- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Van valahol valami konkrét arról mi az ami tutira tiltható a win 10-ben? Azaz mi az ami nem kellhet az alap működéshez? ( most ne azt nézzük mire van szüksége valakinek mert az mindig más, azt egyénileg kell eldönteni) , az érdekel hogy a plusz extrákból mit lehet irtani ahhoz hogy a működés stabil legyen. ( nem kell pl áruház, cortana, stb)
Nem szeretem nagyon ha olyan dolgok futnak a háttérben amik számomra feleslegesek. Régen még az xp-ből csináltam magamnak tuti telepítőt amiben csak az ment ami kellett, a feladatkezelőben kb 7-8 futó process volt, jó gyors is volt a rendszer, jó lenne 10-ből is letiltani sok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest