Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
sziasztok!
A következőt kalózkodtam.Tegnap még kitekintő gyorsvonatot (GYK
utlook expressz)használtam XP alatt.Mivel telepíteni akartam a 7et,előtte leszedtem a Win live mail-t,szinkronizáltam az OE-vel,exportáltam a fiókokat,üzeneteket,névjegykártyákat.
7 telepít,live mail leszed,telepít,importál.Odáig minden ok, hogy címlista,beállítások,fiókok(nem bizt, hogy ebben a sorrendben).Címlista látszik,beállítások mennek,postafiók frissít.DE! láttam,ahogy importálja a leveleket,szám szerint,mappa szerint,stb.De nem jeleníti meg!Minden emilhez tartozó mappa üres,nincs benne levél.
Van valami 5letetek?Estetleg uninstal,re install,és más sorrendben pakoljam vissza a dolgokat?Csinált már valaki ilyet?PLS help! Fontos levelek lennének!
Köszi!
Dodo
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Crimson Desert
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
utlook expressz)használtam XP alatt.Mivel telepíteni akartam a 7et,előtte leszedtem a Win live mail-t,szinkronizáltam az OE-vel,exportáltam a fiókokat,üzeneteket,névjegykártyákat.