Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
Igen az RDS nek is van egy pár szabványa, de én még ilyen hibával nem találkoztam.
Utánna keresve találtam egy ilyen komplett szoftver frissítést neked, hátha ilyen fejegységed van.
Esetleg ahol nem él a link a link szövegébe lehet megtalálod a fájl nevét és még az alapján kereshetsz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga GEN 9/14"WUXGA /2-in-1/Ultra 7/165U vPro/32GB/512GBB SSD/ÚJ/GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V051 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest