Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
gergobaby
üzenetére
Így van vállalati szempontból vizsgálva tudok vállalatot ahol az XP-t sem váltották volna le minden gép esetében ha marad támogatása a rendszernek. Nálunk pl. a műszakvezetői, stb alap gépek, amin egy SAP fut a régi XP-vel vásárolt gépek is bőven elegek voltak. Ha megszűnik a Win7 támogatása mint az XP-nek akkor majd azt fogják venni a cégek ami akkor lesz, mindegy hogy fog kinézni.
-
edari
őstag
válasz
gergobaby
üzenetére
Most pont az történik amit az első hsz-ben írtam: hogy sokan írják hogy jó meg minden, de közbe mégse, mert nem terjed az os, akárhogy akarja az ms. Tudom, hogy ebbe sok minden közre játszik, mint pl. az h a vállalatokat nem érdekli. Arról nem is beszélve, hogy amikor az 8 megjelent, micsoda fikahadjárat vette kezdetét. Ebből kellett volna tanulniuk, és nem úgy folytatni a mesét, hogy beraknak egy fattyú start menüt, és puff itt van nektek a win10. Kicsit komolyabban kellett volna ezt venni.
Én pl. szerettem a vistát, én se értettem hogy mi bajuk volt vele az embereknek (jó, voltak vele stabilitási problémák), én szerettem. Így megértem az elégedett tábort is, nem is igazán szoktam az ilyen témájú vitákba belemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi