Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
na most mar csak az a kinom, hogy az archiv folderbol visszhuzom a levelekt a sent item-ek koze akkor a sync utan a hotmail webes feluleten a sent itemeknel az en nevem van ha To field szerint rendesem, mikozben ugye nem sajat magamnak kuldtem anno a levelet hanem masnak
-
-
biker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
a névjegyeknél felajánlja az outlokot is, nem csak expresszt
-
-
biker
nagyúr
a WLM teljesen alkalmatlan az outlookból névjegy importálásra, miért rakták bele?
625 névjegyet 3 perc alatt importált, és lett 1420 kontaktom, mert random kettőzött kártyákat, illetve egyik kártyán egyik telefonszám, másikon másik email, stb.
horror. miért teszik egyáltalán bele ezt a funkciót?
-
moonman
titán
egyébként meg ez egy jó példa arra, miért "kell" fent tartani levelezést a felhőben. nincs probléma kliensváltáskor és távolról/mobilról is bármikor elérhető.
az Outlook-ok persze gondolom jogtiszták, ha csak így váltogatja őket...

-
-
biker
nagyúr
tudtommal az osx mail megeszi a pst-t, de majd rálesek
emberem problémája annyi, hogy szerette az outlook 2003-at. valaki rábeszélte a 2007-re, de nem tudja megszokni, és már unja
ugye visszafelé elvileg nem működne, hogy a 2003 beimportálja a 2007-es fiókokat, ezzért gondoltam, hátha a wlm jó neki, de nem megy...
nekem csak annyi a bajom, hogy elment 1 órám, mert a névjegyeket 2x próbáltam importálni, de 2x is merevre fagyott a wlm ennyi kártya import közben
te mit tanácsolnál?
-
moonman
titán
megértem a frusztrációdat, de egyvalamit tisztázzunk: a Windows Live Mail egy otthoni felhasználásra szánt levelezőprogram, az Outlook pedig céges környezetbe való Exchange kliens. amit te akarsz, az a legritkább esetekben szokott csak előfordulni, ez ugyanis "downgrade"-nek számít, az ember ritkán teszi át az adatait egy sokkal "butább" programba.
a legegyszerűbb megoldás egyébként (mert elmondásod szerint az ügyfélnél igen szép rend van), hogy beállítod Outlook-ba az újonnan használni kívánt fiókot IMAP-ként, majd Outlook-on belül átdobot a mappákat abba és megvárod, amíg felszinkronizálódnak. ha ez kész, bejelentkezel ugyanabba a fiókba Live Mail-lel és megvárod amíg letölti a cuccokat.
anno én is így költöztem Hotmail-re, Outlook-ra feltettem a Hotmail Connector-t és megvártam, amíg felmennek a levelek.
egyébként tudtommal Mac-en is legalább három lépés: Outlook-ból kihuzogatod fájlrendszerbe a leveleket, azokat átviszed Mac-re, ott Entourage-be beimportálod őket és onnan már tud importálni a Mail is.
-
biker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
az a baj, olyan embernél neki se fogok 3 lépcsős szarakodásnak, ahol a beérkező levelek is mappákban vannak, 3 levélfiók van, és a névjegyek közt úgy 8-9000 névjegy, szigorúan mappázva országonként, almappákban városonként.
csak mindig elcsodálkozom, ezt símán beimportálja a Mac osx mail, vagy a linuxos evolution, még kis jóindulattal Tbird is, de házon belül, áááááá, az nem megy.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A 4. pontban természetesen Importálás, nem exportálás...

Fire.
-
Hali!
Ha még van kedved hozzá és a gépen jelenleg is fut a 2007, akkor szolgálhatók egy nem túl szép, meg utómunkálatokat is igénylő megoldással (pl a Beérkezett üzenetek mappából beérkezett 5fd2 mappa lesz), de legalább működik.
1. Töltsd le, telepítsd, futtasd
2. Archive Email/Microsoft Outlook/Profil kiválaszt next next finish
3. Miután megtörtén az archiválás, bal oldalon jobb egér az elemen/Export to/Window Mail (Nem elírás, Window Mail)
4. Ha ez is megtörtént, akkor becsukhatod, Live Mail indít/Exportálás/Window Mail leveleket
Itt jegyezd meg a Windows Mail mappát, hogy az exportálás után manuálisan ki tudd törölni, hisz a későbbiekben nem lesz rá szükség...nekiállhatsz javítgatni az esetleg elcsesződött mappanevek javítását, és/vagy a levelek átmásolást/mozgatását a Windiws Live Mail megfelelő mappáiba.Fire.
UI: Abban egyetértünk, hogy ezt kapásból megtehetné a WLM is...

-
biker
nagyúr
most kicsit kiakadtam, hogy egy MS termék egy MS termékből csak 2-3 3rd party appal tud kommunikálni!
ez igaz?A rohadás windows live mail nem importál Outlook 2007-ből? SEMMIT????
fél órája görcsölök, a névjegyet elvileg beimportálná, de 50%-nál rendre kifagy.
A levelekre meg importál outlook expressből, live mail ből és mailből.
köszi, basszus, a tbird is 8x ennyi fiókot importál, a k.. életbe.van egy partnerem, akinek a 2007 megfeküdte a gyomrát, neki akartam beállítani, hát így soványka...
-
scott_free
senior tag
hali,
outlook express-ből szerettem volna átvinni a leveleket w7 alatti live mail-be. export-importtal át is ment, viszont a régi fiók betöltése után újra letöltötte az összes levelet - így most már 2 példányban van meg minden...
ki lehet ezt kerülni valahogyan? vagy legalább a duplikált leveleket törölni - nem egyesével?
-
Porcupain
aktív tag
Üdv!
Néha a live mail, hajlamos összeomlani,majd kilépni, amikor válaszolok egy levélre, és amikor újranindítom a levél úgy jelenik meg, mintha nem lenne net kapcsolat.
Egy 100 soros válasz után elég idegesítő tud lenni....
Valaki találkozott már ezzel, és megoldással?
-
dodopek
addikt
Sikerült betallózni,de valamiért csak nem akar rendesen importálódni.Mindegy,befejeztem.Veszett fejsze nyele.Most már csak azt kellene kitalálni, hogy mi a gyíkja a freemail szervereinek. Napi pár alkalommal ismeretlen hibával visszadobja valamelyik fiókom ellenőrzését.Másnak is csinálja?
Még1x köszönöm a segítséget!
Szép napot!
Dodo -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali!
Na kipróbáltam(direkt felpakoltam a kedvedért a WLM-et
) és van ilyen lehetőség benne. Igaz nincs DBX fájlom, de az biztos, hogy be lehet tallózni. 
Remélem sikerrel be is importálja a leveleid.
Fire.
-
Hali!
Akkor 2 fronton "támadunk"..
A címjegyzék stb az okés, csak ezzel a DBX-el kellene kezdeni valamit. Sajnos keverem a dolgokat, mert nem tudom, hogy az alábbi megoldás csak Windows Mail-ben van, avagy műxik WLM-ben is, de azért próbáld meg.Szóval a DBX fájlt másold fel valahova egy könyvtárba, ahova szimpatikus. WLM-ben
File > Import > Messages > Outlook Express 6 > Import mail from an OE6 store directory
Amint látható itt simán ki lehet jelölni azt a könyvtárat, ahol a DBX fájl van és be is importálja a leveleket(a DBX fájl csak és kizárólag a leveleket tartalmazza)Próbáld ki, hátha a WLM-nál is működik.
Fire.
-
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor visszakapcsolok ujmagyarról...

Leszedtem a régi XP rendszerre a netről a WLM-et,ami rögtön szinkronizálta magát az outlook expresszel.Ezután a levelek benne voltak a WLM-ben.Innen exportáltam egy másik meghajtó mappájába.És benne is van most is,mert ha importálom(a 7esre feltelepített WLM-be),dolgozik vagy fél percet,közli hogy vagy 100 levelet importált.Csak épp nem jelenik meg benne.
Természetesen az OE ki lett végezve,amikor felülírtam a rendszert a win7-tel. De egy régebbi dbx kupacom van.Kb egy hetesek,ha azt vissza tudnám állítani,azzal is beérném...
Előre is köszi a segítséget!
Dodo -
Hali!
Nem biztos, hogy tudok segíteni, de pár dolgot kérdeznék
1. Azt ellenőrizted, hogy az OE-ben még megvoltak a levelek?
(Emlékeim szerint a WLM emailcímeket használja mappaként, az OE-be sima exportal nem kerülnek mappánként elkülönítve a levelek)2. "...live mail leszed,telepít..."
Mit is telepítettél? Outlook 2003/2007, OE vagy mit?
3. Végül is semmilyen fájlt nem mentettél el? pl OE esetén a DBX-fájlt sem?
4. A régi XP már a múlté és ezzel együtt a WLM sem állítható vissza ugye?
Fire.
-
dodopek
addikt
sziasztok!
A következőt kalózkodtam.Tegnap még kitekintő gyorsvonatot (GYK
utlook expressz)használtam XP alatt.Mivel telepíteni akartam a 7et,előtte leszedtem a Win live mail-t,szinkronizáltam az OE-vel,exportáltam a fiókokat,üzeneteket,névjegykártyákat.
7 telepít,live mail leszed,telepít,importál.Odáig minden ok, hogy címlista,beállítások,fiókok(nem bizt, hogy ebben a sorrendben).Címlista látszik,beállítások mennek,postafiók frissít.DE! láttam,ahogy importálja a leveleket,szám szerint,mappa szerint,stb.De nem jeleníti meg!Minden emilhez tartozó mappa üres,nincs benne levél.
Van valami 5letetek?Estetleg uninstal,re install,és más sorrendben pakoljam vissza a dolgokat?Csinált már valaki ilyet?PLS help! Fontos levelek lennének!
Köszi!
Dodo -
horvathkrisz
addikt
Sziasztok,
azt hogy tudom beállítani, hogy amit letölt a levelezőprpgram a szerverről, egyúttal onnan törölje is?
-
Chili7
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egyszerű klienst szerettem volna használni, mint az OE ill WM, de Outlookot fogok használni, ha erre nincs megoldás.
-
-
AttyVin
aktív tag
Megbarátkozni sehohagyen sem tudok ezzel a WLM-lel, de kénytelen vagyok használni.
Viszont "megint" előjött egy kisebb kényelmetlenség. Ha Word-ből vagy Excelből (Office 2003) akarom közvetlenül csatolni a fálj, akkor a következő hibaüzenetet adja.
1. Word-nél
Sikertelen bejelentkezés. A címjegyzék eléréséhez be kell jelentkezni a Microsoft Exchange programba.
2. Excelnél
Súlyos hiba a levélforgalomban. Lépjen ki a MSO Excel alkalmazásból, indítsa újra a levelezőrendszer, majd próbálkozzon újra.Mindkét esetben a második próbálkozásra viszont elindul a WLM és csatolódik a fájl.
Az Outlook nincs telepítve, lehet, hogy ez a hiba?
Ha valakinek van ötlete megköszönném.
-
sonykor
tag
Napokban a freemail-lal óriáslevélként sikerült átküldeni egy CD méretű fájlt. Diginettel 4-5 perc volt fel és letölteni.
Kár hogy a Windows Live Mailban csak 10MB a csatolmány mérete. Ez nagyon kevés. Ebben jó lenne ha fejlődne a Live Mail.
-
sfdrakex
nagyúr
A vistában votl alapból Windows Mail, a sevenben meg egyik sincs, windowss live mailt tudsz telepíteni a ugyan ugy ahogy a windows live messengert is, yahoos cím nem kell hozzá nálunk asszoyn használja a fibermailes leveleihez. Egyébként egy Microsoftos programhoz ha kellene is valamilyen mail az hotmail lenne esetleg és tuti nem yahoos

-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de van Windows Mail és Windows Live Mail program is?
Win7 RC-ben egyik sincs, de kéne nekem egy levelezőprogram, de nem ez a WLM ha tényleg kell hozzá valami yahoo-s cím is. -
kalasz
tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Meg tudnátok mondani, hogy milyen módon lehet a leveleket livemail-ből oe6-ba át helyezni. Ha lehet kicsit szájba rágósan kérném, eléggé kezdő vagyok a témában. -
Hunter2
addikt
Használ itt valaki live mailt freestartos (újabban indamailes) e-mail címmel? Amióta imap-ra vagyunk kényszeritve azóta egy kalap xar az egész. Állandóan lehal a kliens "üzenetjelzők beállítása" ablakkal. Egyébként az oprendszer Win7 64bit.
-
WillChi
őstag
Nekem is van egy problémám.
Csatolt file-oknál néha (ötletszerűen, hogy mikor) átnevezi a kiterjesztéseket (pl.: .doc -> ._doc, .xls -> ._xls).
Mi lehet a gond, ill. hogyan lehet kiküszöbölni?
-
AttyVin
aktív tag
Kénytelenségből használom, bár a korábbi Windows Mail (Vista) sem volt nagyon jó.
Az egyszerű levelezési feladatokhoz (ír, küld, fogad, több postafiók) semmi sem kell, mint ami az Outlook Express-ben is benne volt. Nekem már az Outlook is túl sok.
Nekem hasznos, hogy mindkét "Mail" egyedi file-ban kezeli a leveleket, de persze ez sem tökéletes.
Egyetértek azzal, aki visszalépésről ír.
Jelenleg 7 fiókom van, de a levelek rendszerezését nem eszerint, hanem tartalom, téma, illetve a fealdó szerint végeztem mindig is. Mint gondolom sokan mások is.
Lehet-e valahogyan kiiktatni ezt és csak a "szokásos" mapparendszert alkalmazni, mert irgalmatlanul sok idő kibogarászni, mi hova tartozik.
Ha a Tárolómappákat "felhúzom" (címre kattintva jobb egérgomb Fel parancs) a lista tetejére (mondjuk a Gyorsnézet alá), akkor újraindításkor mindig leviszi a fiókok alá. Lehet-e ezt valamilyen módon rögzíteni.
A válaszokat előre is köszönöm, de lehetőleg kíméljetek meg a "miért nem az X, Y, Z levelezőprogramot használod" javaslatoktól! Közel 4000 levelet kell kezelnem (pl. konferenciák, pályázatok, stb.), amiket biztonságban és lehetőleg használható formában szeretnék tudni.
-
Gorneck
legenda
Thunderbirdből címlistát nem is lehet importálni? Se txt se ldif se csv...egyiket se ismerte fel...van vmi konvertáló? Vagy vmi trükk amivel mégis csak megmenthetném ezt a listát?
-
Windows Live Mailban hogyan lehet azt megoldani hogy mondjuk a valaki1-től érkező leveleket a valaki1 mappába tegye?
Outlookban lehetett erre szabályokat létrehozni,itt nem találtam ilyet
-
INMOTEP
őstag
már jó
-
INMOTEP
őstag
Most per pillanat nem müködik a windows live email fiókom nem tudom megnézni a leveleimet , ugyanakor msn re beenged , másnak megy a mail ?
-
cellpeti
nagyúr
W7 re szeretném beállítani a Windows Live Mail-t is.
A TB beállításait raktam át a WLM-be,de fküldésnél hibát dob ki. Miért van ez? -
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
NEM kell telepiteni mást, exportáld amibe tudod, pl outlook 6 osba, a live mailbe meg tudod majd onnan exportálni a filet amibe kimented. Nem kell feltenni mást. Azt hiszem a live mail minden régit kezel amugy szal mind1 mibe mented ki. Sajna most nem tudom megnézni fiam kiturt asztalitol amin van live mail

-
doxa
tag
sziasztok! egy kis segítség kellene
.... office outlook 2003-ból szeretném a leveleimet, névjegyalbumomat live mailba importálni, viszont nem kínálja fel csak az outlook express 6-ot
nincs rá lehetőség?
win7 home premiumom van -
Hunter2
addikt
az miért van hogy az IMAP-al becsatolt postafiókból nem tudok levelet törölni?
-
student
őstag
nem lehet egyszerre 1 fájlnál többet csatolni levélbe ??
-
cigam
titán
válasz
Redpaladin
üzenetére
Sztem az csak a Vistában van, külön letölteni nem lehet. Itt van egy leírás, hogyan lehet feltenni, amit kioperáltak a Vista-ból. Mivel az oldal angol, valószínű amit onnan letöltesz angol nyelvű verzió. A leírás alapján próbáld meg kioperálni egy magyar Vista-ból.
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a Windows 7 7100-as verziót, és kellene a Windows Mail nem a Windows live mail,azt hol tudom leszedni,hogy feltelepítsem?

-
cigam
titán
Nem, a 2 dolog telejsen más. Van a bejövő levelek kiszolgálója(POP3), itt adod meg melyik szerverről töltse le a levelet. Van egy kimenő levelek kiszolgálója (SMTP), itt adod meg melyik szerver küldi el a leveleket. A kettő gyakran nemugyanaz. SMTP kiszolgáló általában az internetelőfizetésedhez tartozó szolgáltató smtp szervere.
-
€uro
őstag
Ahoj!
Nekem is a WLM mappa- illetve e-mail fiók kezelésével van problémám. Szintén nagyon sok e-mail címem van, melyeket ide-oda irányítok vagy egyszerűen csak azért vannak felvéve a levelezőkliensbe, hogy azokról a címekről is küldhessek e-mail-eket.
Szóval valamilyen kiegészítőt keresek most hozzá. Jó lenne, ha a Quick view sokkal szélesebb körűen testreszabható lenne vagy tudomisén...
A neten továbbra is keresem a megoldást. Ha bárki tud segíteni ez ügyben, annak azért örülnék.
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Meg lehet oldani valahogyan, hogy windows mail-ről a letöltött levet visszategyeyem a kiszolgálóra? Mivel a win maillel nem tudok válaszolni a levélre egy 0x800ccc18 hibaüzenetet kapok. De fontos, hogy a levélre válkaszoljak.
-
ZXYZ
csendes tag
A Windows Live Mail windows7 alatt nekem hibásan működik. Annyira akad szaggat, hogy minden egyes levélváltás után hosszú másodpercekre mindha lefagyna aztán nagy nehezen tovább lép hogy újabb másodpercekre leálljon. Pedig semmi vírus a gépen átnéztem. Másnak is csinálja?
-
Atikusz
senior tag
miért van az, hogy mióta felraktam a windows live mail-t win7-re, azóta folyamatosan szétkapcsol a netem?? digi (ppoe) netem van, és nem győzök újracsatlakozni. ez a jelenség csak akkor áll fent, ha épp meg van nyitva a program, vmint ha levelet küldök ill. kapok.

-
És mi az igazi levelezőkliens?
Az én gondom is ez. Tök jó a Win7, de a levelező miatt nem megyek. A Windows Mail nekem bevált, 13 fiókom van amit szépen kezel. Egyszerű mint a gumislag, de tökéletesen működik. Az Office Outlook nekem túl nagy, nem tetszik a felülete (benyolult) és nincs rá szükségem. A Thunderbird pedig sok esetben elrontja (rosszul jeleníti meg) a karaktereket. A Live Mail lenne a legjobb, de a tárolómappák állandóan legalulra kerülnek, ami kissé körülményes 13 postafiók kezelése mellett. Na meg persze én nem akarok mindegyikbe külön belenézegetni, hiszen nem az a lényeg melyik fiókba érkezett, hanem hogy lássam. Ha szortírozni akarom majd áthúzom, vagy létrehozok egy szabályt, hogy hova tegye.
Kipróbáltam a Windows Mailt is a Windows 7-en, de sajnos nem engedte magát alapértelmezetté tenni. Így ha egy mail linkre kattintottam, nem reagált. Amúgy a beizgatása rém egyszerű, google-ben kerestem rá.
Szóval, mit ajánlatok? -
Yoosku
tag
Outlokk Exp. óta Én is ezekkel szívok, nem sikerült még semmit, úgy beállítanom benne, mint ahogyan azt MS Outlook-ban lehet...sajna Én sem akartam soha használni, de mindig rájöttem, hogy jobban járok
Szerintem a megoldás mindkettőtöknek egy rendes Outlook!
A napokban tettem fel a Win7-et és gondolkodás nélkül tettem fel hozzá az MS Office 2007-et és Outlookban minden problémás dolog tökéletesen kezelhető...
Vista alatt is csak szívtam a Win Mail dologgal és arról nem is beszélve, hogy az Exp. levél adat file-okat nem is tudtam át importálni bele!Yoosku

-
cigam
titán
Legfelül a "Gyorsnézet"ben ömlesztve mutatja a leveleket.
Nekem meg ezzel a gyorsnézettel van problémám. IMAP-al használom a gmail-t. Amit a google spam szűrője szépen "elrejt", azokat itt ömlesztve látom. Nem lehet kivétellistát készíteni? A spam mappa elrejtése nem jó, mert néha ott landolnak fontos levelek is. -
Robb202
tag
Senkinek nincs ötlete?
Vagy senki sem használja a programot?

Mondjuk meg tudnám érteni.
-
Robb202
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Windows Live Mail-ban be lehet azt állítani, hogy a szoftver ne akarja az összes e-mail fiókomat külön kezelni?
Régen a mail címekhez hozzárendeltem egy mappát és abba jöttek a levelek. teljesen jó volt.A kérdésem, hogy itt is meg lehet csinálni, vagy a program akkor is rámerölteti ezt a külön kezelem az -email címeket dolgot? Engem baromira idegel, mert 8 e-mail kezelésénél már oltári idegesítő ez. Kérlek segítsetek!!!!
Illetve itt teljesen eltávolították az ikonokat a mappák elöl? (Windows 7)
Nagyon kérem valaki írjon, mert szét robbanok az idegtől, hogy az MS így elrontson valamit. Mit gondoltak a programozók, hogy mindenkinek csak 1 mail címe van? Ezt a baromságot, de nehogy a régi fajta megoldást tudja az ember alkalmazni. Persze a sima Outlook Expresszt nem lehet letölteni külön. Visszafejlődés az elsődleges szolgáltatásokban látszik.
Sima outlook-ot nem szeretnék használni, nekem ez simán megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy van valami fejlemény?
egyébként meg szokja meg, nem lehet örökké 2003-as szoftvereket használni.

utlook expressz)használtam XP alatt.Mivel telepíteni akartam a 7et,előtte leszedtem a Win live mail-t,szinkronizáltam az OE-vel,exportáltam a fiókokat,üzeneteket,névjegykártyákat.

ezek a microsoftnál nem normálisak