Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledan
csendes tag
Egy ideje ki van szedve, de semmi változás.
Sikerült kicsikarni BSOD-t fagyás utáni restarttal (kikapcsolás nélkül), a dxgmms2.sys nem tetszett neki valamiért (elvileg ennek a DirectX-hez van köze). Viszont a dxdiag se mutat semmi hibát, így továbbra se jutottam előrébb.
(Egyébként a fagyásoknál ez a furcsa, hogy teljesen random jönnek elő, nem webes videó vagy Flash játék megnyitásakor, hanem valamikor futás közben. Teljesen véletlenszerűen, nem látok semmi logikát abban hogy mi váltja ki.) -
ledan
csendes tag
Konfig:
- ASUS M5A97 EVO R2.0 alaplap
- 2*4 GB 1866MHz DDR3 RAM Corsair Vengeance Kit
- ASUS Radeon R9 270 2GB
- 120GB Samsung 650 Series SSD
- AMD FX 4-Core FX-4300 dobozos Socket AM3+
- Chieftec 600W Smart tápegységMemtest és stressztesztek hibátlanok, egyikkel se sikerült reprodukálni a fagyást. A hűtés nem okozhatja, mert nagyobb igényű játékok és programok simán futnak. VGA-val nem hinném hogy gond lenne, bár nagyon ritkán leáll és újraindul a képernyőillesztő, de ez szoftveres hiba lehet.
Táp szerintem elég a konfighoz, illetve júliusban lett véve a gép és több hétig hiba nélkül futott rajta a Win7. A Win10-re váltás után pár héttel jöttek elő a fagyási hibák, azóta kutatom mindenhol az okát.
Az sfc /scannow és DISM körökön is túl vagyok, 0 korrupt fájl. -
-
ignisz
senior tag
Intézőben másoltam a mappát az onedriveba. PDF fájlokat tartatlmaz. Jobb klikk után egy megosztással kapcsolatos lehetőség van, akkor egy fiókkonfiguráló varázsló jön elő. Nem tudom megnézni WEB-es felületen se. Valószínűleg tényleg rendszer hiba van. Később újra próbálkozok. Köszönöm a segítséget.
-
Bizonyos programokkal szinte azonnal is elő tudom idézni a hibát.
Pl ha fut a dropbox kliens, és kép érkezik bele. Nézd meg a dropbox fórumot, százezer oldalas topik van erről...
Vagy tixatival ha jó sok torrentet beindítok egyszerre...
Vagy steammel sokszor mindegy mivel játszok, mire kilépek már nem működnek...
De van, hogy egy hétig se jön elő a gond... rengeteg megoldást is vélelmeztek már redditen, meg ittott máshol, de mind csak ilyen sufni bénázások, vagy rakd újra a windost jellegűek. Megoldás nincs a gondra, maximum workaround, ami van akinél működik, van akinél nem...
A hiba egyértelműen a windows shell ui-ban van. Egyszer pl attól megjavult menet közben is újraindítás nélkül, hogy valami update jött az app store-hoz. Frissített a calendar meg mail appot, és utána ment a start menü is meg minden újra... egy darabig... -
FefeeX
veterán
Nem hiszem, hogy mindenkinél általánosan jelentkezik, mert akkor már megoldották volna.
Ettől még a hiba létezik, ha szeretnéd, videót csinálok róla, hogy amilyen lendülettel kattintok, úgy tűnnek fel és egyből el a wines appok.
Egy hibánál sosem azt kell bizonyítani, hogy van olyan gép, amin nem jelentkezik... -
cigam
titán
Sőt ma az EaseUS Todo Backup Home verziója is ingyenesen beregisztrálható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Sikerült kicsikarni BSOD-t fagyás utáni restarttal (kikapcsolás nélkül), a dxgmms2.sys nem tetszett neki valamiért (elvileg ennek a DirectX-hez van köze). Viszont a dxdiag se mutat semmi hibát, így továbbra se jutottam előrébb.