Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Doner
üzenetére
Nem, én a tényeket és az ismert információkat írtam le, aki itt személyes frusztrációból írogat a telepítési - aktiválási kudarc okán, illetve már-már trollkodik, az te vagy, mert ciki hogy többszörösen is benézted a dolgot és nyilván egyszerűbb mindent a Windowsra fogni, erről van itt szó.

"én sem a linkelt leírással oldottam meg és készítettem el a pontos esd iso t hanem a saját eszemet használva jöttem rá mit kell csinálni."
Mivel ESD ISO-t az MCT-vel lehet letölteni + UUP dump módszerrel, amit a linkelt útmutatók szemléltetnek, ezért érdekes vajon milyen egyén módon lett megoldva. Ha a saját kútfő annyira hatékony, akkor akár arra is rá lehetett volna jönni, hogy melyik ISO-fájlt kellene letölteni, meg hogy nem kellene okvetlenül újratelepítés hanem megoldható lenne klónozással is, + hogy ha valamiben nem biztos a felhasználó akkor előtte inkább kérdezni kellene, stb.

Ha figyelmesen elolvasnád amik le lettek írva és linkelve, akkor nem feltétlen írnál olyat hogy nem kivitelezhető a klónozás, mert ha pl. egyszerre nem szerelhető be a PC-be a forrás- és a célmeghajtó is akkor lehet a klónozás idejére USB-n is csatlakoztatni a célmeghajtót, + a képfájlba mentés és visszaállítás is opció ilyenkor ami ugyanazt az eredményt adja, stb.
Az pedig megint érdekes, ahogyan felveted "ki állította", közben meg olyat írsz és olyat forgatsz ki, ami olyan formában nem lett leírva és még direkt ki is lett emelve hogy belakott rendszernél... Az meg kb. semmit nem jelent, hogy nálad csak a "qbittorrent meg egy böngésző" van, mert nyilván nem minden felhasználónál ez a helyzet és nyilván nem véletlenül mellékelnek az SSD-k gyártói sem célprogramot a klónozáshoz.Le lett már írva hogyan működik az aktiválási hibaelhárító, hogyan kell értelmezni a kapott hibakódot, a nemrég linkelt microsoftos leírás pedig szemlélteti milyen kiadások között és milyen módszerekkel oldható meg az editon downgrade és upgrade, stb. Az hogy te ezt, a tényeket és az ismert információkat nem vagy képes megérteni és elfogadni, hanem hajtogatod továbbra is a vágyálmodat és olyan működést vársz el ami jelenleg nem létezik olyan formában, az már egyéni probléma és igen, fel kellene végre ébredni...
Igen, látjuk mennyire nem érdekel, azért írogatod itt hosszasan az "okosságokat" és magyarázod vehemensen kb. a nagy semmit, sőt még 2 hét után is.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest