- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
Aby_2014 #71674 üzenetére
Csak most olvasom, hogy mi történt!
Gyorsan megnéztem a Frissítési előzményeket, és nálam ez a gyilkos frissítés 6.-án szombaton települt. Nekem is AMD-s laptopom van. [kép]
Nincs gond azóta sem, talán nekem szerencsém volt vagy mégsem voltam érintett. -
krealon
veterán
válasz
Aby_2014 #69899 üzenetére
"A lapozó a C:-n van (SSD), nem állítottam semmit a beállításokon tegnap este óta csak úgy megjelent és most minden indításkor kiírja a gép. chkdsk /f /r futtattam, nme talált lemez hibát... most épp egy sfc /sannow folyamatban, mi lehet a gond?"
Epitett vagy brand gep?
Gep / alaplap tipusa?
A tarolo tipusa? (A firmware verzioszama?)
Windows verzioszama? -
King Unique
titán
válasz
Aby_2014 #60952 üzenetére
A 1703-ban még annyira nem is nézegettem és nem állítgattam, de elvileg vannak a tiltására további opciók is:
• How to Stop Windows 10 From Automatically Updating Hardware Drivers
• Disable Automatic Driver Updates Installation via Windows Update -
Tosee
őstag
válasz
Aby_2014 #60437 üzenetére
Sajnos nálam sem működött tökéletesen!
A hiba rögzítésre került az eseménynaplóba! Ezeket a hibákat utorrent bezárása után vette fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest