- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nessiel
tag
Sziasztok!
A mai napon telepítettem egy friss windows 8.1 rendszert. Egy számomra nagyon idegesítő dologgal találtam szembe magam. A kezdő képernyő bal felső sarkához közel egy fekete téglalapban megjelent egy hangerőszabályozó csúszka, ami fixen ott van és nem lehet elmozdítani. Van esetleg ötletetek, hogy hogyan lehetne eltűntetni?
-
kory24
őstag
Egyébként melyik a jobb?
- Ha friss win-re felteszem a gyártók oldaláról leszedett drivereket (chipset, vga, lan, audio, stb)
- Vagy ha hagyom hogy a win húzza le netről magának automatikusan?
-
kory24
őstag
válasz
kory24 #66696 üzenetére
Ilyet találtam:
Windows 8 és Windows 8.1 indítása csökkentett módban
De ha nicns képem, hogy állítsam be az msconfigban....
Kivették egyik igen hasznos funkciót?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Feltettem a wint.
Majd telepítettem a vga drivert és amikor a videókártya illesztőprogram telepítéséhez ért elment a kép, de vissza nemjött (nem támogatott frissítést állított be valószínűleg)
Reset gombot megnyomva is a bejelentkezéstől már No Signal...
Win 8.1 alatt van olyan speciális indítási menü mint win7, xp esetén? (Legutólsó működő állapot indítása vagy csökkentett mód)
Mert akkor eltávolítanám a vga drivert.
Bár egyébként meg nem értem, mert sokszor telepítettem már fel a wint és ezt a drivert és eddig nem jártam így.
Próbáltam a telepítővel bootolva windows felújítást, de egy hiba miatt nem történt változtatás......
-
khorvat
senior tag
Laptopra akarok windows 8-at telepíteni úgy, hogy a gép windows 8 kulcsát még nem tudom.
1. Honnan tudok egy Windows 8 magyar 64bit telepítőt letölteni?
2. A Windows 8 telepíthető kulcs nélkül is, vagy rakjak fel egy windows 7-et olvassam ki vele a windows 8 kulcsot a BIOS-ból és utána csináljak egy tiszta windows 8 telepítést? -
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Néha ha a valamit elakarok indítani ezt a hibát kapom:
De 2.ra már jó.
Mi lehet az oka?
Ezt találtam neten,de iylen frissítést nem találok.
Ez csak vmi sw-es gond avgy esetleg hardveres?
memória kizárva (1 éjjel ment memtest)
-
t72killer
titán
Ha ennyire fertőzött, ahhoz combosabb megoldás kell, a windows "közreműködése" nélkül. Pl Kasperksy rescue disk vagy egyenesen többféle rescue disk.
#66687: nem csak az önvédelemre gondoltam, hanem a felismerési képességekre is. Egy 2-3 lemezes mentőcsomag amit linkeltem (Avira, bitdefender, Kaspersky-kombó a kedvencem) jobb esélyekkel indul.
#66678: a vezérlőpultban a windows update beállításai között keresd a megoldást. Amúgy nem tiszta, te vagy a rendszergazda?
-
Geryson
addikt
Sziasztok! A hétvégén újra akartam húzni a gépem (a format c:) megvolt, de utána elgondolkoztam, hogy mit rakjak fel. Eddig 7-64-est nyomtam, de lehet 8.1-et kellene akkor már nemde? Jól emlékszem, hogy a 8.1 a 8.0 javításait már tartalmazza, tehát a 8.0 eleve kizárva? Vagy tegyek inkább 10-est?
-
netpeti98
addikt
-
Bo Nyo
újonc
Véletlenül "rendszergazda" letiltotta a Windows Update-t.
Persze észre sem vettem, azt sem tudom hol kell letiltani, ez a probléma, mert nem tudom visszacsinálni.
Alul a tálcán megjelent a piros zászlócska, onnan tudom.
Az az egyik kérdésem, hol kell visszaállítani, mert jelez a zászló, hogy frissítsek. de nem tudok.
Nem régen van win 8-am, minden nagyon új nekem.
--------------A másik: rengeteg reklám jön fel, mielőtt megnyitnék egy linket, játékok is jó pár, társkereső oldalak stb. Javasolták,, hogy a bővítményeknél töröljek, pipa ki, és kuka.
Ez sem javított a dolgon, ezután én balga véletlenül kitöröltam az összes krómhoz tartozót bővítményt,
mivel nem tudom mik voltak ott, nem tudom visszacsinálni, talán ez is bekavar mindenbe..
A reklámok azóta is jönnek.
-------------------------------
Ezen kívül le is lassult a gépem sűrűn feljön egy ablak Várjon, vagy kilép, meg 'Ajjaj' utána meg egy segítség, amit végigcsináltam,
jó volt utána 1-2 napig, most megint felugrik, hogy várjak, vagy lépjek ki. stb.Köszönom, ha valaki segít!
-
YM
senior tag
válasz
szabonagyur #66675 üzenetére
De pont ezt mondom h csak 1 OS-t lát ott is.
-
YM
senior tag
Miért jön fel minden gépindításkor, hogy melyik Win-t akarom betölteni?
Elvileg csak 1 van fent és a System Configuration / Boot fülön is csak 1 opciót ír.
Nem lehet ezt az ablakot vhogy kikapcsolni? -
Bo Nyo
újonc
Két problémámra kérnék segítséget! Új vagyok az oldalon, mindenkinek szép napot kívá
nok!-Nem régen van Windows 8-am.
Véletlenül letiltottam a frissítésst, és nem tudom hol kell visszaállítan, észre sem vettem, de a képernyő
jobb oldalán megjelent a piros zászló.- Rengeteg reklám jön az oldalra, ha egy linket megnyitok.... azt a tanácsot kaptam, hogy a bővítményeknél
töröljek...pipa ki, és kuka...nem nagyon volt változás, így én balga teljesen kitöröltem a bővítményekekt...
sajnos nem emlékszem, mik voltak ott, mert most változatlanul jönnek a játéktermes és egyéb reklámok, talán
több is mint előzőleg...Köszönöm, ha valaki segítene.
. -
jety91
őstag
Sziasztok!
Erre tudna valaki egymegoldást találni, hogy normálisan nézzen ki? Visszaraktam a 8-at a Win10 után, és azóta ilyen gyönyörűségesen néz ki...
Ui.: Látom nem csak nekem van ilyen problémám
Illetve, van egy olyan problémám, hogy sokszor "elveszti" az összes aktív ablak az aktívságát (villódzik az ablak fejléce), ez mitől lehet?
-
k-adi
nagyúr
Hello. Bocs ha rossz topic...
Feléve hdd csere volt a notiban. Tegnapig jo volt. Tegnap este a win8.1 bejelentkezésnél nem jutok tovább. Beírom a jelszavam, tölt, kifagy. Az asztal nem jön be.
Mi a baja? OS hiba vagy megint haldoklik az új hdd benne?? (extrém lassulás is tapasztalható volt, a startup idő is duplája volt tegnap és volt olyan eset is amikor több percig nem történt semmi pedig ranyomtam a gombra) (többször próbáltam újraindítani hátha...) -
törölt tag
Windows 10-et leszedtem, 8.1-et tisztán telepítettem a gépemre, szinkronizálta a témát magától, ami valószínűleg bezavart, ugyanis ilyet produkál egy jobb egérgombra a tálcán lévő ikon:
Hiába állítottam át a beépített vonalak és színek témára, akkor is így maradt.
-
genndy
addikt
válasz
Citroware #66665 üzenetére
Nem mindegyiknél működik, úgyhogy a pontos válasz hogy játéka válogatja, nincs egységes jó megoldás. Alt+Tab általában jó lehet, de van olyan játék ami simán crashel rá, olyanoknál az marad hogy nem teljes képernyőn futtatod. Néhánynál van borderless window megoldás/mod, Witcher 3-nál ezt pl. gyárilag beletették.
-
Windows 8.1
Ha játszok egy videojátékkal, akkor az ugyebár teljes képernyős. De ha nem akarok kilépni a játékból, csak levinni a tálcára, hogy megnézzek egy fél percre az interneten valamit, azt hogy lehet megoldani?
Valamelyik játéknál elég, ha megnyomom Start gombot, akkor kijön belőle a kezdőképernyőre, míg más játékok esetében nem csinál semmit, csakis a Ctrl+Alt+Del parancsra hoz elő másik ablakot a játékból (a feladatkezelőt), amikor is legalább levihetem a tálcára a játékot, de ez nagyon kényelmetlen és összevissza szerencsétlenkedik a gép az ablakok közötti váltogatással.Szóval az lenne a kérdésem, hogy van-e valamilyen egyszerű megoldás arra, hogy egy játékot a futtatás megszakítása nélkül mellékvágányra tegyem?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
a Dell topicban nem sikerült kiderítenem, és igazából tippem szerint ez inkább OS meg ssd specifikus dolog lesz. adott egy Dell E6440, amibe egy új ssd került (250-es Samu 850 EVO). minden driver fent van és rendben dolgozik a gép, de van egy ilyen problémám:
a könyvtárakban az ikonok nem jelennek meg, csak hosszú másodpercek után. a catalyst control center is csak nagyon lassan jelenik meg, illetve a chrome is lassan tölt be. a többi programindítás, telepítés és futtatás alapvetően gyors volt. ez mitől lehet? még nem állítottam be az ssd-re vonatkozóan semmit*, de ha tippelnem kéne, akkor ssd és win8.1 fronton keresendő az ok. szerintetek?
*de anno az asztali PC-m alatt sem, és nem volt ilyen problémám
erre van valamilyen ötletetek? előre is köszönöm, ha tudtok segíteni
-
domerator
veterán
Colorovo win 8.1 tabletem mi a pek faxaert rendezi at idonkent a desktopon levo ikonokat az o uri kedve szerint?
-
sysrq
őstag
válasz
szabonagyur #66656 üzenetére
Futtatással secpol.msc. ablakban megváltoztathatom magánjellegűre de nincs hatással a Vezérlőpultra, kijelentkeztem, újraindítottam, lehet másképpen kellene elmenteni. Bár hónapok óta nem léptem be a Gépházba de nem értem most miért nem enged, lehet onnan indul a hiba.
-
sysrq
őstag
válasz
szabonagyur #66654 üzenetére
A Change PC Settings (Gépház) megnyitása után visszadob az asztalra.
-
sysrq
őstag
válasz
szabonagyur #66652 üzenetére
Köszi. Máshonnan meg tudom oldani? Ha jobbra húzom az egeret és a felbukkanó menüből a beállításokból alulról nyitom meg a Gépházat", bedobja egy másodpercre a fogaskereket és visszadob az asztalra. ?
-
betyarr
veterán
van egy windows update logom a sikertelen frissítésről.ebből valaki megtudja mondani,hogy miért sikertelen?vagy mi a teendő?
-
keszo
őstag
válasz
szabonagyur #66648 üzenetére
Nagyon-nagyon szépen köszönöm.
Elnézést az értetlenkedésért -
keszo
őstag
válasz
szabonagyur #66646 üzenetére
Oké
Ha több előre rajzolt kép van akkor hogy lehet váltani köztük -
keszo
őstag
válasz
szabonagyur #66644 üzenetére
Én úgy értelmeztem az írásodat, hogy a "Csempe alatti kép vagy az asztal hátteret lehet"
-
keszo
őstag
válasz
szabonagyur #66639 üzenetére
A csempék alatti érdekel, nem az asztal ebben kérném a segítségedet.
(#66640) SP4C3
Hát megnézem bár ilyet még nem találtam
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
donmackó
addikt
A BITS szolgáltatás hibába ütközött az internetátjáró-eszközzel való kommunikáció során. Ellenőrizze, hogy az eszköz megfelelően működik-e. A BITS a rendszer legközelebbi újraindításáig nem próbálkozik az eszköz használatával. Hibakód: 0x80004005.
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-Bits-Client" Guid="{EF1CC15B-46C1-414E-BB95-E76B077BD51E}" />
<EventID>16393</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>3</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2015-08-08T09:46:57.060887300Z" />
<EventRecordID>8112</EventRecordID>
<Correlation ActivityID="{86109782-D1A0-0001-D59B-1086A0D1D001}" />
<Execution ProcessID="1108" ThreadID="4104" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>Mackó</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
- <EventData>
<Data Name="ErrorCode">2147500037</Data>
</EventData>
</Event> -
keszo
őstag
Láma kérdések, de segítsetek mert nem boldogulok:
Win 8.1-nél hogy lehet megváltoztatni a csempék alatt lévő hátteret?
Valamint hogy lehet törölni a fiók képet? ( újat lehet felvenni de ott marad a régi is, azt hogy lehet törölni)
Köszönöm -
-
donmackó
addikt
Üdv!
Ez milyen hiba lenne?:
A BITS szolgáltatás hibába ütközött az internetátjáró-eszközzel való kommunikáció során. Ellenőrizze, hogy az eszköz megfelelően működik-e. A BITS a rendszer legközelebbi újraindításáig nem próbálkozik az eszköz használatával. Hibakód: 0x80004005.Gyártói oldalról telepítve van a hálókártya (alaplapi) driver.
-
Daniel25
újonc
Sziasztok 1 hete raktam fel én is a Windows 10 de nekem sajnos sokkal lassabb mint a Windows 7 volt és Google Chrome használata közben YouTube videók hangja nem jó de az új Microsoft Edge benn működik jól de az is elég lassú ti a Windows 7 vagy a Windows 8.1 ajánlanátok nekem amíg jó lesz a Windows 10 köszönöm csaó.
-
nucky30
tag
Másnál is rosszalkodik az OneDrive ??
-
szepsy
senior tag
válasz
quailstorm #66620 üzenetére
hozzá nem nyúltam ahhoz a meghajtóhoz, egyből írtam ide
mégegyszer köszi
-
szepsy
senior tag
válasz
quailstorm #66618 üzenetére
Köszi sikerült a minitoolal
Elvileg nem sérült fájl vagy ilyesmi ugye? főleg zenére gondolok...
-
szepsy
senior tag
Hali.
Nagy segítség kellene.
Egy 80gb-os sata vinyó két részre van osztva, volt egyszer rajta win, ezért lett egy 100 akárhány MB-os partíció is.
Na én ezt most szépen letöröltem az egyik partícióval együtt, ami televolt zenével, képekkel...
Win telepítővel csináltam.Olvasgattam ezt azt milyen progival lehet próbálkozni.
Olyan írjon legyenszíves aki boiztosra tudja milyen progi kell.Mert most ez van
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok, itt is feltenném a kérdést, mert nem gondolom, hogy csak win7-et érinthet, talán ugyan ezt írná ki 8.1-en is.
Egy programot telepítenék fel, de telepítés közben megszakad (win 7 x64-en) ezzel a hibaüzenettel:
"Error writing to file: DroidExplorer.ShellExtension.dll. Verify that you have access to that directory."
error code: 2350Kipróbáltam rendszergazdai jogosultsággal futtatni és más meghajtóra, könyvtárba is telepíteni, de ugyan azt a hibát írja ki telepítés közben. A programnak van x86 és x64-es változata is, természetesen az x64-eset szeretném telepíteni.
Esetleg valami még kell hozzá, külön feltelepíteni, és ha igen, pontosan miket? -
törölt tag
válasz
Buster17 #66613 üzenetére
Igen. Ha csak ráfrissitesz a mostani rendszeredre,akkor igen. és főleg ha minden kompatibilis vele,akkor minden fog működni gond nélkül. és ahogy az előttem lévő irja,. max a virusirtóból kellesz keresned, aminek már csinaltak win 10 támogatást. mint pl. az ESS 8-nak
-
poirot
őstag
win. 8.1-em van. Tegnap vettem észre, a feladatkezelő együtt indul a win-nel, és rögtön le is rakja magát a tácára, alig lehet észrevenni. Ha megnyitom és kilépek belőle, vagy esetleg a folyamatát leállítom, 1-2 másodperc múlva ismét a tálcán van. Leállíthatatlan. Esetleg tudna segíteni valaki? Köszönöm előre is.
-
törölt tag
válasz
Buster17 #66609 üzenetére
Hali.
Semmi. Innen szedd le a rendszerednek megfelelő Windows media cration tool -t aminek a segitségével tudsz frissiteni win 10-re, és amivel ugyszint utana tiszta telepítést is tudsz csinalni.
-
Buster17
addikt
Hali!
Fent van minden frissítés, de nem ajánlja, fel a win10es frissítést. Mi a gond?
-
Arpee78
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet egy könyvtárat csak bizonyos gépek felé megosztani a hálózaton?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!