Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Valami használható leírást tudtok nekem linkelni a dns szerver beállításáról? Sajnos a suliban a tanárunk úgy tanít, hogy nem tanít, ha kérdezünk valamit akkor csak azt mondja h ott a google. De ezt sajnos nem sikerült megcsinálnom. Túl sok beállítás, nem tudom mihez kell nyúlnom, mihez nem. Cisco routeren sikerült megcsinálni. A cél nem bonyolult: adott egy szerver gép és több kliens gép (a kliens gép a szerveren keresztül, nat -tal megy ki a világhálóra). Az egyik kliens gép legyen az xyz. zónában a abc gép, tehát címe: abc.zyz.
A cél az, hogy ha ezt a címet egy másik kliens gépről megpingelem, akkor a dns szerver megmondja neki az abc.zyz. gép ip jét.
Remélem érthető, és nem írtam nagy hülyeségeket. Ha igen bocsi, és szeretném ha kijavítanátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest