Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Szellem.: Lamzu MAYA X gamer egér! Az egerek Lamborghinije.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A következő eset állt fent nálam.
Volt egy asztali gépem, retail Win8-al, ami 8.1-re lett frissítve. Ezt a gépet eladtam, oprendszerrel együtt, előtte pedig a gépházban a visszaállítás funkciót választottam, ahol külön volt olyan választási lehetőség, hogy "nem tartom meg a gépet, mindent töröl". Ezután elvitték a gépet.
Helyette lett egy laptopom, Win 8.1-el gyárilag, amire ugyan azon ID-vel léptem be. Eddig minden ok.Most viszont azt látom, ha belépek a Store-ba, hogy a saját alkalmazásaim alatt ott a jelenlegi gépem, és ott a régi, az új tulaja álltal létrehozott fióknéven.
Ez most amiatt van, hogy az a Win8 példány is az én fiókomhoz lett kötve? Ha igen, visszafele gondolom ő nem látja az én új gépem adatait, vagy igen?
Illetve miként tudom akkor leválasztani az accountomról? Ha a Store beállításai, Saját fiók, Saját számítógépek részen törlöm a régi PC-m, az elég?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Redmi Note 13 4G
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest