újrainstallálni! :))
C++-os környezet sajnos nincs olyan szintű, mint az M$VC 6+, de eddig még nem használtam egy jól megtermett gcc parancsnál többet. Mondhatnám nem annyira értek a linuxos fejlesztéshez, csak felfogom mi hol van, magamtól nem bírnék megírni egy makefilet, csak a programot. :)
Ha segítségedre lehetek iptables-szel (vagy mással) kapcsolatban, csak kérdezz. Ha netmegosztásra (is) használnád a gépet, sok király dolgot lehet csinálni egy ilyen masinával...
Balázs
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Revolut
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest