Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilipi
aktív tag
válasz Jarod1 #68308 üzenetére
+1 egyelőre én sem tervezem a váltást
Látom mennyit bajlódnak a 10-el és minden frissítést rettegve várnak, hogy most éppen majd mit fog el...i.
A hetes csak teszi a dolgát hiba nélkül.
Biztosan eljön az a pont amikor majd kell váltani, de ez még nem most jött el (számomra) -
pilipi
aktív tag
válasz benfolds #69650 üzenetére
1: ha ilyen kérdéseid vannak miért vállalsz el ilyen munkákat?
(nem neked való, nem értesz hozzá, nem kell mindenkinek rendszergazdát játszania)
2: "xp-n nem fut egy csomó prg" ezek a gépen mi az aminek el kellene futnia és az xp az akadálya? valami komolyabb vektoros szerkesztő, esetleg filmvágó és effektező alkalmazás?
Jó lesz arra az Xp vagy vegyetek egy "tecskógazdaságos" gépet.
4: "ha minden megvan, akkor win......."[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz benfolds #69653 üzenetére
Ettől a sok-sok okos mondanivalótól eltekintve, nem értesz hozzá sajnos.
Amivel természetesen semmi gond, de felelősségteljes munkát csak olyan vállaljon (főképpen időseknek, legfőképpen régi gépeken) akik vagy telepített hangvezérlőt win 3.1 alá és azóta is szintem tartanak és ismerik a régi gépek lélektanát vagy akik ténylegesen szakemberek.
Rengeted munkát okoztak ár nekem is a "Félre innen Mari néni majd én megcsinálom" emberek.[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz SunMount3r #69770 üzenetére
De van "Windows 7 SP1 AIO x64Integrated January 2020 Edge79 Hungarian-Kori (ReFresh)" semmi gond vele.
(lehet köpködni, nincs benne illegális, teljesen oké a dolog)[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz SunMount3r #69772 üzenetére
Szinte érintetlen, de ezek szerintem simán elférnek a frissítések mellett:
"Az MSDN halozatarol letoltott kepfajbol keszult! A stabilitas erdekeben csak a Windows Update-rol erkezo frissitesek
kerultek integralasra! A rendszerhez kiadott osszes fontos frissites integralasra kerult! (Updated: 2020.03.19.)
Osszesen 76 db (1,10 GB) frissites kerult integralasra a rendszergazdak altal hasznalt technologiaval!
A rendszer tartalmazza a .NET keretrendszer 3.5-os valtozatat, hogy az ezt igenylo programokat problema nelkul tudjuk
telepiteni! (A rendszer integraltan tartalmazza a .NET keretrendszer 4.8-as valtozatat.) A rendszerben jelen
van az Internet Explorer 11/Microsoft Edge 79 parosa, valamint azok frissitesei. (v11.9600.19596/79.0.309.71)
Az integralt valtozatokon lefuttatasra kerult a legfrissebb Windows kartevo-eltavolito eszkoz (v5.78/2019.December),
illetve frissitesre kerultek a Windows Defender (v1.307.1279) virus- es kemprogram-definicioi is. Beepitesre kerult a
legfrissebb Adobe Flash Player (v32.0.0.293/IE11); DirectX* (2010 Junius); es Silverlight (v5.1.50918) verzio is.
A Microsoft Visual C++ (x86/x64: 2005-2008-2010-2012-2013-2019) valtozatok telepitesevel sem kell bajlodnunk!
A rendszer kissebb helyfoglalasa (SSD/HDD) erdekeben a Lapozofajl optimalizalasra kerult! (Min/Max: 800/4096 MB)
*A DirectX 11.1 szerves resze a Windows 7-es rendszereknek. (Szukseges frissites integralva.)
**USB 3.0-as driverek integralva, melyek Intel 100/200/x299-es, illetve AM4-es alaplapokkal kompatibilisek!
***NVMe driverek integralva. (Intel v1.3.0.1007; Samsung v1.4.7.6; Samsung v1.4.7.17)
A kovetkezo 64 bites (x64) Windows 7 (with SP1) verziok valaszthatoak:
Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate (Ha bizonytalan vagy, valaszd a Pro-t.)" -
pilipi
aktív tag
válasz Doky586 #70489 üzenetére
Régóta figyelem a topikot és nem hittem volna, hogy egy troll ennyire beültet a hintába.
Engedd el mint ahogy a negyedik hozzászólásánál kellett volna.
Egy nyomorult windows telepítésről van szó ami kb 20 perces meló, driverek, ninite install, stb acronis backuppal is 1 óra 30 perc (ha elő van készítve minden)
Ahány napja ez az értelmetlen dolog folyik már hatszor feltehette volna bármelyiket. -
pilipi
aktív tag
válasz SunMount3r #70492 üzenetére
Nálam (mivel értek hozzá) nincsenek félresikerült telepítések
Vidd el hozzáértő szakemberhez aki ezt megoldja probléma nélkül.
Ja tudom a 2 millió focibíró és a 3 millió informatikus országában egy úgy működik, hogy fogd meg a söröm nehogymáááéntetelepíííccsekfelegyvidózt. -
pilipi
aktív tag
válasz SunMount3r #70495 üzenetére
Majd ÉN eldöntöm, hogy ÉN mit csinálok.
Így nem szükséges NEKED elmondanod, hogy mit kellene csinálnom.
Viszont visszatérve a meglátásodra miszerint "F@ngom sincs" nem teljesen igaz, mivel nálam nincsenek sem szoftveres , sem hardveres problémák -
pilipi
aktív tag
válasz Mészi Zoli #70513 üzenetére
De szuper, hogy amire már nincs szükség (mert elmúlt felette az idő) megoldások azért akadnak ha nem is a legfrissebbek
Reboot Restore 2015. október 28. 08:25
Tényleg örök az internet emlékezete, ha esetleg szükség lenne rá itt van ez is:
[updete link] -
pilipi
aktív tag
válasz macssessz #70661 üzenetére
Könnyebb ide begépelni mint a google-ba?
[Anytime Upgrade link]
[in-place upgrade link] -
pilipi
aktív tag
válasz #38464487 #70786 üzenetére
Hamarosan 2022-t írunk, azaz aki most akar windows 7-et telepíteni az miért akarna bármilyen védelmi rendszert ahhoz a rendszerhez.
Teljesen feleslegesen foglalnád le a gép erőforrásait, bármilyen tűzfallal vagy vírusirtóval.
Szalacsi professzor is megmondta: "AZ ELLEN NEM VÍÍÍD"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest