Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
peugeotmate #45577 üzenetére
Ez attól függ, hogy a hibernálást, gyorsindítást, a rendszervisszaállító pontokat akarod-e használni. Szerintem érdemes ezeket használni, mert mindegyiknek megvan a maga szerepe. A Windows Update telepítési fájlait is lehet még törölni helyspórolás céljából, de akkor később nem fogod tudni eltávolítani a telepített frissítéseket, úgyhogy én ahhoz se nyúlnék.
Tehát hogy mekkora partíciót érdemes hagyni, az függ attól, hogy akarod-e használni az itt felsorolt funkciókat, illetve hogy mennyi programot telepítesz.
Ha ezeket a funkciókat nem akarod használni, és kikapcsolod/törlöd, valamint a játékokat másik partícióra teszed, úgy 30GB elég lesz a rendszernek, és a játékon kívül a programoknak.
Ha nem akarod kikapcsolni/elveszteni a funkciókat, akkor 50GB a minimum, amit érdemes lenne, és a játékokat ez esetben is másik partícióra kell tenni. Tehát 50 GB-on el fogsz férni a programjaiddal, ha másik partícióra teszed a játékokat.
A minimum alatt azt értem, hogy ha belefér, még egy kis helyet érdemes neki hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GTA V
- Képregény topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sweet.tv - internetes TV
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest