Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm a gyors választ.... De én nem találok ilyen beállításokat, amit írtál. Bár nekem magyar a program, azért ennyit megértek, de ilyen nincs.... Van Beállítások\Levelek\levélírás, ott van olyan opció, hogy Üzenetek átalakítása fényképes emaillé képek felvétele esetén, innét kivettem a pipát, de akkor is föl akarja tölteni.
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Windows 7 alatt tökéletesen megfelelt nekem a Live Mail. Pár napja fontos frissítésként jött a Live 2011, amiből persze csak a Live mail 2011-et tettem föl, felülíratva a régebbi verziót. Sokszor küldök egy vagy több képet a fényképezőgép memóriakártyájáról, úgy, hogy jobb klikk, és küldés- levél címzettje. És akkor bejött a Live mail, felajánlott leméretezést, és küldte a levelet. Most valami "fényképes e-mail" hülyeség jön be, és valami Live bejelentkezési ablak. Végigmentem a beállításokon, de nem találom hol lehet ezt a sz@rt kiszedni. Megpróbáltam bejelentkezni ebbe a Live bejelentkezési ablakba a messengeres azonosítómmal, azóta minden indításnál a képembe tolja ezt a bejelentkezési ablakot. Nekem csak egy egyszerű levelező program kellene, mint az outlok express volt. Ki lehet szedni ezt a fényképes mail hülyeséget belőle, vagy uninstall, és Thunderbird?

Új hozzászólás Aktív témák
- Blu ray írás és írási hiba
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- HBO Max
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest