Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz biker #84 üzenetére

megértem a frusztrációdat, de egyvalamit tisztázzunk: a Windows Live Mail egy otthoni felhasználásra szánt levelezőprogram, az Outlook pedig céges környezetbe való Exchange kliens. amit te akarsz, az a legritkább esetekben szokott csak előfordulni, ez ugyanis "downgrade"-nek számít, az ember ritkán teszi át az adatait egy sokkal "butább" programba.

a legegyszerűbb megoldás egyébként (mert elmondásod szerint az ügyfélnél igen szép rend van), hogy beállítod Outlook-ba az újonnan használni kívánt fiókot IMAP-ként, majd Outlook-on belül átdobot a mappákat abba és megvárod, amíg felszinkronizálódnak. ha ez kész, bejelentkezel ugyanabba a fiókba Live Mail-lel és megvárod amíg letölti a cuccokat.

anno én is így költöztem Hotmail-re, Outlook-ra feltettem a Hotmail Connector-t és megvártam, amíg felmennek a levelek.

egyébként tudtommal Mac-en is legalább három lépés: Outlook-ból kihuzogatod fájlrendszerbe a leveleket, azokat átviszed Mac-re, ott Entourage-be beimportálod őket és onnan már tud importálni a Mail is.

Új hozzászólás Aktív témák