Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
Üdv
Csak okulásként írom le : egy ismerősöm 120Gb ssd-t kölcsönkértem, mert azon volt a bf5 'letöltve'😉. Szóval azon volt az oprendszer is. Hazavittem aztán bepattintottam, gondoltam átmásolom az 50 gigányi anyagot. Tudni kell, hogy a gépwmben 1 db nvme 256Gb ssd van amin az oprendszer van meg van egy D meghajtó ( 521Gb ssd).
A 'D' meghajtóra kibontottam a játékot , minden fasz@. Kivettem az ismi 120as ssd-t aztán hazavittem, ott bepattintottam a gépbe. Aztán jöttek az indítási hibák stb, végül elindult..de. Úgy néz ki hogy vmi történt az op rendszerrel..összeakadtak?
Másnap itthon a gépem próbálom indítani , errorral újraindul, majd minden ok...de a D meghajtóról eltűnt majdnem minden,mivel volt még egy metro exodus játék is, csak a bf5 daemon tools volt fent..
Ilyet még nem láttam, húzhatom újra mindkét gépet.[ Szerkesztve ]
A semmiért vállalom a felelősséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest