Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz Gorneck #182 üzenetére

Köszi, lehet, hogy jó, egyelőre nem tudom. A probléma számomra az, hogy nem használtam még eddig windows live-t, csak, mondom, nem találtam alkalmasabb topic-ot a kérdésemhez. :)
    Jól tudom, hogy a windows live: a hotmail -hez tartozó levelező rendszer? Egy ismerősömnek van egy widowslive -s címe; nekem meg hotmail-esem létezik. Utóbbiból is meg tudom csinálni, amit javasolsz? :) Vagy windowslive -nek kell szerepelni mail címemben a kukac utáni résznek, azaz készítsek egy ilyen mail címet...?

A célom: számos mailbox-om/fiókom van, és sokkal kevesebbet szeretnék, tehát archiválnék néhány fiókot, főleg yahoo-st és gmail-est oly módon, hogy azokból minden levelemet egy bizonyos mailbox-ba importálnék.

Az áthúzás kapcsán csak sejtem , mire gondolsz... két külön ablakban meghívom a windowslive-s mail-t , meg egy olyat, ahonnan importálnék (pl. yahoo-s mailbox), majd egérkurzorral megfogom, és áthúzom az importálandó leveleket? Ha erre gondolsz, akkor kérdezem még, hogy miként tudok kijelölni egyszerre több importálandót, hogy azokat egyidejűleg át tudjam húzni a célfiókba? De lehet, h rossz felé kapisgálok, és az "áthúzás" alatt mást értesz... kérlek, világosíts fel, mert még sose alkalmaztam eddig levélimportálást (fiókról fiókra).

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák