Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
Köszi az újabb választ. Az a helyzet, hogy egy ideje nem vagyok hajlandó windows-t használni netezésre, csak linuxot. Ha jól értelek márpedig fel kell installálnom a windows live -t. Linux-ban is megoldható, létezik? Érdemes vesződnöm vele? Utóbbit azért kérdem, mert sokkal inkább a yahoo-s fiókjaim leveleit akarom egybe rakni valahova -YAHOO-S FIÓKOKAT IS KÉPES IMPORTÁLNI A WIN LIVE?-, akár windows live -be / hotmail-be, akár máshova, csak még egyelőre nem tudom, mibe lehet, linux-on. Mert ugye linuxon is lehet böngészni, de azt írod, nem megoldható böngészőn a win live -be más fiókok átrakása.
-
mzx
senior tag
Köszi, lehet, hogy jó, egyelőre nem tudom. A probléma számomra az, hogy nem használtam még eddig windows live-t, csak, mondom, nem találtam alkalmasabb topic-ot a kérdésemhez.

Jól tudom, hogy a windows live: a hotmail -hez tartozó levelező rendszer? Egy ismerősömnek van egy widowslive -s címe; nekem meg hotmail-esem létezik. Utóbbiból is meg tudom csinálni, amit javasolsz?
Vagy windowslive -nek kell szerepelni mail címemben a kukac utáni résznek, azaz készítsek egy ilyen mail címet...?A célom: számos mailbox-om/fiókom van, és sokkal kevesebbet szeretnék, tehát archiválnék néhány fiókot, főleg yahoo-st és gmail-est oly módon, hogy azokból minden levelemet egy bizonyos mailbox-ba importálnék.
Az áthúzás kapcsán csak sejtem , mire gondolsz... két külön ablakban meghívom a windowslive-s mail-t , meg egy olyat, ahonnan importálnék (pl. yahoo-s mailbox), majd egérkurzorral megfogom, és áthúzom az importálandó leveleket? Ha erre gondolsz, akkor kérdezem még, hogy miként tudok kijelölni egyszerre több importálandót, hogy azokat egyidejűleg át tudjam húzni a célfiókba? De lehet, h rossz felé kapisgálok, és az "áthúzás" alatt mást értesz... kérlek, világosíts fel, mert még sose alkalmaztam eddig levélimportálást (fiókról fiókra).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Suzuki topik
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest