Új hozzászólás Aktív témák

• AttyVin

aktív tag

Kénytelenségből használom, bár a korábbi Windows Mail (Vista) sem volt nagyon jó.

Az egyszerű levelezési feladatokhoz (ír, küld, fogad, több postafiók) semmi sem kell, mint ami az Outlook Express-ben is benne volt. Nekem már az Outlook is túl sok.

Nekem hasznos, hogy mindkét "Mail" egyedi file-ban kezeli a leveleket, de persze ez sem tökéletes.

Egyetértek azzal, aki visszalépésről ír.

Jelenleg 7 fiókom van, de a levelek rendszerezését nem eszerint, hanem tartalom, téma, illetve a fealdó szerint végeztem mindig is. Mint gondolom sokan mások is.

Lehet-e valahogyan kiiktatni ezt és csak a "szokásos" mapparendszert alkalmazni, mert irgalmatlanul sok idő kibogarászni, mi hova tartozik.

Ha a Tárolómappákat "felhúzom" (címre kattintva jobb egérgomb Fel parancs) a lista tetejére (mondjuk a Gyorsnézet alá), akkor újraindításkor mindig leviszi a fiókok alá. Lehet-e ezt valamilyen módon rögzíteni.

A válaszokat előre is köszönöm, de lehetőleg kíméljetek meg a "miért nem az X, Y, Z levelezőprogramot használod" javaslatoktól! Közel 4000 levelet kell kezelnem (pl. konferenciák, pályázatok, stb.), amiket biztonságban és lehetőleg használható formában szeretnék tudni.

Új hozzászólás Aktív témák