Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
ielektros
üzenetére
Data Center verzió van fent. Remote Desktop Service feltelepítve. Szóval szolgáltatásként fut, de azt írja hogy nincs konfigurálva a munkamenetgazda-kiszolgáló licenszelése. Ez mi akar lenni? Eddig ilyet nem kellett. Csak annyit kellett beállítani régen, hogy távoli asztal engedélyezése és kész.
-
betyarr
veterán
válasz
ielektros
üzenetére
én w8-on szívtam a VPN-el.a munkahelyhez akartam csatlakozni,de nem ment,pedig w7-en nagyon eccerű volt.végül EZ segített megoldani a gondomat.nem tudom neked is hasonló-e a problémád.hátha...
amúgy tény,hogy én sem 50-es BD-ket akarok tábláról nézni,de a netem az egy kicsit barátságosabb a tiédnél 20/10-es.eddig a zyxel-el sikeresen megoldottam a streamet egy app segítségével.a kisebb méretű videókat simán vitte,minden gond nélkül.ez jó lenne,ha legalább ilyen lenne ws2012 esetén is.
-
betyarr
veterán
válasz
ielektros
üzenetére
no ezeket jó hallani.pláne a a jóféle írás/olvasás értékeket.nekem jelenleg a max 40MB,de jórészt ingadozik.
ágyúval verébre,az biztos,de jogtiszta és naggggyon jutányos áron!
tulképp a nas-funkciókat helyettesítené.asszem ezen simán lehet streamelni akár távolról is(?) azonban jó lenne,ha androidon is tudná a streamet távolról.webes felületen kéne még hogy eltudjam érni.vagy ezt kizárólag csak távoli asztallal lehet?
-
betyarr
veterán
válasz
ielektros
üzenetére
nekem jelenleg lenne lehetőségem a sima winserver 2012-t használnom,csak még nem tudom neki kezdjek-e?a tervem,hogy a jelenlegi zyxel nsa 310-et cserélném egy hp microserverre,amire egy WS 2012 menne.dehát amilyen egyszerű egy NAS,a HP MS WS 2012-vel már nagyobb falat volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest