Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy gmail-es fiókom is, meg még két másik (freemail meg céges).
Amikor letöltöm a leveleket, akkor a gmail-es levelek háromszor jelennek meg olvasatlanként, tök macera, hogy ha jön mondjuk 5 levél, az 15 olvasatlant jelent és végig kell lapozni mindegyikre, hogy eltűnjön az olvasatlanok közül. A másik két fiókkal nem csinálja ezt. Gondolom az almappák miatt csinálja, mer a webes gmailban is úgy van, hogy van beérkező meg személyes meg munkahelyi meg mittudomén, de a webes felületen ha az egyik helyen megnéztem egy levelet, akkor nem marad olvasatlan a többiben ugyanaz a levél.
Mit kell beállítani, hogy ne tegye be 3x ugyanazt?Mod.: IMAP
-
Gabás
addikt
válasz
sunahunter
üzenetére
ezt csak IMAP-pal lehet
-
sunahunter
senior tag
Igaz, hogy nem livemail, de az en kerdesem ez:
Hogy tudom beallitani a gmailt ugy, hogy pop3 alatt tobb geprol nezve (winmail, outlook, stb) minden gep letoltse a bejovo leveleket? Mert ha az egyiken megnezem, a tobbi mar azt az uzenetet nem tolti le...Plesae

-
roxan
senior tag
válasz
LordVader80
üzenetére
Ilyen nekem is volt, van. Attól függ, mi van csatolmányban, vagy a levél tárgyában.
Meg kéne nézni az üzenet szűrési szabályokat, bár még én sem foglalkoztam vele. -
LordVader80
őstag
Sziasztok,
az utóbbi pár hétben több levél is a levélszemét mappába jön, de pl van, hogy ugyanattól a feladótól egy órás különbséggel az egyik a beérkezett mappába, a másik a szemét mappába jön, észrevettetek ti is hasonlót? Ez mitől lehet? Valami frissítés miatt?
(Win7 Prof 64bit, minden frissítés telepítve) -
JetiRulez
őstag
Helló! Valamiért nem kerülnek át a Hotmailből a beérkezett üzenetek a Live Mail-be. Csak az elküldöttek és a spam-ek.

-
roxan
senior tag
Üdv!
Lenne egy win live mail kérdés:
Egyelőre nekem megfelel (notival jött a win7-tel), a gondom csak az, hogy a nézet-üzenetlista-kétsoros nézetre van téve, és baromi idegesítő, hogy a tárgy van elől és nem a feladó.
Meg lehet ezt cserélni?
Rox,
Ja, és van egy címzett korlát, kb 14-15-nál többet ha beírok (körlevél) visszadobja. Ezt ki lehet iktatni?
-
mzx
senior tag
Köszi.

-
mzx
senior tag
Köszi az újabb választ. Az a helyzet, hogy egy ideje nem vagyok hajlandó windows-t használni netezésre, csak linuxot. Ha jól értelek márpedig fel kell installálnom a windows live -t. Linux-ban is megoldható, létezik? Érdemes vesződnöm vele? Utóbbit azért kérdem, mert sokkal inkább a yahoo-s fiókjaim leveleit akarom egybe rakni valahova -YAHOO-S FIÓKOKAT IS KÉPES IMPORTÁLNI A WIN LIVE?-, akár windows live -be / hotmail-be, akár máshova, csak még egyelőre nem tudom, mibe lehet, linux-on. Mert ugye linuxon is lehet böngészni, de azt írod, nem megoldható böngészőn a win live -be más fiókok átrakása.
-
Gorneck
legenda
Jól.
Hotmailes is jó persze.
A windows live mail egy levelező progi...amit az MSNnel és egyéb progival rakhatsz fel a gépre. Szal böngésző nélkül is tudsz levelezni, csak be kell állítani. Ide bármilyen fiókot be tudsz rakni, mármint a progiba kell létrehozni (nekem van live-os és upc-s is). Ha már látod a gmailes leveleidet utána már csak fogni kell és át kell húzni a live-osba...onnét már weben böngibe is elérhető az egész...a live fiókodból...
Hotmail, a windows live része, mint a skydrive is...
Szal az MSnek nincs csak a hotmail mint levelező szolgáltatása, amihez van egy ingyenes progi is, amit live mailnek hívnak...Kijelölöd azokat a leveleket amiket át akarsz menteni másik fiókba és jobb katt-ra már másolni is tudod ahova szeretnéd...azok utána már abban a fiókba jelennek meg, ahova másoltad...
Csináltam képeket is, de vmiért nem tudom csatolni a hsz-hez...
-
mzx
senior tag
Köszi, lehet, hogy jó, egyelőre nem tudom. A probléma számomra az, hogy nem használtam még eddig windows live-t, csak, mondom, nem találtam alkalmasabb topic-ot a kérdésemhez.

Jól tudom, hogy a windows live: a hotmail -hez tartozó levelező rendszer? Egy ismerősömnek van egy widowslive -s címe; nekem meg hotmail-esem létezik. Utóbbiból is meg tudom csinálni, amit javasolsz?
Vagy windowslive -nek kell szerepelni mail címemben a kukac utáni résznek, azaz készítsek egy ilyen mail címet...?A célom: számos mailbox-om/fiókom van, és sokkal kevesebbet szeretnék, tehát archiválnék néhány fiókot, főleg yahoo-st és gmail-est oly módon, hogy azokból minden levelemet egy bizonyos mailbox-ba importálnék.
Az áthúzás kapcsán csak sejtem , mire gondolsz... két külön ablakban meghívom a windowslive-s mail-t , meg egy olyat, ahonnan importálnék (pl. yahoo-s mailbox), majd egérkurzorral megfogom, és áthúzom az importálandó leveleket? Ha erre gondolsz, akkor kérdezem még, hogy miként tudok kijelölni egyszerre több importálandót, hogy azokat egyidejűleg át tudjam húzni a célfiókba? De lehet, h rossz felé kapisgálok, és az "áthúzás" alatt mást értesz... kérlek, világosíts fel, mert még sose alkalmaztam eddig levélimportálást (fiókról fiókra).
Köszi.
-
mzx
senior tag
Nem találtam megfelelőbb és egyben elég friss topicot kérdésemre.
Importálni szeretnék gmail és yahoo email-eket, mindegy, milyen email szolgáltatónál, csak megbízható, jól működő legyen, az se gond, ha csak gmail címekről, vagy csak yahoo címekről képes, bár amelyik mindkettőről tud, mégjobb.
Tudtok ilyet ajánlani?
A hotmail -ahogy nézem- csak névjegyet képes, a gmail pedig képes a leírás szerint yahoo-ról, mégse teszi... -
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Nem igazán ismerem a live mail-t, még annyira sem mint az outlook express-t. De tőlem is kérdeznek. Lehetséges beállítani office outlook szerűen több profilt?
Az outlook expressben az identitások mintha erre lettek volna, de itt állítólag nem találnak ilyen beállítási lehetőséget. -
kispx
addikt
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Ez megvolt?
In Windows XP, click Start > run, in “open” copy paste this command %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Mail\Calendars and click on “OK”. If you use Windows Vista or Windows 7 Click Start, paste the command in the box “search programs and files” and press “enter” key on your keyboard. In the window that will open, rename your account that you use to log on to Windows Live Mail ( useraccount@hotmail.com renamed with nomecongnome@hotmail.il), and then close all Windows and reboot the computer.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Nem akar elindulni a Live mail, ezt írja ki:
A windows live mail inditása sikertelen.A windows live mail bezárul.
a naptárban sérült adatok vannak,ezért a windows live mail program bezáródik
(0x8e5e0211)valakinek valami ötlet?
este még minden jó volt
-
van valami különálló telepítője, ami nem frissíti a messenger klienst is

-
Oresko
csendes tag
Üdvözletem! Ati Drivert frissítettem, feltettem a Rage számára készült drivert, és azóta olyan homályos a Windows live mail, és az Msn képe, mintazt a képen láthatják.
Mi a megoldás erre? A drivereket többször is letöröltem, és újratelepítettem.
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-10/15/339896_eorjjstsebv4qg4b_live_mail.jpg -
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetne megoldani, az outlook-ban lévő leveleimet importáljam a live mail-ba? Csak outlook express-ből találok importot. Csak a .pst fájlok vannak elmentve a 2010-es outlook-ból.
Előre is köszönöm.
-
Debilon
addikt
azt hogy lehetne beállítani Live Mail-ban, hogy indításkor ne csak az emaileket frissítse/kérje le automatikusan hanem az RSS feedeket is?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Most tettem fel a WLM-t, de már van is egy kis problémám:
OE-ben az új levél menüsorában a volt olyan, h Nézet/Forrás szerkesztése.
WLM-ben nem találok ilyet. Hogyan tudom szerkeszteni a levelem forrását?Köszi!
-
zone
őstag
Van a Live Mailban olyan opció, hogy a bejövő levelekből kigyűjti a címeket és névjegyet csinál belőle? Esetleg egy külső program?
-
törölt tag
Ezt most találtam :
Hogyan telepítsem a Windows Live Essentials 2011-et internet kapcsolat nélkül?
Offline installer 205 MB

-
Poviclo
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült megoldanom......
http://lookforitoverhere.com/276/outlook-2007-email-to-windows-live-mail-easy-guide/
Az itt leírtak szerint. -
Poviclo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, egyszerűen nem tudom a WinLiveMail2011-be importálni a levelezésemet az Office Outlook 2007-ből. Nem értem mit bénázok el, de az importnál hiába adom meg az útvonalat mindig azt írja, hogy ebben a mappában nem található üzenet......
Légyszi aki tudja a megoldást segítsen.
Köszi. -
psg5
veterán
Üdv
Windows live Mail-t használok és ha valahol outlook-ban fogadják a leveleimet, akkor jelzik, hogy pát levél rendesen megérkezik, de van hogy utána a levélszemétbe rakja.
Én tudok-e valamit állítani (t-online-s) vagy 5-6 e-mail váltás után a túloldali outlook spam-nek érzékelheti és azért dobja szemétbe? -
F34R
nagyúr
Sziasztok , a hírcsatornák frissítését be lehet állítani 15 percnél kisebbre pl:1 perc?
-
psg5
veterán
Üdv!
Windows Live Mail-ben aláírást szeretnék készíteni, de képpel.
Dreamweaver-ben html fájl létrehozva szépen szerkesztve minden oké,amennyiben csak szövegről van szó. Azonban ha képet is beszúrok, abban az esetben az aláíráskor nincs a kép csak a piros x-es keret.
Miért és hogy lehet megoldani? -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Lehetséges az , hogy a WLM 2011 verziójában elállítottam a maximális levél méretet?Mert minden levelem kimegy,az 1mb nagyságúak is, de a 10mb-hez közelítőek már nem mennek. Régebben ez gond nélkül ment. Most vagy elállítottam valamit, vagy a freemail, esetleg a fibernet smtp szerverénél vették lejjebb a max méretet. De miért módosítanának lefelé,nem? -
Met
nagyúr
Azt nem lehet beállítani, hogy az elküldött levelek egy a tároló mappák elküldött elemek mappájába mentse? Ne a fiókhoz tartozó elküldöttbe?
4 fióknál elég körülményes visszakeresni egy régebbi elküldött levelet. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy itt mi lehet a gebasz?
Ismeretlen hiba történt.Tárgy 'jkbxfkjbndlfvbh'
Kiszolgálóhiba: 421
Kiszolgáló válasza: 421 Cannot connect to SMTP server 85.66.85.10 (85.66.85.10:25), connect timeout
Kiszolgáló: 'mail.fibermail.hu'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCC67
Protokoll: SMTP
Port: 25
Biztonságos (SSL): Nem
Minden ugyanúgy van beállítva, mint régebben, csak ez a 2011es.Nem tud levelet küldeni, csak fogadni.... -
kp78
veterán
2009-es WLM-t gondolom érdemes lecserélni 2010 vagy 2011-re, kérdésem annyi, hogy a leveleim/üzenetszabályokat átimportálja?
A program súgójában hiába megyek a frissítés keresésre, nem ad fel semmit.
A legnagyobb bajom a 2009-es WLM-el, hogy ha a csatolmány végén "." van, akkor ő a fájlvégződés előtti pontot "_"-ra írja át, és ezáltal a csatolt fájl nem lehet direktbe megnyitni, le kell menteni, átírni, és csak utána nyitható.
Ilyen gond remélem nincs az újabbakban.
Előre is
-
McKane
senior tag
sziasztok
most raktam újra a gépet, windows Live mail-t akarom használom /a windows live csomaggal eggyütt jött le/ ehhez kellene valami beállítási lehetőség,hogy tudjam használni a gmail-t a windows live mail-el.
valami beállítási dolgokat tudtok adni? -
Hedgehog87
csendes tag
Hali!
Valaki help...
Van egy laptopom és át akarok térni windows mailből (Vista) vissza outlook ba, miként leeht megoldani, mindenféle fennakadás nélkül, mint pl. jelszó bekérése minden egyes mail átmásolása esetén.
Köszönöm a segítséget.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már erről szó, ebben az esetben sorry. Kérdésem a következő, formázott aláírást csak htm vagy html fájlként lehet beállítani ebben progiban?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
.LnB
titán
Nekem a Windows mail 11 nek akar üzenetet küldeni (gmail fiókom van) mindíg hibát ír ki mi lehet a gond? ha kell linkelek képet.
-
Met
nagyúr
WLM 2009-ben 2 mail fiók van beállítva, nem lehet megoldani, hogy CSAK a tárolómappák látszódjanak és a bejövő levelek a beérkezett üzenetekbe kerüljenek?
Mert így most mindkét fióknak van beérkezett mappája. -
saramate
csendes tag
Kedves hozzáértők, segítség!
Ma fontos frissítésként megjelent a gépemen a WML 2011 és az első levélírásnál kiderült, hogy eltüntette a névjegyalbumomat. Van mód ennek visszaszerzésére/visszaállítására? Windows 7-tel és korábban is WLM-lel dolgoztam, e érteni persze nem értek hozzá.
Próbálkoztam a Windows help centeren, de ott azt írja nem vagyok bejelentkezve, majd a visszaküld a bejelentkező lapra, ahol meg azt írja már bejelentkeztem. Úgyhogy ott nem sokra megyek.
Előre is köszönöm az ötleteket!
-
Franklin
addikt
Sziasztok, most ismerkedem a Live Mail-lel, lenne pár kérdésem:
- hol lehet beállítani, hogy hány percenként keressen új leveleket?
- ha új levél érkezik, akkor a tálca értesítési területen a kis live mail ikon mellett lesz egy levél, mutatva, h új üzenet érkezett. Hogyan lehet beállítani, hogy dobjon fel egy értesítőt is és/vagy adjon hangjelzést?
- tálcáról el lehet tüntetni a program ikonját? Csak az értesítési területen szeretném látni.
Köszi előre is!
-
F34R
nagyúr
Final-Recipient: rfc822;info@okhost.eu
Action: failed
Status: 5.7.1
Diagnostic-Code: smtp;554 5.7.1 Service unavailable; Client host [65.55.111.105] blocked using dnsbl.sorbs.net; Currently Sending Spam SeeLeválküldésnél mostanában ezt dobálja , Thunderbird alatt is meg az Opera Mail-ben is
mi ez? -
IzI
senior tag
Hi
Tud vki olyan levelező progit amelyikkel betom importálni windows live mail leveleket ?
-
dodopek
addikt
Sziasztk!
Be lehet valahogy állítani a WLM-t úgy, hogy ne csak bemásolja a freemail-ről a leveleket,hanem be is húzza?Mert most láttam, hogy 450 levelem van a weben... -
Oliverda
félisten
"Amennyiben nem engedi felülírni akkor az eredeti msoe.dll-t fájlon is csináljuk meg a Take Ownership-et."
Akkor úgy fest, hogy a Take Ownership nem működik nálad megfelelően. Ezt úgy tudod legegyszerűbben e kipróbálni, hogy egy akármelyik meghajtódon lévő "System Volume Information" rejtett könyvtáron megcsinálod, és ha ezután bele tudsz menni a könyvtárba akkor működnik.
-
rlazol
veterán
sajnos nem megy
biztos én vagyok a helikopter.
addig megvolt, hogy a 32/msoe.dll-t "take ownership"
de nem engedi felülírni, ez a mondat meg nekem nem értelmezhető:
"Amennyiben nem engedi felülírni akkor az eredeti msoe.dll-t fájlon és csináljuk meg a Take Ownership-et."úgy értelmeztem, h az eredti msoe.dll-t take ownerwhip, de úgy se megy, ráadásul nem tudom levenni a winmail.exe rejtett attribútumát.
-
Oliverda
félisten
Szerintem uninstalláld a francba és aktiváld be inkább a beépített Windows Mail-t. (Már ha Win7 alatt vagy. Gondolom igen mert akkor nem használnád az elbszott Live Mail-t.
)Itt van egy kis manual hozzá.
Mondjuk én a 2011et nem próbáltam de a 2010 egy katasztrófa még az Outlook Express-hez képest is. Talán egyetlen pozitívum a sok negatívum mellett a spam filter.
-
rlazol
veterán
sziasztok,
windows live mail automatikus frissítését követően programindításkor a következő hibaüzenete kapom:

sajnos nem tudom, hogy kell a kérdéses beállításjegyzékhez eljutni, tudnátok segíteni? (win7 32 bit)
levélíráskor meg ezt donja ki, és nem is tudok tovább lépni:

ezzel mit tudok csinálni?
köszi
rlazol -
desolator
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen, hogy a windows live mail 2011-ben hol lehet üzenetszabályokat létrehozni? A 2010-esben simán ment de ebben sehol sem találom.
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm a gyors választ.... De én nem találok ilyen beállításokat, amit írtál. Bár nekem magyar a program, azért ennyit megértek, de ilyen nincs.... Van Beállítások\Levelek\levélírás, ott van olyan opció, hogy Üzenetek átalakítása fényképes emaillé képek felvétele esetén, innét kivettem a pipát, de akkor is föl akarja tölteni.
-
moonman
titán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
a "Photo Mail" arra szolgál, hogy soksok képet úgy küldj emailben, hogy ne legyen 200 megás a levél. fogja, feltölti egy SkyDrive mappába, majd megadja a jogosultságot a levél címzettjének és formáz hozzá egy szép kis sablonlevelet.
ezt úgy tudod kikerülni, hogy nem New - Photo Mail-t nyomsz, hanem simán New Mail-t. vagy simán kikapcsolhatod a funkciót a Tools\Options\Send\Upload lager images to the web when sending a photo e-mail pipa kibökésével.
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Windows 7 alatt tökéletesen megfelelt nekem a Live Mail. Pár napja fontos frissítésként jött a Live 2011, amiből persze csak a Live mail 2011-et tettem föl, felülíratva a régebbi verziót. Sokszor küldök egy vagy több képet a fényképezőgép memóriakártyájáról, úgy, hogy jobb klikk, és küldés- levél címzettje. És akkor bejött a Live mail, felajánlott leméretezést, és küldte a levelet. Most valami "fényképes e-mail" hülyeség jön be, és valami Live bejelentkezési ablak. Végigmentem a beállításokon, de nem találom hol lehet ezt a sz@rt kiszedni. Megpróbáltam bejelentkezni ebbe a Live bejelentkezési ablakba a messengeres azonosítómmal, azóta minden indításnál a képembe tolja ezt a bejelentkezési ablakot. Nekem csak egy egyszerű levelező program kellene, mint az outlok express volt. Ki lehet szedni ezt a fényképes mail hülyeséget belőle, vagy uninstall, és Thunderbird?

-
IzI
senior tag
Hi
Olyan gondom lenne hogy a szülök sikeresen hazavágták a postafiókot mert nem indul el és rátenni se engedi újra a programot.Gondolom előtte le kéne szedni a régit azért problémázik. Kérdés az hogy hova menteni a leveleket meg minden más egyebet és elég csak wind live mail könyvtárat törölni vagy dokumentumok közt is szét kell nézni ?
-
Kromszi
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő:
Hogyan lehet a Windows Mail programot beállítani alapértelmezettként a .eml kiterjesztésű fájlokhoz?Windows telepítéskor ez az alapértelmezett program ehhez a fájltípushoz, viszont ezt módosítottam korábban a Wordre, ez nem lett megfelelő ezért szeretném visszaállítani.
Windows Vista Enterprise oprendszer van a gépen, és próbáltam már több variációt is.
Start menü --> Alapértelmezett programok -- > Fájltípus vagy protokoll társítása adott programhoz. .eml kiválasztás -- > Program módosítása....
Vagy a fájlon jobb egérgomb tulajdonságok módosítás...A probléma itt kezdődik.A Windows Mail porgram a C:\Program Files\Windows Mail\WinMail.exe-vel indítható ami alapból rejtett és egyéb attribútumok vannak rajta.
Amikor a program módosításánál ki akarom keresni az exe-t nem látszik. Ez még nem is lenne gond mert Total Commanderrel levettem az attribútumokat róla így már látható a tallózásnál, viszont amikor kiválasztom, és klikkelek kettőt nem dobja be a programot a listába.
Várom a lehetséges megoldásokat.
Köszönöm! -
pimmi
senior tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy eddig xp-m volt amiben outlookot használtam, most váltottam win 7 re, és windows live mailre, hogy tudom beállítani hogy jobb oldalt ahol a fiókok vannak,ott mappák legyenek,kis mappaikonokkal, mint az outlookban, mert most csak a fiok nevek és egyéb nevek, beérkezett üzenetek, stb,,,, vannak de nincs mappajel és láttam képet amin van a windows mailben, pl itt is [link]
-
desolator
senior tag
Hellosztok
A következő problémám lenne a live mail-el kapcsolatban:
3 e-mail cím van használtban. 1 céges, 2 magán freemail. Amikor a beállításoknál megadom az aláírásokat, a 2 freemaileshez ugyan azt szeretném és a cégeshez szeretnék egyet külön. Csináltam két aláírást, beállítom a speciálisnál hogy melyiknél melyiket használja, de tökmindegy hogy hova melyiket pipálom, mert mindig minden mail cím alá az az aláírás kerül, ami a levelezőprogramban az alapértelmezett mail fiók alá van beállítva. Mi lehet a probléma? -
moonman
titán
-
bobsys
veterán
ooo
outlookban mind az archiv sent itemek illetve a hotmail connectorban a sent itemekben a To mezot latom faszan ott a cimzett remekul, de hotmailben viszont az en nevem van a To filedben
raadasul csak azoknal a leveleknel van amit utolag huztam vissza a hotmail connector sent itemek koze
amik ott voltak (tehat nem kerultek at az archiv sent itemek koze) azoknal jol mutatja a To mezotprivatban kuldok kepet
-
-
moonman
titán
"a WLM teljesen alkalmatlan az outlookból névjegy importálásra, miért rakták bele?"

(viszont láttam neten, akinek van, nem is értem igazán...) -
Dictator^
veterán
Itt már nem müködik az az opció, hogyha törlök egy levelet a live mailből akkor a webes felületen is törli ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 33 Pro
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest