- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Valami használható leírást tudtok nekem linkelni a dns szerver beállításáról? Sajnos a suliban a tanárunk úgy tanít, hogy nem tanít, ha kérdezünk valamit akkor csak azt mondja h ott a google. De ezt sajnos nem sikerült megcsinálnom. Túl sok beállítás, nem tudom mihez kell nyúlnom, mihez nem. Cisco routeren sikerült megcsinálni. A cél nem bonyolult: adott egy szerver gép és több kliens gép (a kliens gép a szerveren keresztül, nat -tal megy ki a világhálóra). Az egyik kliens gép legyen az xyz. zónában a abc gép, tehát címe: abc.zyz.
A cél az, hogy ha ezt a címet egy másik kliens gépről megpingelem, akkor a dns szerver megmondja neki az abc.zyz. gép ip jét.
Remélem érthető, és nem írtam nagy hülyeségeket. Ha igen bocsi, és szeretném ha kijavítanátok
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest