Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Mózes #14 üzenetére
Örülök, hogy tetszik amiket írok és bemutatok.
Mivel én elfogult vagyok az egerek iránt, így azt tudom mondani, hogy egy könnyű, jó egérrel bármit jó csinálni.Ezt viszont komolyan mondom.
Szóval, ki kell próbálni és Te is megtapasztalod. Hugom, aki nem játszik, szintén könnyű egeret használ és élvezi. -
Dr. Mózes
aktív tag
Mióta készíted ezeket a cikkeket nagyonnagy szükségét érzem, hogy én is vegyek egyet, pedig előtte eszembe se jutott. Egyáltalán nem játszok, csak az Excel cellákat kergetem, úgyhogy nem tudom mennyit dobna egy ilyen az életminőségemen
-
niof
veterán
Hát, volt már ezer éve 2 féle vezeték nélkülim, meg most is van egy, mindegyik Logi. Mondjuk azt a szintet valószínűleg nem tudja. A kis M235-ben, amit a HTPC-mhez használok, kb. 2 évente kell cserélni a 1,5V-os elemet úgy, hogy soha nincs kikapcsolva. De a régiekben 1 év lazán megvolt. Persze egyik sem 1000Hz... Pláne nem 8000
Azért jobb lenne, ha nem kéne mindig azon "reszketni", hogy mikor merül le, így akkor inkább a másik.
Köszi a választ! -
-
-
-
Ezért kell néha más színűt venni
a mostani mayám az narancssárga.
niof: azonnal megmozdul alvó állapotból, ellentétben a pwnage egerével amin meg kellett nyomni a gombot, hogy életre keljen, rémesen idegesítő volt
Nálam most egy ideje ez a top gamer egér. Nagy kezűeknek is simán ajánlott vétel.
-
-
-
Rájöttem, nem én vagyok a célközönség, mert a kép alapján nem tudtam volna megkülönböztetni az előző cikkedben szereplő egértől
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma a Lamzu Maya X egeret szeretném bemutatni. Most inkább pontokba szedve szeretnék egy átfogó tapasztalatot írni róla...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest