Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ha feltelepítem az távoli asztali munkamenetgazdát, akkor onnantól bejelentkezéskor miért kell kézzel beírnom a felhasználónevet?
-
anorche1
őstag
Valami használható leírást tudtok nekem linkelni a dns szerver beállításáról? Sajnos a suliban a tanárunk úgy tanít, hogy nem tanít, ha kérdezünk valamit akkor csak azt mondja h ott a google. De ezt sajnos nem sikerült megcsinálnom. Túl sok beállítás, nem tudom mihez kell nyúlnom, mihez nem. Cisco routeren sikerült megcsinálni. A cél nem bonyolult: adott egy szerver gép és több kliens gép (a kliens gép a szerveren keresztül, nat -tal megy ki a világhálóra). Az egyik kliens gép legyen az xyz. zónában a abc gép, tehát címe: abc.zyz.
A cél az, hogy ha ezt a címet egy másik kliens gépről megpingelem, akkor a dns szerver megmondja neki az abc.zyz. gép ip jét.
Remélem érthető, és nem írtam nagy hülyeségeket. Ha igen bocsi, és szeretném ha kijavítanátok
-
anorche1
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Hyperv -vel próbáltam, 8ból adtam neki 4gb ramot, azt egyből fel is zabálta, és hát zavaróan lassan megy. A cpu az egy i5-4200m. Semmi komolyra nem kell, csak az ilyen suliban tanult dhcp -s bohóckodás gyakorlására.
Mondjuk lehet azért volt ilyen lassá, mert hdd -re raktam. Megpróbálom ssd -n is, bár gondolom elég sok írással fog járni.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ahhoz hogy dualboot -ban működjön win10 mellett, ahhoz a secure boot -ot ki kell kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest