Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Kér gép között kéne WLM névjegylistát átvinni úgy, hogy a csoportok megmaradjanak. Van erre valami lehetőség? Sajnos az export-import párosnál ez nem megy.
-
valcsi19
friss újonc
Sziasztok!
Nemrégiben kezdtem használni a Windows Live Mail 2012-t. Elég idegesítő jelenséggel találkozom időnként. Mégpedig: a már korábban letöltött e-mailjeimet újra letölti és olvasatlanként hozza be. Egy csomó időm megy el arra, hogy a dupla üziket törölgetem. A kimenőknél pedig mindegyiknél engem mutat címzettnek a levéllistában. Korábban a másik gépemen a 2009-es verziót használtam sok-sok évig, soha nem volt vele problémám. Tud valaki segíteni?
-
szoszo75
aktív tag
Bocs ha már volt szó róla. Win 8.1 van a gépen és a Win live mail fut rajta. Win10-re frissíteném. Fog működni rajta a live mail vagy mókolgatni kovertálni stb kell?? Ha igen tudna valaki segíteni hogyan tudom a live mailes leveleket átrakni win10 alá ?? Köszönöm.
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
A Windows Live Mail-lel küldött üzeneteknél a postázott levelek a
Tárolómappák "Elküldött elemek" mappájába kerülnek, ahelyett, hogy az adott
fiókhoz tartozó elküldött leveleket tartalmazó mappába kerülnének. Sőt több
fiók esetén még inkább elvárható lenne, hogy a feladó fiókjától függő
sent-mail funkciót betöltő mappába kerüljenek az elküldött üzenetek.
A levelezéshez IMAP protokollt használok.
Pontosítva a probléma (vizsgálódva..):
Ha létezik "Sent Items" mappa az adott IMAP fiókon belül, akkor a WLM
vidáman belemásolja. De. A Horde (a szolgáltatóm levelező szervere) levelezőprogram csak a "sent-mail" mappába
engedi menteni az elküldött leveleket, és azt nem lehet sem átnevezni, sem
megváltoztatni. (Ha átnevezem, újra létrehoz egy sent-mail mappát).
Tehát: vagy meg kellene adni valahogy a WLM-nek, hogy a "sent-mail" mappába
mentse az adott fiók elküldött leveleit
vagy
megmondani a Horde-nak, hogy ne a "sent-mail" mappába mentsem, hanem a "Sent
Items"-be.Van ötlete valakinek?
Köszi előre is:
kovacsit -
köpet
aktív tag
Látom többen is küzdenek ezzel a helyzettel, nem vagyok egyedül.
Elvileg Exchange-be lehet exportálni az üzeneteket, amit tud importálni az Outlook, meg talán más levelező is.
Csak az a gond, hogy nálam ez nem működik, pontosabban exportálásnál kiválasztom, utána rákérdez újra és visszadob a kiválasztáshoz, nem megy tovább.
Valami megoldás csak lesz... -
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Régi vinyón Win 7 van win live mail-el, az új vinyón win 10 outlook-kal. Hogy tudom átvinni a levelezést a régiről az újra?
Köszi -
Win 7 , WLM 2012 azt kezdte el csinálni, hogy ha bármelyik fiókomban rákesnék a levelekre, tehát a keresőbe
beütöm a keresett szót, akkor az pár betű beírása után "lefagy" kb 15 mp-re, utána pedig észhez tér és kiírja a keresett kifejezést.
Mindegyik fiókomnál ezt csinálja, tehát levél darabszám független.
Szétfagy a 30 db-os és az 1200 db-os levelek keresése közben is.
Windows hibátlanul fut, gép I7, 16GB, SSD , tehát nem a hardver a gyenge.Esetleg van rá ötlet mit nézzek meg ?

-
pimmi
senior tag
Miért dobálja ilyen sűrűn az emailfiók frissítése ablakot? tudja valaki mi az oka? köszi
-
Dilikutya
félisten
Hogy lehet a WLM *.eml levélfájljait MS Outlook-ba tenni? Van elvileg exportálás, de az semmit se csinál, csak szól, hogy elkészült vele. Vannak programok, amik elvileg tudnak ilyet, de egyik sem ingyenes, 50€-t meg nem ér a dolog, akkor inkább átküldözgetem azokat, amiket nem a Gmail-re kaptam.
Az Outlook Express-es dbx-eket szintén csak ilyen 50€-s programmal lehet pst-vé konvertálni, nevetséges, hogy a Microsoft saját levelezői alig kompatibilisek egymással. Az anno WLM-be importált dbx-ből is csak részben voltak visszanyerhetők a levelek. -
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
A Live Mail + IMAP páros esetében hogy lehet elérni, hogy a kiszolgálón maradjon az elküldött üzenet, és ne a "Tárolómappákban" található "Elküldött elemek" alá kerüljön?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Adott egy live mail, benne 8db email cimmel, amit kezel.
Expressbol lettek atimportalva. A bejovo emaileket szabalyokkal el tudtam rendezni, hogy a regi rendszernek megfeleloen, kulon kulon mappakba tegye be.A feladat az, hogy a kimeno leveleket osszevonva 1 kimeno levelek mappaba tegye bele, ne kulon kulon az adott email cimhez tartozo kimeno levelekbe.
Erre nem jo megoldas a szabaly letrehozasa, mert az csak a bejovo leveleket nezi.
Szoval mikent lehetne megoldani, hogy a kimeno uzeneteket mashova tegye, mint ahova eredetileg szeretne? -
Tibacs
újonc
Hahó! Segítség!
Géphiba miatt gmail-es fiókomnak elkallódott a jelszava. Lehet e valahogy új jelszót beállítani?
Köszönöm a segítséget. -
Tibacs
újonc
Hahó! Segítség!
Live Mail-ben szeretném az elküldött leveleimet letölteni. Hogy kell ezt megoldani?
Köszönöm a segítséget. -
Massat
újonc
Sziasztok!
A gépemben kicserélték a winchestert. Azóta nem tudom elindítani a Windovs Live Mail-t. A következőt írja ki:
"A Windows Live Mail indítása sikertelen. A Windows Live Mail bezárul. A naptárban sérült adatok vannak, ezért a Windows Live Mail program bezáródik.( 0x8E5E0247)
Szeretnék segítséget kérni! Hátha valaki tudja hogyan lehet megoldani ezt a problémát. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
(#307)
Erre tényleg senki semmit?!
Nem hiszem el, hogy másnak nincs gmail Live Mail-ben bekonfigurálva...
Vagy akkor egyszerű a megoldás, de mégis mi? Próbáltam a Gmail felületén is, Live Mail-ben mindent, semmi sem hozott eredényt...
Tusjátok: csillagozott levelek, na így már megvan valakinek?!
Légyszi és köszi ha van megoldás!
-
muszor
tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Üdv, nekem is ugyanez a gondom, még nem jöttem rá. Nálad változás?:/
-
jameskukac79
újonc
Szia!
Az alapbeállítás alapján nem a Temp-ben tárolja az Outlook Express a leveleket, hanem a
C:\Documents and settings\'az adott felhasználó'\Local Settings\Application data\Identities\számsor\Outlook Express.
Vagy megtudod nézni az Outlook express-ben a Beállításokban, keresd a tárolómappa elérési útját.
Azt kiollózod, és a tallózásnál, ami a képen van, bevágod.
Remélem tudtam segíteni.Üdv
Jani
-
jameskukac79
újonc
Sziasztok!
Problémám a következő.
A cégnél ahol rendszergazda vagyok, cseréljük a gépeket, XP-ről, Windows 7-re.
Outlook Express-t használtak a felhasználók, most Windows Live Mail lesz.
Minden működik hiba nélkül, beimportáljuk a live mail-be az outlook express-ből (a tároló mappájából) a leveleket hiba nélkül.
Azonban azt vettük észre, amelyik xp-s gépen tömöríteni akart az outlook express bezáráskor, arról a gépről nem importálja be pl a Beérkezett üzenetek dbx-jét teljesen, hiányoznak belőle levelek. Berakja, de csak a boríték látszik, hogy az levél volt valaha, de se küldő, se feladó, se tartalom, se semmi. Mondjuk ha van 4000 levél a Beérkezett üzenetek dbx-jébe, elkezdi importálni, és mondjuk 3500-ig szépen megy, majd onnan egy pillanat alatt a végére ugrik, de hibát nem ír, úgy tűnik, mintha teljesen befejezte volna az importálást, nem is ír hibát, viszont a maradék levél, a fent leírtak szerint jelenik meg.Találkozott már valaki ilyen problémával? Ha igen, kérem ossza meg velem, nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm
Üdv
Jani
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Erre senki semmit?!
Nem hinném, hogy csak nálam jön elő a probléma... -
Nekem-8
tag
Problémám lenne a Live Mail -ben, régi Outlook Exress levelek importálása közben. Adott egy gép, tönkrement a HDD, adatmentéssel ki lettek nyerve a levelek, amiknek a kiterjesztése *.DBX A gépbe új HDD került, Win7-el, erre felkerült a Windows Live Mail. Az importálásnál ki lett választva hogy outlook express -ből, de miután kiválasztom a helyét a fájloknak hibaüzenet van. Persze hogy nem használja más a fájlokat, meg nincs lefoglalva semmi ... Több helyen olvastam a hibát, megoldást nem találtam. Ötletek?
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Nekem ezzel lenne gondom:
Nem küldhetők vagy fogadhatók üzenetek a következő fiókban: Gmail (címem). A(z) „Csillagozott levelek” mappa fejléceinek letöltése nem fejeződött be. Nem sikerült kijelölni a(z) „Csillagozott levelek” üzenetet az IMAP-kiszolgálón. Próbálja frissíteni a mappalistát, azután próbálkozzon újból a művelettel.
Kiszolgáló válasza: NONEXISTENT] Unknown Mailbox: [Gmail]/Csillagozott levelek (now in authenticated state) (Failure)
Kiszolgáló: 'imap.gmail.com'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCCD2
Protokoll: IMAP
Port: 993
Biztonságos (SSL): IgenMár egy pár hete ugyan az, előtte nem volt ilyen gond. Mit kellene átállítani?
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémám adódott a Live Mail programmal:
A program elindul, a levelek lejönnek és el is mennek, illetve csak mennének, mert nem tudok levelet írni. Ha az új üzenet menüpontra kattintok, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
"Hiba történt az üzenet megnyitása közben. Hiba történt. Próbálja meg újból."Se hibakód, se egyéb infó... Próbáltam a Live Essentials alkalmazással frissíteni, de ez sem oldotta meg a dolgot.
Még annyi plusz infó, hogy a progi indulásakor a Windows Installer is elindul (csak egy pillanatra ugrik fel az ablak).
Aki esetleg találkozott már ilyen hibával, vagy tudna segítene, kérem írjon.
Előre is köszönöm.
Üdv.
P1eTr0 -
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Windows Live Mail-ben aláírást szeretnék készíteni képpel. A html fájl létrehozva, ha képet is beszúrok, abban az esetben az aláíráskor csak a piros x-es keret
A biztonsági beállításokban is kiikszeltem a képek tiltását. A kép elérési útját is átírtam már. Valakinek van valami egyéb ötlete..? Előre is köszi! -
laccy88
senior tag
sziasztok! win 8.1-et használok, és a mail kliensével van egy kis gondom:

egy-két levélnél eléggé hibás a karakterhasználat. 99%-ban a gmail fiókomat használom vele, ezért nem tudom mással is produkálja-e. Az biztos, hogy nem a levelek valós tartalma ilyen, mert a gmail webes felületén jók. Sokszor emiatt olvashatatlanok az általam küldött/fogadott a levelek
Ötlet? -
szasanyi
félisten
Kérnek egy kis segítséget vki hozzáértő embertől, mert én nem értem mi a hiba. A lényeg: WinXP + Outlook Express beállításait hiába állítom be (sőt, exportáltam is) Win7 + Win Live Mail-ba mindíd ez a hibaüzenet:

Minden beállítás azonos, utóbbi esetben mégsem működik mint látható míg a régi igen.

-
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Windows Live Mail esetében hogyan lehetne megcsinálni azt, hogy IMAP protokollt használva az elküldött üzeneteket nem a helyi gépre menti el hanem felszinkronizálja a szerverre?
Ez nem történik meg és nagyon bosszantó tud lenni. Sajnos az üzenetszabályok csak POP3 esetében működnek.
Előre i köszönöm a választ
-
katt777
félisten
.iaf fiók állományokat hogyan tudnék Outlookba exportálni? Utóbbi nem képes importálni mást, csak a sajátját.
Névjegyeket sem tudom átvinni. 
-
thomasa
senior tag
Hello!
Kis segítséget kérnék.
Windows mail-t használnék, xp-win7 váltás miatt az outlook expresst átemeltem.
Minden ok, küld-fogad. DE,
Ha van az asztalon egy kép, és küldés levél mellékletként-re kattintok, akkor Microsoft account regisztráció ablak felugrik, anélkül nem engedi átemelni a mailbe a képet, illetve ha átemeli, mert mégsemezem az acc reget, akkor hibát ír ki küldéskor.
Ok, Regisztráltam a MS accountot, utána már nem ugrik fel, de a címlista teljesen üres, és ha beírok egy email címet, akkor megint nem küldi el.
Szóval ez a kép átemelés miért ilyen nyűgös? XP-ben semmi kérdés nem volt, becsatolta levélnek, és már küldhettem is. -
joe-ker
senior tag
Üdv mindenkinek!
T-online-os vagyok csináltam egy gmail.es email címet,hogy lehet beállítani a Live Mail-ben,hogy tudjak küldeni levelet erről a címről.
Lekérni lekéri a leveleket de küldésnél hiba.
Előre is köszi!
Ui.: Csak az írjon aki használ ilyet tippek nem kellenek! -
pimmi
senior tag
sziasztok, azt hol lehet beállitani hogy első inditáskor ne csak az olvasatlan hanem az összes üzit leszedje a postafiókombol, köszi a választ
-
BigManus
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Szia!
Látogass el erre az oldalra, a többi értelemszerű...
-
Sziasztok!
Létrehoztam egy nevem@sajátdomain.com címet az outlook.com rendszerben.
Hogy tudok hozzáadni egy név2@sajátdomain.com fiókot?
Nekem úgy is jó, ha külön fiók jön létre, de még jobb lenne, ha ugyanabba apostaládába jönnének a levelek.Köszi!

-
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám,hogy vlki túl sokszor jelentkezett be az e mail címemre helytelen jelszóval,mostanára meg már nem tudok mit csinálni mert nem enged be sehogyan sem...
Facebook-om is ezen az email címen működik,és rengeteg ismerősöm is van,nagyon gázban leszek ha nem fogom tudni helyrehozni az egészet. Hatalmas segítséget kérnék,ha tudtok segíteni,nagyon-nagyon megköszönném!

-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Van valakinek ötlete arra, hogy a gmailről érkezett levelek miért 3x jelennek meg az olvasatlan levél mappában?
Win7 ulti x64
Live mail 2012Köszi!
-
GrandS
senior tag
Az .xlsx -> _xlsx problémára nincs még megoldás?

-
Yeffy
veterán
érdekes... szerintem mentés után egy újrahúzás megoldhatja a problémádat... talán...
én is kérdeznék egyet: új gépre felpattintottam a Live Mailt, és nyomtatáskor egy kb fél-3/4 cm-rel kevesebbet nyomtat a levél bal oldalából...
volt már újrahúzás, nyomtatódriver frissítés, minden. és nem működik.
máshonnan dokumentumokat, tesztoldalakat hibátlanul nyomtat a gép.ha a nyomtatás fülön, a nyomtatók alatti beállítás részen változtatom a méret%-ot, akkor is ilyen marad...
2011-es és 2012-es verzióban is csinálja.
tipp esetleg valakinek?
-
Jamesb2
aktív tag
Pár napja nem jelenik meg a kis boríték új levél érkezésekor, hangjelzés sincs, csak simán letölti és kussol.
Semmi beállításom nem változott, egyszer csak elkezdett sztrájkolni.
Se POP se IMAP üzemmódban nem jó.Van erre valami megoldás?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, megnézem majd.

-
Van ilyen progi, ami több kliens közt tudja ide-oda "konvertálni" a levelezést, de jelszavakat azok sem szoktak átmenteni, "csak" az account egyéb adatait.
Amit tudok javasolni, hogy próbáld ki, az az ingyenes MailStore Home® – Free -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, megpróbálom, szerdán bemegyek megint.
Kár, hogy ehhez nincs olyan, mint a thunderbirdnél, hogy egy kis segédprogi átrak mindent...
-
Registryben ha minden igaz, egész pontosan itt
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows Live MailHa ezt az egészet(Windows Live Mail-en állva) exportálod REG fájlba a registry editorral, akkor átvíve a másik gépre a RAG fájlt és ott futtatva elméletileg meglesznek a fiókbeállítások.
A jelszavakban nem vagyok biztos, hogy tárolja-e a registryben, de ahhoz meg futtasd ezt [link]. írkáld fel, vagy nyomtasd ki stb amit listáz.
Ha a REG-es dolog működik, akkor csak a jelszavakat kell majd megadni a fiókokhoz.UI: Outlook esetén ez teljesen működő eljárás, természetesen máshol vana registry bejegyzése, mint a WLM-nek.
Értelem szerűen addig nehogy letakarítsd az eredeti gépet, amíg meg nem győződtél róla, hogy tényleg átkerültek rendesen a fiókadatok és rendesen lehet fogadni/küldeni levelet stb stb. -
Azt lehet tudni, hogy pontosan hol tárolja a fiókok beállításait?
Hátha felülírom vele a másik gépen lévőt, és akkor meglennének azok is... -
Szeretném újratelepíteni a gépet és a fiókjaimat és leveleimet megmenteni.
Exportáltam is szépen mindent. Egy másik gépen mondom kipróbálom akkor, hogy működik-e és nem!
Importálnám a fiókot, de csak ennyit ír: Az importálás hiba miatt megszakadt.
Az lehet a baj, hogy az exportálás Win7, az importálás meg Xp alól menne? A LiveMail ugyanaz elvileg nem? Egy NAS-ra lett exportálva, de ha felmásolom az exportált mappát az Xp-s gépre, akkor is ugyanezt csinálja...Más levelező esetleg tudja kezelni ezt? Thunderbirdnél sem találok olyat, hogy exportált fiókot importáljon be, csak a meglévő livemailból akar importálni, de abban meg nincs ugye semmi...
-
HIJ
őstag
Hali!
Azt hogy tudnám kikapcsolni Live Mailbe, hogy a mellékleteket ne nyomtassa az emaillel együtt? Most ha kapok egy mailt, amihez tartozik pl egy kép, akkor azt is nyomtatja vele. Amivel alapba nem lenne gond, de arányába összenyomja a képet, hogy ráférjen a lapra és ezzel együtt az email szöveges részét is lekicsinyíti.
-
Gabee8
csendes tag
Sziasztok!
Én Windows Live Mail 2011-et használok Vista alatt.Kérdésem a következő hogy miért nem küld levelet nekem a freemailes címről?
Fogadni fogad gond nélkül.
Korábban küldött most nem a beállítások a következők:
Pop3:freemail.hu
Smtp:freemail.hu
Bejelentkezés egyszerű szöveges hitelesítéssel.
A kiszolgáló hitelesítést igényel.
Kimenő levelek 25-ös port.
A hiba ez:
A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt.
Tárgy 'dfdfdf'
Kiszolgáló: 'freemail.hu'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCC0E
Protokoll: SMTP
Port: 25
Biztonságos (SSL): Nem
Hiba a szoftvercsatornában: 10060
A válaszokat előre is köszönöm! -
peu407
senior tag
Sziasztok!
A Windows Live Mail-ben hogyan lehet a törölt emaileket visszaállítani?Találtam egy programot a Windows Mail Recovery-t,nagyon jó,mappánként megtalálja a törölt leveleket,de sajnos kis híján 14ezer-be kerül.Tud valaki segíteni nekem egy kevésbé sokba kerülő megoldással?
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
Gyors kérdésem lenne: Live Mail, IMAP, de csak kb. 30 napra visszamenőleg látszanak a levelek. Hol lehet azt beállítani, hogy mekkora mennyiség vagy mettől látszódjanak
Üdv.
ferikek
-
Lipton
őstag
Win Live Mail-t használok már nagyon rég óta, de a kimenő levelekre nem tudok rendes szabályt csinálni.
Azt szeretném, hogy ha a levéé XY-nak megy, akkor rakja a Elküldött/XY könyvtárba a levelet. -
kutga
félisten
Sziasztok!
Hasonló lenne a kérdésem mint az előző HSZ-ben, a vállalati exchange kiszolgálón lévő leveleket be tudom állítani Live Mail alatt IMAP-ként?
És ha igen mit kell tudnom hozzá?
Köszönöm!
-
GrandS
senior tag
Be lehet állítani a Live Mail-t, hogy az Outlook címjegyzékét használja?
Az Outlook Expressnél be lehetett az Internet Explorer Programok fülén.Ez meg Windows-7, Live Mail és Outlook 2010 és olyan gépről kell átszednem az anyagot, ahol a levelek OE-ben voltak, a Névjegyzék meg Outlookban. Egyenként beimportáltam, csak a Live Mail nem látja ao Outlook címjegyzékét.
-
vlevi
nagyúr
Úgy látom, nincs itt túl nagy tolongás, de azért ideírom a panaszomat, hátha valaki tudja a megoldást.
WLM-t használok, a legfrissebbet (2012-es verzió (Build: 16.4.3503.0728) ), Win8-on, Gmailhoz, IMAP kliensként.
Kezd az őrületbe kergetni, hogy elég sűrűn pittyen egyet-egyet, hogy új levelem jött, és a kis ikon is jelzi. De nincs új levél. -
kispx
addikt
válasz
jackal79
üzenetére
Ha jól olvastam Outlook nélkül csak egy irányban tudsz szinkronizálni és Outlookkal pedig már mindkét irányban lehetséges.
(#254) szabiii
"From what I was able to find, they are located in C:\Users\UserName\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\{b5f3929f-ba60-4632-ad4e-b602b1c8e007}\DBStoreThere is a contacts.edb file in there."
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok!
Windows Live naptárat, hogy tudnám a Google Calendar-al szinkronizálni?
Előre is köszi a válaszokat! -
szabiii
csendes tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
sziasztok
lehalt a dózer ügyfelem gépén, de le kell róla szednem a leveleket, főleg a címjegyzéket.
az OE -nél ugye ehhez az AddressBook.wab-ot kell menteni, ennél a 'csodálatos' levelezőprogramnál viszont nem találtam semmit, de még a neten sem...
valaki tudja, hogy melyik fájlban tárolja a címjegyzéket ez a csoda?
köszi! -
Gabesz87
veterán
Sziasztok!
Most álltam át Thunderbird-ről Windows Live Mail-re, mert a Thunderbird-ben valamiért a törölt levelek csak úgy eltűntek, nem találtam meg a Törölt elemek mappában, hiéába be volt állítva, hogy törlésnél oda helyezze a leveleket.
Na már most úgy néz ki, tudok küldeni és fogadni leveleket, kipróbáltam, meg jönnek is a levelek, de valamiért szinkronizálásnál ezt írja ki:Nem küldhetők vagy fogadhatók üzenetek a következő fiókban: T-online (......[itt a nevem van]). A(z) „Trash” mappa fejléceinek letöltése nem fejeződött be. Nem sikerült kijelölni a(z) „Trash” üzenetet az IMAP-kiszolgálón. Próbálja frissíteni a mappalistát, azután próbálkozzon újból a művelettel.
Kiszolgáló válasza: Mailbox doesn't exist: Deleted Items.Trash
Kiszolgáló: 'mail.t-online.hu'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCCD2
Protokoll: IMAP
Port: 143
Biztonságos (SSL): NemMi lehet a probléma?
-
Ace Ventura
addikt
Látom nem sok windows mail használó van itt

Azért én megkérdezném, hogy miért van az, ha fb-ról kapott értesítő mailt szeretnék megnyitni, akkor azt írja ki, hogy a windows live működése leáll.
Ha más e-mailt nyitok, akkor hibátlan.
Ötlet? -
mn72
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megváltoztatni a nevem amit a címzett lát,de nem találom sehol hol lehet ezt
változtatni.Köszi! -
emem
csendes tag
Kérem aki tud segítsen.
Rákényszerített a Microsoft, hogy frissitsem a live mailt. Ha nem frissitettem nem indult el, ha frissítettem attól kezdve nem tudtam sem válaszolni sem új levelet írni. Még az ablak sem nyílik meg. Most úgy használom, ha levelet akarok írni, egy korábbi állapotra állítom a számítógépet, gyorsan megírom a levelet aztán már kell is frissíteni az essentialst. Az igaz, hogy frissítés utáni induláskor kiír egy csomó mindent, de két folytatás klikkel elindul a live mail, csak levelet írni nem lehet. Amiket kiír azt nem értem, de egy kicsi idézet:
"WindowsLive.Wrider.Localization, Version=15.4.3538.513, Culture=neutral, PublicKey Token=31bf3856ad364e35" meg hasonlókat, meg, hogy piszkálni kell a regedittel.
Ha tudja valaki mit kell tennem, kérem írja meg. Köszönöm. -
PapírVilla
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő: van egy e-mail cím, amit otthonról és a munkahelyemről is használok, ahol más-más az Internet szolgáltató. Amikor otthonról küldök erről az e-mail címről, akkor nem tudom, hogy az otthoniról küldöm-e (ha nem, akkor nem megy el, hibát jelez), mert a feladónál csak az e-mail cím jelenik meg, nem a fiók neve, mint régen az OE-nél. Hogy lehetne ezt megoldani? -
negyedes
addikt
Valaki megtudna mondani hogy miert nem jelenik meg nehany kontakt a to mezoben? Akiknek irtam mondjuk 2 napja azokat feldobja, de akikenek nem irtam 2 hete azokat nem. Ez igy van megcsinalva?
-
vlevi
nagyúr
Sajnos nem sok választási lehetőség van

Thunderbirdöt nem szeretem, az Operából már kiszerettem, mert böngészőként egyre kevesebb örömöm volt benne, más levelező progit pedig nem ismerek
Olyat pedig, ami Google naptárat tökéletesen kezel, pedig végképp nem láttam. Vagyis láttam, de az az androidos telefonom... -
St3ven
addikt
Na, jó, akkor eldőlt a kérdés: nem telepítem fel a WML-t.

Semmi értelme a naptárnak, ha nem lehet beleírni úgy, hogy szinkronizálva legyen a különböző eszközeimen, illetve ponthogy gmail-es postafiókkal szerettem volna használni.
Szóval köszi az infót, rengeteg időt megspóroltál nekem ezzel a hozzászólással.

-
vlevi
nagyúr
"2. A naptára szinkronizálható a Google Naptárral?"
Részben.
A webes windows live felületen be tudod importálni a google naptárakat, és akkor ezt a windows live mail is látni fogja. De csak "olvasható" módban, szóval beleírni nem lehet.
Értelemszerűen ehhez az is kell, hogy legyen windows live ID-d, és a Windows Live Mailban bele legyél jelentkezve. Messengert nem fontos elindítani, csak a mail legyen bejelentkezve.
Amúgy milyen IMAP-ot használnál? Google-t? Azt nem ajánlom. Marha vacakul kezeli. Mármint működik, lehet levelet küldeni, fogadni, nem ez a gond. Az egy dolog, hogy letölti a levelet többször, de ha kapsz egy levelet, az rögtön három. Mert egy a beérkezett üzenetek között, egy az összes levélben, és mégegy esetleg a fontosak között.
Nem értem a dolgot, mert pl. a Mozilla Thunderbird teljesen jól kezeli a Google Imapot, de a WLM nem. Ahogy az Opera levelezője sem százas ebben.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy felteszem a Windows Live Mailt, hogy ezzel kezeljem a levelezésemet, IMAP rendszerben. Két kérdésem lenne:
1. Van csatolmány méretkorlát?
2. A naptára szinkronizálható a Google Naptárral? -
sz.j
nagyúr
Megint itt .....
Tudnátok ajánlani a Live Mail-hoz egy jó, lehetőleg automatikusan működő spamszűrőt?!
Valami olyan progit keresnék mint a Samihilátor, mert még XP volt a gépen addig az Outlook Expess-el ragyogóan működött a Spamihilátor, de sajnos a Win7 + Live Mail-el már nem ......

-
sz.j
nagyúr
Srácok, egy kis segítségre lenne szükségem!
A tárolómappát át szeretném helyezni a C-ről a D partícióra, hogy egy esetleges újratelepítéskor ne vesszenek el a leveleim, és annak rendje és módja szerint kiválasztottam a D partíción lévő egyik mappát majd leokézom, de nem történik semmi ....

Többszöri próbálkozás után, az OK-ra való klikkelés ellenére sem tűnik el a "Tárolás helye" ablak, akár 10-20 percig is ez látható ......
Ilyenkor mi van, hogy lehet ezt a jelenséget orvosolni?
-
vlevi
nagyúr
Ez sajnos csak ideiglenes, tüneti kezelés. Mert oké, hogy nem szinkronizálja azokat a foldereket, de hát ez nem megoldás. Nekem kellenek azok a folderek. Egyébként pedig, ha belépek abba a folderbe, akkor lazán leszinkronizálja, és megjelenik ugyanaz a levél mégegyszer.
Most pl. csináltam egy próbát, hogy megnézzem, amit javasoltál. Küldtem magamnak egy emailt, rögtön meg is lett háromszor. Egy az elküldöttek között, egy beérkezett és egy az összes levélben. A "fontos" folder szinkronját kikapcsoltam. De, ahogy beléptem a "fontos" folderbe, rögtön 4 levelem lett, mert leszinkronizálta.Kár érte

-
vlevi
nagyúr
Úgylátom, a WLM is beszopja a google IMAP-ját

Kaptam egy levelet, és rögtön három olvasatlan levelet mutat.
És mivel külön-külön letöltötte mindegyiket, ezért egyesével el kell "olvasnom" őket, hogy eltűnjön.
Azért jön három példányban, mert a gmail három különböző jelzőt is ráakaszt, amit a WLM külön könyvárba tartozó levélnek érzékel. Benne van a beérkezett üzenetekben, a minden levélben és a fontos levelek között is. -
kispx
addikt
Üdv a Live Mail-t szeretnék a Freemail-es címemet beállítani. De mindig a hitelesítésnél elakad. A hibára ráguglizva nem sokkal lettem okosabb.
Nem küldhetők vagy fogadhatók üzenetek a következő fiókban: Freemail (xxx). Időtúllépés következett be, miközben a kiszolgálóval kommunikált.
Kiszolgáló: 'freemail.hu'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCC19
Protokoll: POP3
Port: 110
Biztonságos (SSL): NemBeállítások:
A beérkező levelek kiszolgálója: POP3
Beérkező levelek: freemail.hu
Port: 110
Bejelentkezés egyszerű szöveges hitelesítéssel. -
vlevi
nagyúr
Szerintetek miért nem frissíti a WLM az RSS-t?
Alapértelmezett frissítésnek 1 óra van beállítva, és az egyes hírcsatornáknál az van beállítva, hogy az alapértelmezést kell használnia.
De nem akar frissülni, csak ha kézzel elindítom a frissítést. Akkor viszont minden lejön, tehát jók az RSS csatornák. -
atala
addikt
Végül az Outlook 2700 mellett döntöttem. Aránylag egész jól testre szabtam, most már használható. Egy gondom van vele, hogy csökkenő sorrendbe rendezi a leveleket. Tehát felül vannak az újak. Tudom át lehet állítani, de az alapértelmezettet nem, így ha létrehozok egy új mappát, akkor annál is csökkenő sorrend lesz.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Win Live mail naptárában mi kell ahhoz, hogy az emlékeztető aktív legyen? Szeretném ha valami felugró ablakban, vagy ilyesmivel figyelmeztessen az esemény közeledtére. Nekem szürke az opció... -
vlevi
nagyúr
Nem tudom. Én is viszonylag új vagyok a Windows Live Mailben, korábban az Operát használtam böngészőnek és levelezőkliensnek is. De az utóbbi fél-egy évben egyre többször hibásan töltött be oldalakat, úgyhogy váltottam. Thunderbirdöt nézegettem egy ideig, de valahogy az nem akart megtetszeni. Ez sem tökéletes, de asszem ezzel ki is fújt a Windows alatt használható ingyenes levelezőkliensek választéka, szóval maradok ennél.
Nekem csak 5 fiókom van

Viszont ebből az 5 fiókból 4 régi, már szinte mindenre csak a gmailt használom. Még néhanapján jön 1-1 levél a freemailre, úgyhogy a gmailt beállítottam úgy, hogy töltse be a gmailbe a freemailes leveleket, így a levelezőkliensben már be sincs állítva rendesen. Csak azért van ott, hogy a régebben oda érkezett levelek meglegyenek. -
atala
addikt
Köszi, akkor azt majd megnézem. De az akkor is zavar, hogy az össze email fiókom (van vagy 6 db) megjelenik bal oldalt. Így sem férnek el a mappáim. Nem értem, miért nem lehet testre szabni olyanra mint az outlook expresz volt. Ha már nem lehet használni az oe-t a win7-en.
-
atala
addikt
Sziasztok!
Meg lehet azt csinálni a Live Mail-nál, hogy nem kezelje külön a fiókokat? Most minden fióknak külön van beérkezett üzenetek mappája, és amikor lekérem az üzeneteket, akkor mindegyik új üzenetet külön, külön kell megnéznem.
Az outlook expresszben egy beérkezett üzenetek mappa volt, és oda érkeztek be a levelek.
Nem lehet ezt valahogyan beállítani? Mert én nem találtam. -
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Nos, kipróbáltam az IMAP klienst, gmail alatt. Hát, elég furcsa. Főleg az, hogy minden levelet letölt annyiszor, ahány címkét a gmail ráaggatott. Szóval ugyanaz a mail letöltődik a beérkezett üzenetek, az összes levél, a fontos levelek, a csillagozott, meg még mittudomén alá is, vagy ami 3-4szer lejön. Nem az igazi. Vagy ez minden IMAP esetén így van? pl. hotmaillel is?
-
törölt tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
igen, konkrétan az a helyzet, hogy a bejegyzett domain-hez kaptunk mailszervert is, de csak bejövőt, kifelé nem lehet vele küldeni. viszont mivel így be tudunk állítani @sajátdomain.hu címeket, így inkább azt használnám, mert elegánsabb. a probléma az, hogy eddig ment a t-online smtp-vel, de újabban nem hajlandó (beállítom, akkor néhány óráig megy, aztán nem). szóval ezért gondoltam, hogy a hotmail szerverével csinálnám (gmail-lel megy).
egyébként a fiók beállításánál ugye meg kell adni, hogy az adott fiók email címe micsoda (ez így hülyén hangzik kicsit), oda ha nem hotmail-est adok meg, akkor elutasítja az smtp a leveleket. most nincs előttem, de megnézem még holnap, hogy ezen kívül van-e külön válaszcím is. de igazából az lenne jó, ha a címzett @sajátdomain-ről érkező levélnek látná, nem pedig @hotmail-esnek. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
üzenetére
Tehát a hotmail kimenő szerverét akarod használni, más mail szolgáltató levelének elküldésére, mert szerintem az nem fog menni, nézd meg. Azt pedig minden fióknál be lehet állítani, hogy mit írjon ki feladó mail címnek, illetve ha választ nyomnak a levélre, akkor azt milyen mail címre küldje neked vissza, nem feltétlen oda ahonnan küldted.
-
törölt tag
hogyan lehet azt megoldani, hogy windows live mail-ben a hotmail-es fiókom mellé beállítsak egy másik szolgáltatón levő pop3-as fiókot, ami a wlm smtp szerverét használja? azt adja vissza hibaüzenetnek, hogy a "valami@domain.hu, a szerver visszautasította a feladó email címét". de pont azt szeretném, hogy ez az email szerepeljen a fejlécben, mivel erre akarom kapni a válaszokat. gmail smtp-vel működik rendesen, csak az smtp.live.com dobálja vissza ezzel az üzenettel. van valami megoldás rá, hogy hotmail-en keresztül menjen, vagy muszáj gmail-t használni?
-
vlevi
nagyúr
válasz
iceman1988
üzenetére
A Windows Live Mail elég egyszerűen tárolja a leveleket. Minden egyes levél egy külön eml állomány, a "C:\Users\VLevi\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail" könyvtár alatt. Itt több alkönyvtár van, levelezőfiókonként néhány könyvtár. Én úgy mentettem át Operából a leveleket WLM alá, hogy egy konvertálóprogrammal eml-é alakítottam az Operás leveleket, WLM-ben megcsináltam a fiókokat, és a tizenvalahányezer levelet drag&droppal behúztam a WLM-ba. Nem a könyvtárába, hanem közvetlenül a programba. Darálta a winchestert pár percig, de beemelt mindent.
De azt hiszem, virtuális gépen úgy is próbáltam, hogy közvetlenül a tárolómappába másoltam be a leveleket, igaz előtte itt is megcsináltam az email fiókjaimat.Viszont nekem is lenne kérdésem. Elvileg a beállításokban beállítottam, hogy kilépéskor törölje a törölt elemek mappa tartalmát, de többszöri próbálkozás után sem csinálja meg.
Mindegyik levelezőfiókom pop3-ra van állítva, de igazából már csak a gmailt használom. És van jónéhány rss feed is, de azokból sem törli a törölt elemeket. Ott marad a kukában, és ez engem zavar.
Amúgy szerintetek érdemesebb lenne átállni IMAP-ra? -
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
A következő történt a Live Mail-emmel: Az olvasóablak üres, a feljécben pedig megjelenik csatolmányként egy szövegfile (.txt) és egy ugyanolyan nevű *.html, amik megnyithatatlanok, ugyan úgy, mint a rendes csatolmányok. A régi üzenetekkel is ezt csinálja, amik biztosan jól voltak letöltve.
Van valakinek ötlete?kösz
M
-
Itcasvo
csendes tag
Elmondanátok nekem, hogy a windows live mail programban hogyan lehet azt beállítani, hogy a már letöltött maileket se mutassa, ha nem beírom a jelszót, hanem ki x-elem az ablakot? Lehet ilyet egyáltalán?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
iceman1988
üzenetére
Arról csináltad a visszaállítást is gondolom, programokat tett vissza vagy csak magát a Windowst?
-
iceman1988
tag
igen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
iceman1988
üzenetére
Tehát külön a leveleket nem mentetted le csak Windows biztonsági mentést nyomtál?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
iceman1988
üzenetére
Ha meg vannak a lementett levelek egy fájlban, akkor a Windows Live Mailben file menü importálás és betallózod a fájlt amibe le vannak mentve a levelek.
-
iceman1988
tag
Sziasztok!
Van egy eléggé komoly problémám amit nem igazán tudok megoldani. A gépről készült egy windows biztonsági mentés. Elvileg az email-ek is le lettek mentve amik windows live mail-ben voltak. Pontosabban amiket ez a program kezelt. A kérdésem a következő...
A vinyó meghalt ami ezeket az adatokat tartalmazta ki lett cserélve egy újra. Win7 fel lett rakva és minden egyéb program. Elkezdtem visszaállítani a biztonsági mentést de a mail-ek sehol sincsenek. Mit tudok kezdni ezzel a helyzettel? A Windows Live Mail-ben kell e valamit még pluszba beállítani? Eléggé fontos dolgokról lenne szó!
A segítséget előre is nagyon megköszönöm!!!Üdv: Balázs
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
14.0.8117.0416 verziójú live mail van fent a gépemen. Minden második, harmadik indításnál behal az egész még a bejelentkezésnél.
Tapasztalt már ilyet valaki?
32 bites WIN7 Pro van fent, minden frissítés engedélyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Névjegyeket sem tudom átvinni.