Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Ez nem hogy ilyen lesz hanem jobb. Csak nem kell aramot pazarolnod az ujrakodolasra.
vpn-el 10Mbit-en ez alom lesz. Siman lejatszod a 2-3GB-os mkv-kat. Mondom a stream-el a baj a proci keresztmetszet egy microserver N40L eseteben. Egyszeruen nem erre van meretezve. Aminek mondjuk orulok mert nem lenne kedvem villanyszamlat fizetni egy 24/7-ben futo nagyobb szerver utan..De 10Mbit up az csoda alom
video nezesre VPN-en keresztul. Szerintem tokeletes es erzesem szerint biztonsagosabb is igy elerni es egyben megosztani "privat" adatokat.Sajnos itt egyszeruen nincs normalis net. Itt senkit nem erdekel a feltoltes... Nyilvan ez is meger egy miset, hogy miert de ezt most hagyjuk. Letoltesben ha akarok felbovithetem most egy telefonnal 250Mbit-re (fiber). De felfele akkor fogok kapni 4-rol egeszen 6-ra bovitest... Anyjukat azt. Ez igy sokmindenre nem jo.
Masolasi sebesseg localban. Kliensrol szerverre. olvasas vmivel gyorsabb.

Nagyban fugg az eppen hasznalt disktol is sebesseg. En ugy vettem eszre, hogy sokkal gyorsabb a media tarolo disk mint a dokumentumok tarolasara hasznalt. Gondolom toredezes stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
video nezesre VPN-en keresztul. Szerintem tokeletes es erzesem szerint biztonsagosabb is igy elerni es egyben megosztani "privat" adatokat.