Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
jackal79
üzenetére
Igen, ott LEHET.....attól függ , hogy milyen régi az alaplap, vagy ha újabb is...akkor milyen FW ( firmware ) van rajta.
Mert ugye a BIOS-okat is lehet fríssíteni.
A gyártók honlapján kell szétnézni a saját deszkád adatlapjánál.
Néha érkeznek új funkciók a BIOS-okhoz....néha csak hibajavítások vannak az újabb FW-ben. -
Cs1csó
titán
válasz
jackal79
üzenetére
Igen, a rendszer érzékeli majd az új RAM modulokat és e szerint konfigurál és kész, talán ezután még egy restart nem árt, ami már gyorsabb lesz és kész.
Jah és nem márt ha ki van kapcsolva a " gyors rendszerindítás" opció. Sőt a RAM csere előtt is legyen kikapcsolva.
-
Taci
addikt
válasz
jackal79
üzenetére
Az első kettő (Minden alkalmazáscsomag és Minden korlátozott alkalmazáscsomag) nekem nincs jelen.
A többinél így van:
Teljes hf., Mód., Olv. és v., Olv., Írás, Spec.
SYSTEM: Teljes hf., Mód., Olv. és v., Olv., Írás
Rendszergazdák: Teljes hf., Mód., Olv. és v., Olv., Írás
Felhasználók: Olv. és v., Olv
Hitelesített felhasználók: Mód., Olv. és v., Olv., Írás -
Taci
addikt
válasz
jackal79
üzenetére
Most kipróbáltam egy random exe fájlra úgy, ahogy írtad: jobb egérgomb --> Tulajdonságok --> Biztonság --> Csoport vagy felhasználó neve: Users (magyarul nyilván Felhasználók) --> Szerkesztés --> Megtagadás oszlopból a felső, ami minden alatta lévőt kijelöl --> Ok.
Ez elvette tőlem is a jogot a futtatásra, ugyanaz a hibaüzenet jött, mint neked.
De visszamentem ugyanúgy a Szerkesztésig, rányomtam az Engedélyezés oszlop felső elemére, ez eltüntette a Megtagadás oszlopból a pipát, aztán kivettem azt az egyet még az Engedélyezés első eleméből (hisz' az alapból sem volt megadva), Ok, és máris működött újra.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest