Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, megnézem majd.

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, megpróbálom, szerdán bemegyek megint.
Kár, hogy ehhez nincs olyan, mint a thunderbirdnél, hogy egy kis segédprogi átrak mindent...
-
biker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
a névjegyeknél felajánlja az outlokot is, nem csak expresszt
-
biker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
az a baj, olyan embernél neki se fogok 3 lépcsős szarakodásnak, ahol a beérkező levelek is mappákban vannak, 3 levélfiók van, és a névjegyek közt úgy 8-9000 névjegy, szigorúan mappázva országonként, almappákban városonként.
csak mindig elcsodálkozom, ezt símán beimportálja a Mac osx mail, vagy a linuxos evolution, még kis jóindulattal Tbird is, de házon belül, áááááá, az nem megy.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A 4. pontban természetesen Importálás, nem exportálás...

Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali!
Na kipróbáltam(direkt felpakoltam a kedvedért a WLM-et
) és van ilyen lehetőség benne. Igaz nincs DBX fájlom, de az biztos, hogy be lehet tallózni. 
Remélem sikerrel be is importálja a leveleid.
Fire.
-
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor visszakapcsolok ujmagyarról...

Leszedtem a régi XP rendszerre a netről a WLM-et,ami rögtön szinkronizálta magát az outlook expresszel.Ezután a levelek benne voltak a WLM-ben.Innen exportáltam egy másik meghajtó mappájába.És benne is van most is,mert ha importálom(a 7esre feltelepített WLM-be),dolgozik vagy fél percet,közli hogy vagy 100 levelet importált.Csak épp nem jelenik meg benne.
Természetesen az OE ki lett végezve,amikor felülírtam a rendszert a win7-tel. De egy régebbi dbx kupacom van.Kb egy hetesek,ha azt vissza tudnám állítani,azzal is beérném...
Előre is köszi a segítséget!
Dodo -
Chili7
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egyszerű klienst szerettem volna használni, mint az OE ill WM, de Outlookot fogok használni, ha erre nincs megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi