- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
ielektros #93 üzenetére
Data Center verzió van fent. Remote Desktop Service feltelepítve. Szóval szolgáltatásként fut, de azt írja hogy nincs konfigurálva a munkamenetgazda-kiszolgáló licenszelése. Ez mi akar lenni? Eddig ilyet nem kellett. Csak annyit kellett beállítani régen, hogy távoli asztal engedélyezése és kész.
-
betyarr
veterán
válasz
ielektros #88 üzenetére
én w8-on szívtam a VPN-el.a munkahelyhez akartam csatlakozni,de nem ment,pedig w7-en nagyon eccerű volt.végül EZ segített megoldani a gondomat.nem tudom neked is hasonló-e a problémád.hátha...
amúgy tény,hogy én sem 50-es BD-ket akarok tábláról nézni,de a netem az egy kicsit barátságosabb a tiédnél 20/10-es.eddig a zyxel-el sikeresen megoldottam a streamet egy app segítségével.a kisebb méretű videókat simán vitte,minden gond nélkül.ez jó lenne,ha legalább ilyen lenne ws2012 esetén is.
-
betyarr
veterán
válasz
ielektros #84 üzenetére
no ezeket jó hallani.pláne a a jóféle írás/olvasás értékeket.nekem jelenleg a max 40MB,de jórészt ingadozik.
ágyúval verébre,az biztos,de jogtiszta és naggggyon jutányos áron!
tulképp a nas-funkciókat helyettesítené.asszem ezen simán lehet streamelni akár távolról is(?) azonban jó lenne,ha androidon is tudná a streamet távolról.webes felületen kéne még hogy eltudjam érni.vagy ezt kizárólag csak távoli asztallal lehet?
-
betyarr
veterán
válasz
ielektros #82 üzenetére
nekem jelenleg lenne lehetőségem a sima winserver 2012-t használnom,csak még nem tudom neki kezdjek-e?a tervem,hogy a jelenlegi zyxel nsa 310-et cserélném egy hp microserverre,amire egy WS 2012 menne.dehát amilyen egyszerű egy NAS,a HP MS WS 2012-vel már nagyobb falat volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest